![]() |
Opel Calibra
In sfarsit am "terminat" si eu masina si pot sa o prezint.Cu toate ca sunt convins ca nu ramane asa :))))
HU: Kenwood KDC 6051u Difuri fata: 3 x Powerbass 2XL Amplificator usi: JBL GTO 6000 Bass: 4 x 15" ReAudio SE Amplificator bass: 2 x Hollywood HXA 3K Curent: 2 x PowerCell 3000 Incinta WALL Masina a fost lucrata 100% de Norbert(Dragster).Sper cat de curand sa schimb amplificatorul din usi si sa vad cum fac sa mai adaug un alternator. Daca am uitat ceva poate imi aminteste Norbi :)) |
Re: Opel Calibra
O poza? :)
|
Pun si poze dar acum am probleme cu netu..merge foarte greu si nu reusesc sa incarc pozele..
|
Si niste filmulete cu suburile in actiune:D
|
Duminica la etapa de la Resita fac niste filmari :))) poate pana atunci rezolv si cu netu si reusesc sa pun si poze.
|
Na uite cine a avut curaj sa isi prezinte masina:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Niste poze.. Intre timp amplificatorul JBL a fost schimbat cu un PowerBass ASA 600.4 diferenta mare intre astea 2 :))))...Urmeaza alternatorul
|
Video? :D
|
Sper sa nu se supere Mozzo ca pun eu filmulet :))
Astea-s de la CNCA Resita, din weekend... Primul barrr :) https://www.youtube.com/watch?v=iuLqvfz0oz4 150 db :) https://www.youtube.com/watch?v=m3tMCqHo4Lw |
Cum sa ma supar? Chiar ma bucur ca pui ca eu nu am nici un filmuletz....Ms
|
frumos sistemul, sa il asculti sanatos!!!:D
|
1 Attachment(s)
Cea mai importanta poza ai uitat-o;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
unii e gelosi domne!
|
Quote:
|
:))))...ca sa nu va mai faceti probleme de genu: a cui e munca :)))))...am vb cu norbi si la etapa de la Arad,zice el ca o sa vin cu un scor mai mare :)) si atunci o sa fie si munca mea :))..adica ma bag si eu in seama sa ajut pe acolo....
|
Quote:
Dan stii bine ca ai si tu dreptate, numa nu vreau sa vorbesc despre meritele mele!!!;) |
Quote:
|
Eu la inceput de tot am spus...E o masina lucrata 100% de Norbi...El se bucura de scorul dat in masina,pt ca vede ca a nu a muncit degeaba si ca eu sunt multumit ....Eu nu ma bucur de scor,eu ma bucur de masina in fiecare zi :)))
|
Quote:
Oricat de putin ne intereseaza scorul tot ne bucuram de el...... |
Quote:
|
oricine se bucura de scor ... sa imi spuna mie cineva ca vrea sa se auda masina tare, dar nu-l intereseaza scorul ...doar pentru ureche asa :)) hai sa fim seriosi , pentru ce as fost inventat TL???
il inteleg perfect pe mozzo la ceea ce a afirmat despre .... "Eu la inceput de tot am spus...E o masina lucrata 100% de Norbi...El se bucura de scorul dat in masina,pt ca vede ca a nu a muncit degeaba si ca eu sunt multumit ....Eu nu ma bucur de scor,eu ma bucur de masina in fiecare zi )) " nu pot sa spun ca sunt perfect de-accord cu el ;) |
Stati ca nu m'am exprimat bine cand am zis ca nu ma bucur de scor.....Ma bucur,logic ca te bucuri,ca orice om de e pe pamant :))....doar ca imi pe mine ma intereseaza mai mult sistemul intreg(usi,wall) adica ma intereseaza mai mult sa ascult muzica in fiecare zi....sa aacult muzica pana imi sar segmentzii :))))..
|
Brr ca brr dar demouri?
|
Quote:
|
Sunt convins ca scorul va creste cand va face upgrade la baterii si la alternator. ptr ce putere are acolo ar trebui sa dea macar un 153. 150 mi se pare destul de putin ptr ce e acolo, dar tind sa cred ca inca sunt in rodaj. Corect nu? :rolleyes2
|
PS: usile sunt foarte frumoase mai ales ca sunt niste aplice ;)
|
Trebuie sa il intrebam pe Norbi :))) ...oare o sa vad eu 153 in calibra? ...oricum la masina inca se lucreaza...saptamana asta cred ca imi ajung 2pachete de STP..si dup'aia alternatorul.Bateria, :-)) cine stie cand.
|
Quote:
|
Potential este f mare! Si stiu ca Norbi face treaba buna. Parerea mea e sa duci calibra sa lucreze la ea sa fie forta! ;)
|
1 Attachment(s)
astazi am cumparat niste chestii de fier :))...poate poate se mai schimba treaba in mai bine :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning