![]() |
Pisica mea iubita... :D
6 Attachment(s)
Salut la lume la fani bmw si la toti userii acestui forum. Incerc sa imi prezint si eu masina ca restu` lumi si astept pareri si opinii referitor la ce ar mai trebui la ea din punct de vedere tehnic si optic. Mentionez ca masina e din `91 are motoru de 2.0 150 cp 24V
Respect |
Re: Pisica mea iubita... :D
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Inainte a avut nr de inmatriculare B xx PLT? |
Ms pt urari ........
Am avut parte in 5 ani de incidente si numai cu femei ....m`au bubuit....fug de ele ca de dracu. Da asa a avut nr`u... |
da vad si e ca aia e masina doar ca numai are jantele care le avea la preparatu si nici volanul mam plmbat cu masina si mia placut mult cum trage fata de alte 2.0 si suspensia stiu ca era una completa kony super belea .mai o are tot paia?
|
Quote:
Dar ironia e ca IMI PLACE>:D:D |
ce bani ai platit pentru masina? (daca nu sunt prea indiscret) bafta , e un cotoi "rau".
|
Ce modificari iai mai facut? vad ca iai dat jos eleronul
|
Quote:
Modificari momentan vreau sa`i pun motoru` de 2.5 si mai vedem tocmai de aceea am postat aici sa isi dea lumea cu parerea sa imi fac si eu o idee..:D:D:D |
nu te lua dupa ce zice lumea, fa-o cum ti-o place tie
in rest masina faina, multe nu ai mai avea ce sa-i faci. |
sa o stapanesti santos...are o fatza foarte agresiva!!!si sa nu ai parte de incidente neplacute cu ea
dak e cea care a avut numarul plt,are un sunet foarte marfa!!! |
Va multumesc pt urari...... as avea nevoie de niste ideii cam cum as putea sa o duc la next level.... orice critica ......sau lauda este binevenita! RESPECT
|
Dupa cum a spus si cineva mai sus....fa-o cum iti place tie.....ca doar e a a si tu mergi cu ea. Masina arata belea.....dar ma bag si eu cu o sugestie mica....fa-i ceva la partea din fata. Eu personal cand am vazut poza (cea din fata ma refer)....mi s-a parut "lipsita de culoare" sa zic asa, probabil ca are masca neagra si de aia....mi se pare prea mult negru.Asta e parerea mea personala si nu trebuie sa o iei in nume de rau. Bafta in continuare si ai grija de ea . Pe cat e de originala....pe atat e de frumoasa.
|
Ms bobby pt "interventie" nu ma supar am zis ca`s bine venite si criticile si aprecierile....intradevar masca ar fii dat mai bine daca ar fii fost cromata.......dar pe viitoru` apropiat planuiesc ca o vopsesc si cred ca am sa schimb si masca aia!
RESPECT |
faina pisika.. sa o stapanesti sanatos shi fara incidente..
ps: i-ar sta bine niste scaune de m3 .. astea nu prea par sa aiba suport lateral eficient.. tu sti mai bine.. |
Narile (masca) neagre e tot farmecu parti din fata ai da un + de agresivitate cum ai sta bine unui bmw mai ales cu look de m3
|
Next level dupa parerea mea ar fi partea din spate : spoiler m3 eleron stopuri toba. Interior daca vrei sa ai mai faci ceva si sa o faci cat mai impecabila,o vopsea nu iar strica deloc , ceva special sa ati placa
|
Bara M3 ..... imi arata si mie cineva ..>:D si in legatura cu vopseaua .... urmeaza dar chiar vreau ceva ff special si nu stiu ce anume sa aleg.......daca este cineva care le are cu tuningu` virtual as aprecia daca mi`ar face o mica demonstratie referitor la vopsea....
RESPECT |
sa o stapanesti sanatos :) team vazut azi p tomis :) se aude f frumos masina... mie sincer imi place cum este masina ... si nush dc vrei sa ii schimbi culoarea ... eu am facut 2 culori p masina ta dar nu am reusit sa fac upload! daca vrei poti sa imi dau un add p mess : dizzy_cristi
|
Nu imi mai da nimeni si mie ideei ce as putea face la masina asta? :D
|
Quote:
|
pai pe cand era la preparatu avea si pe spate bara m acum numai are?
|
hm cred ca au fost scgimbate cateva lucruri la ea.daca vrei iti dau id lui poate iti mai da el niste sfaturi mai els ca stie bine masina el a facuto asa
|
Quote:
|
lol,sa ma prezint...sunt fostul proprietar!am muncit foarte mult la masina asta sa arate asa,plang si akum dupa ea,am tinut enorm la ea,nu stiu de ce drak am vanduto,in fine,imi pare rau ca Honorius a scos dupa ea niste chestii originale si a stricat mohonul de M original,macar ca il vopsea in argintiu sa imite aluminiu,in fine...este o masina beton,trage ca un 2500,asa era la mine,nu stiu cum este acum,dar masina rupe,face ravagii...cine sa urcat cu mine in masina stie...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cam asa arata la mine.....
|
daca ii vei vopsi nasul argintiu sau crom va arata oribil,am facut si experimentul asta,asa il au 98% din pisici,masina trebuie sa fie cat mai unicata in felul ei...cu masina asta mi-am facut fani si prieteni in toata tara...am lucrat la ea putin cate putin,am vrut sa-i pun motorul de m5 dar n-am mai avut fonduri...bafta in continuare!
|
si daca vrei sa castigi repede 500e ma cauti,sunt eventual client...
|
Ms pt tot ce ai spus mai sus preparatu` apreciez din plin munca care ai depus`o pt aceasta masina dar sper sa nu fiu nevoit sa o vand dar cine stie. RESPECT
|
hai frate, nu se poate, cel care avut-o dupa cosmin i-a dat jos frumusete de eleron... NU SE POATE !!!
|
Mda... la dat jos fostu` prop si mi`a lasat gauri si rugina!:D Sheet hapens
|
ia-ti o capota noua de protbagaj si pune eleron din ala mic (codita) de ///M
|
Quote:
|
capota o am vreau sa astup lucu de nr ....da nu am timp acum ......urmeaza soon !!! Mai astept unele indicatii de genu` ce gadgeturi aveti in masina s.a.m.d
|
Quote:
vezibca e unul de vanzare la bazar pe forum |
Quote:
Masina o sa primeasca in vara asta un 2.5 24v 192Cp in "toate mintile" ... si cu toate anexele ... ( exista toata masina de pe care o sa se faca transplant ) ... Timp sa fie ! |
am vazut azi masina si prin valu si prin basarabi tot frumoasa e ce sa zic numai bine(eram cu un vw negru nu stiu daca mai observat)
|
sa ai parte de pisica in primu rand si la cat mai putine incidente, si succes cu modificarile... daca o sa fie asa ceva... useru tau ma pune pe ganduri :-/ :)))
|
Quote:
|
Quote:
Nu vrei sa stii ce pisici demolate se vand pe bani mai multi :!: Eu spre exemplu am luat una de 4600 E dar si-a pus mainile in cap florica cand a vazut-o... inca ~ 1000 USD am bagat in ea sa o aduc pe linia de plutire... Daca as fi dat peste tipu asta de ti-a vandut-o din timp mergeam la 2 noaptea la notar sa mi-o iau (gaseam eu unu non-stop :-P ) Fii bucuros si stapaneste-o sanatos si fara incidente :rolleyes2 Bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning