![]() |
E36 - Un vis implinit.
3 Attachment(s)
De mic copil mi-am dorit o masina ca asta. Acum... am 20 de ani, si putin cate putin, am reusit sa fac cumva sa imi indeplinesc un mare vis. ( Din banii mei, nu a parintilor )
Acum 1 luna jumate, am ajuns la momentul in care am zis ca e timpul sa imi iau si eu o masina. Toata lumea m-a sfatuit sa imi cumpar o masina cu consum redus ( Corsa, golf etc ) dar m-am gandit ca deocamdata nu am familie, rate, stau la parinti, si macar acum cat timp is tanar sa am ce imi place. Este adevarat, e cel mai slab model de e36, 316i dar, este e36! :D Deocamdata, avand in vedere ca am primit masina doar cu cauciucuri de iarna, o data cu cauciucurile de vara am cumparat si niste jante pe 17. Alte detalii despre masina: + Suspensie sport reglabila TA Tehnix + Evacuare sport ( Suna foarte bine masina ) + Folie geamuri Solar Zone montate foarte bine. + Partea tehnica in stare relativ buna + Oglinzi si trapa electrica + Vopsea originala in stare impecabila. - Suportii de la bara de stabilizare foarte ruginiti ( urmatorul drum la mecanic va fi pentru acest defect ) - ~ 5-6 pete mici de rugina - Toba sport este prinsa foarte neprofesional, se misca foarte tare, lucrare de mantuiala. - Nu are clima, geamuri electrice - Senzorul de ABS este cam zapacit de cap, mi se aprinde martorul in bord chiar daca ABS-ul functioneaza. Mai am putin de lucrat la ea, dar, timpul le rezolva pe toate. Voi posta aici toate modificarile care i le aduc. Orice parere si sfat este binevenit! :D |
Re: E36 - Un vis implinit.
Oare as putea avea ceva probleme daca am jante pe 17" si nu sunt omolagate?
ma refer la probleme tehnice si probleme legale ( R.A.R. ) ? Astept pareri :) |
Nu prea sa ia de roti,eventual de folii.
Fa-i rugina si mecanica si pune i geamurile electrice. |
Mersi de sfaturi! :D ^_^
|
Quote:
|
crezi ca le pot omologa pe astea de 17? :?:
si oare cat m-ar costa omologatul? |
Quote:
|
ok. vad eu cum fac :D sper totusi sa nu am probleme pana le omologhez ! :D
PS: Mersi de sfaturi! |
Quote:
|
toata admiratia de la mine ...bine punctat aici :
Toata lumea m-a sfatuit sa imi cumpar o masina cu consum redus ( Corsa, golf etc ) dar m-am gandit ca deocamdata nu am familie, rate, stau la parinti, si macar acum cat timp is tanar sa am ce imi place. sa o stapanesti sanatos fara incidente ..si cat mai multi km sa te bucuri cu adevarat de ea !!! |
Quote:
|
Quote:
|
tot acolo scrie ca ai voie si cu roti pe 17,uita te mai atent.
|
Quote:
|
m-am uitat la toate marimile atent... doar r15 diferite marimi si 225/50 ( parca ) ZR16 ... dar nimic de 17 :(
|
Quote:
|
hmm... okay.. trec eu probabil maine pe acolo sa vad... sper sa pot rezolva... ^_^
|
Salut, frumos pisicul, tre sa ai si pe 17, si al meu este tot 316i si are, daca nu ai pe stalp la sofer, dute la reprezentanta si iti da ei o hartie, si eu am scoso, si la rar iti faci o programare pentru trecere jante pe civ, ca pe talon nu se mai trec, si te costa 50 lei
|
probabil e o intrebare prosteasca :)) dar ma duc direct cu jantele astea de 17 pe masina? :))
PS: Am ridicat masina putin in spate, ca imi freca aripa din spate dreapta... maine o voi incerca sa vad... Mi-am rupt mainile cu reglabilele astea :x Deocamdata o las asa... poate mai incolo voi rollui aripile... poate inclin rotile putin spre interior... si pot sa o las din nou mai jos. Deocamdata sunt doar idei... probleme cu bugetul... :)) |
Quote:
|
momentan am 205/45/17 ... am ridicat masina si deocamdata e in regula... inainte daca plecam putin mai brutal... parca atingea... acum nu mai atinge deloc... cu 3 persoane ( 4 cu mine ) in masina... nici in curba... deci eu zic ca e in regula. Aprox 0.5-1 cm am ridicat-o ... in spate... :)
Ies sa o spal ca e murdara... si maine de 1 mai trebuie sa arate bine:D revin cu poze ^_^ |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning