Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Pisica mea iubita... :D (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/37136-pisica-mea-iubita.html)

N`am`Bani 29-03-07 19:29

Pisica mea iubita... :D

6 Attachment(s)
Salut la lume la fani bmw si la toti userii acestui forum. Incerc sa imi prezint si eu masina ca restu` lumi si astept pareri si opinii referitor la ce ar mai trebui la ea din punct de vedere tehnic si optic. Mentionez ca masina e din `91 are motoru de 2.0 150 cp 24V
Respect

sTAILLL 29-03-07 21:12

Re: Pisica mea iubita... :D

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Inainte a avut nr de inmatriculare B xx PLT?

N`am`Bani 29-03-07 22:28

Ms pt urari ........
Am avut parte in 5 ani de incidente si numai cu femei ....m`au bubuit....fug de ele ca de dracu. Da asa a avut nr`u...

naka66vio 29-03-07 22:48

da vad si e ca aia e masina doar ca numai are jantele care le avea la preparatu si nici volanul mam plmbat cu masina si mia placut mult cum trage fata de alte 2.0 si suspensia stiu ca era una completa kony super belea .mai o are tot paia?

N`am`Bani 29-03-07 23:12

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 824155)
da vad si e ca aia e masina doar ca numai are jantele care le avea la preparatu si nici volanul mam plmbat cu masina si mia placut mult cum trage fata de alte 2.0 si suspensia stiu ca era una completa kony super belea .mai o are tot paia?

Da tot suspensia o are care mai are putin si imi scoate piatra de la rinichii :D zici ca mergi cu tractoru topai pe scaune de zici ca nu`i adevarat .......
Dar ironia e ca IMI PLACE>:D:D

blondu'DOG 30-03-07 09:14

ce bani ai platit pentru masina? (daca nu sunt prea indiscret) bafta , e un cotoi "rau".

sTAILLL 30-03-07 10:30

Ce modificari iai mai facut? vad ca iai dat jos eleronul

N`am`Bani 30-03-07 11:12

Quote:

Originally Posted by blondu'DOG (Post 824587)
ce bani ai platit pentru masina? (daca nu sunt prea indiscret) bafta , e un cotoi "rau".

Nu esti indiscret ......am dat cam mult tinand cont ca masina e din `91 dar eu is multumit de ea. 5500 E

Modificari momentan vreau sa`i pun motoru` de 2.5 si mai vedem tocmai de aceea am postat aici sa isi dea lumea cu parerea sa imi fac si eu o idee..:D:D:D

cauciucurixxl 30-03-07 13:39

nu te lua dupa ce zice lumea, fa-o cum ti-o place tie
in rest masina faina, multe nu ai mai avea ce sa-i faci.

weedboy 30-03-07 23:02

sa o stapanesti santos...are o fatza foarte agresiva!!!si sa nu ai parte de incidente neplacute cu ea

dak e cea care a avut numarul plt,are un sunet foarte marfa!!!

N`am`Bani 31-03-07 00:04

Va multumesc pt urari...... as avea nevoie de niste ideii cam cum as putea sa o duc la next level.... orice critica ......sau lauda este binevenita! RESPECT

bobby_gsi2 31-03-07 01:19

Dupa cum a spus si cineva mai sus....fa-o cum iti place tie.....ca doar e a a si tu mergi cu ea. Masina arata belea.....dar ma bag si eu cu o sugestie mica....fa-i ceva la partea din fata. Eu personal cand am vazut poza (cea din fata ma refer)....mi s-a parut "lipsita de culoare" sa zic asa, probabil ca are masca neagra si de aia....mi se pare prea mult negru.Asta e parerea mea personala si nu trebuie sa o iei in nume de rau. Bafta in continuare si ai grija de ea . Pe cat e de originala....pe atat e de frumoasa.

N`am`Bani 31-03-07 12:28

Ms bobby pt "interventie" nu ma supar am zis ca`s bine venite si criticile si aprecierile....intradevar masca ar fii dat mai bine daca ar fii fost cromata.......dar pe viitoru` apropiat planuiesc ca o vopsesc si cred ca am sa schimb si masca aia!
RESPECT

AK-ZER 31-03-07 16:55

faina pisika.. sa o stapanesti sanatos shi fara incidente..
ps: i-ar sta bine niste scaune de m3 .. astea nu prea par sa aiba suport lateral eficient.. tu sti mai bine..

sTAILLL 31-03-07 18:36

Narile (masca) neagre e tot farmecu parti din fata ai da un + de agresivitate cum ai sta bine unui bmw mai ales cu look de m3

sTAILLL 31-03-07 18:40

Next level dupa parerea mea ar fi partea din spate : spoiler m3 eleron stopuri toba. Interior daca vrei sa ai mai faci ceva si sa o faci cat mai impecabila,o vopsea nu iar strica deloc , ceva special sa ati placa

N`am`Bani 31-03-07 21:59

Bara M3 ..... imi arata si mie cineva ..>:D si in legatura cu vopseaua .... urmeaza dar chiar vreau ceva ff special si nu stiu ce anume sa aleg.......daca este cineva care le are cu tuningu` virtual as aprecia daca mi`ar face o mica demonstratie referitor la vopsea....
RESPECT

DyZ 31-03-07 23:08

sa o stapanesti sanatos :) team vazut azi p tomis :) se aude f frumos masina... mie sincer imi place cum este masina ... si nush dc vrei sa ii schimbi culoarea ... eu am facut 2 culori p masina ta dar nu am reusit sa fac upload! daca vrei poti sa imi dau un add p mess : dizzy_cristi

N`am`Bani 03-04-07 13:49

Nu imi mai da nimeni si mie ideei ce as putea face la masina asta? :D

naka66vio 03-04-07 14:03

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 831063)
Nu imi mai da nimeni si mie ideei ce as putea face la masina asta? :D

pai eu cred ca multe de facut nu prea sunt stiu masina cand o avea preparatu si era superba si mia placut cum tragea.poate sai faci rost de un eleron m ca cel pe care la avut ii statea bine cu el si sai pui folie

naka66vio 03-04-07 14:04

pai pe cand era la preparatu avea si pe spate bara m acum numai are?

naka66vio 03-04-07 14:05

hm cred ca au fost scgimbate cateva lucruri la ea.daca vrei iti dau id lui poate iti mai da el niste sfaturi mai els ca stie bine masina el a facuto asa

Gabi_323i 03-04-07 14:41

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 831095)
hm cred ca au fost scgimbate cateva lucruri la ea.daca vrei iti dau id lui poate iti mai da el niste sfaturi mai els ca stie bine masina el a facuto asa

eu sincer nu cred ca a modificat ceva cosmin la ea .... dar daca tu stii ca el a facut-o :)

preparatu 04-04-07 21:10

lol,sa ma prezint...sunt fostul proprietar!am muncit foarte mult la masina asta sa arate asa,plang si akum dupa ea,am tinut enorm la ea,nu stiu de ce drak am vanduto,in fine,imi pare rau ca Honorius a scos dupa ea niste chestii originale si a stricat mohonul de M original,macar ca il vopsea in argintiu sa imite aluminiu,in fine...este o masina beton,trage ca un 2500,asa era la mine,nu stiu cum este acum,dar masina rupe,face ravagii...cine sa urcat cu mine in masina stie...

preparatu 04-04-07 21:15

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 824787)
Nu esti indiscret ......am dat cam mult tinand cont ca masina e din `91 dar eu is multumit de ea. 5500 E

Modificari momentan vreau sa`i pun motoru` de 2.5 si mai vedem tocmai de aceea am postat aici sa isi dea lumea cu parerea sa imi fac si eu o idee..:D:D:D

te contrazic,e pomana...cu atat am dato eu cum ar veni,dar pe mine ma tinea aproape de 8mii!

preparatu 04-04-07 21:19

5 Attachment(s)
cam asa arata la mine.....

preparatu 04-04-07 21:23

daca ii vei vopsi nasul argintiu sau crom va arata oribil,am facut si experimentul asta,asa il au 98% din pisici,masina trebuie sa fie cat mai unicata in felul ei...cu masina asta mi-am facut fani si prieteni in toata tara...am lucrat la ea putin cate putin,am vrut sa-i pun motorul de m5 dar n-am mai avut fonduri...bafta in continuare!

preparatu 04-04-07 21:30

si daca vrei sa castigi repede 500e ma cauti,sunt eventual client...

N`am`Bani 04-04-07 23:45

Ms pt tot ce ai spus mai sus preparatu` apreciez din plin munca care ai depus`o pt aceasta masina dar sper sa nu fiu nevoit sa o vand dar cine stie. RESPECT

alexutzu 09-04-07 23:11

hai frate, nu se poate, cel care avut-o dupa cosmin i-a dat jos frumusete de eleron... NU SE POATE !!!

N`am`Bani 09-04-07 23:54

Mda... la dat jos fostu` prop si mi`a lasat gauri si rugina!:D Sheet hapens

alexutzu 11-04-07 10:31

ia-ti o capota noua de protbagaj si pune eleron din ala mic (codita) de ///M

preparatu 11-04-07 22:03

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 845549)
ia-ti o capota noua de protbagaj si pune eleron din ala mic (codita) de ///M

buna idee si foarte bine ar arata!

N`am`Bani 12-04-07 19:21

capota o am vreau sa astup lucu de nr ....da nu am timp acum ......urmeaza soon !!! Mai astept unele indicatii de genu` ce gadgeturi aveti in masina s.a.m.d

naka66vio 13-04-07 00:35

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 848414)
capota o am vreau sa astup lucu de nr ....da nu am timp acum ......urmeaza soon !!! Mai astept unele indicatii de genu` ce gadgeturi aveti in masina s.a.m.d

eu cred ca cel mai bine ii sta cu eleronul de m adevarat care la avut
vezibca e unul de vanzare la bazar pe forum

X-Ray-Eyes 13-04-07 14:49

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 846809)
buna idee si foarte bine ar arata!

Masina arata beton ... eleronul de M3 coditza ORIGINAL e vreo 165 euro pe catalog de la rieger ... dar nu-i belea ... ti-l dau eu pe ala de pe a mea ... :D
Masina o sa primeasca in vara asta un 2.5 24v 192Cp in "toate mintile" ... si cu toate anexele ... ( exista toata masina de pe care o sa se faca transplant ) ... Timp sa fie !

naka66vio 13-04-07 23:05

am vazut azi masina si prin valu si prin basarabi tot frumoasa e ce sa zic numai bine(eram cu un vw negru nu stiu daca mai observat)

vladimir_VLM 13-04-07 23:25

sa ai parte de pisica in primu rand si la cat mai putine incidente, si succes cu modificarile... daca o sa fie asa ceva... useru tau ma pune pe ganduri :-/ :)))

N`am`Bani 14-04-07 07:44

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 850307)
am vazut azi masina si prin valu si prin basarabi tot frumoasa e ce sa zic numai bine(eram cu un vw negru nu stiu daca mai observat)

Cred ca da m`ai claxonat....pe la basarabi..... ms pt aprecieri.....nici vw nu e rau...:D:D:D

atreidex 17-04-07 01:08

Quote:

Originally Posted by N`am`Bani (Post 824787)

Dumnezeule! Omule no offence dar ia si te apuca de jucat la 6/49 ca esti norocos rau daca ai luat masina asta pe 5500 de euro!!! :idea:
Nu vrei sa stii ce pisici demolate se vand pe bani mai multi :!:
Eu spre exemplu am luat una de 4600 E dar si-a pus mainile in cap florica cand a vazut-o... inca ~ 1000 USD am bagat in ea sa o aduc pe linia de plutire...
Daca as fi dat peste tipu asta de ti-a vandut-o din timp mergeam la 2 noaptea la notar sa mi-o iau (gaseam eu unu non-stop :-P )

Fii bucuros si stapaneste-o sanatos si fara incidente :rolleyes2

Bafta ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning