![]() |
Audi A4 (8E) Tuning by SpyBlue
Poze cu masina mea
|
Re: Audi A4 (8E) Tuning by SpyBlue
3 Attachment(s)
Asa era inainte, prin anii 2001-2004
|
4 Attachment(s)
Pe urma, prin vara anului 2004, au iesit "la lumina strazilor" jantele. Jante Audi Gmbh, 9 spite, 17", si cauciucurile aferente 235/45/17.
Tot prin acea perioada au aparut si distantiere de 2 cm/parte. |
Si acesta era doar inceputul.....
|
10 Attachment(s)
Pe urma a aparut kitul optic facut de MsDesign pentru Audi:
- spoiler fata - praguri - spoiler spate - eleron S4 Am uitat sa mentionez si de un chip MTM care a dus de la 130cp la 163cp, motorul fiind 1,9TDI |
9 Attachment(s)
Am vandut eleronul si am achizitionat altele doua, de la JeDesign, unul pentru luneta si celalalt pentru portbagaj.
In completare, am schimbat stopurile cu cele de la InPro, farurile Angel Eyes si grila MsDesign si doua evacuari...... si iata ce a iesit |
o poza din lateral fatza putin nu ai ? ca sa vad mai bine cum da eleronu care pare a fi super
in rest ar merita o folie , sa scape de cerculete de la masca si din spate, dc nu poate o culoare mai speciala...si pe viitor alte jenti ! pana acum oricum e f frumoasa sa ai grija de ea ;) |
bravo ... foarte frumoasa masina
|
tunata cu stil . bravo tine`o tot asa . sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
In curand voi posta si poze mai recente |
FFFFFFFF frumoasa :) masina ....sa o stapanesti sanatos ;) ... ai in plan alte jante ? ... vb lu tuning boy ... ar merge o folie ;)
|
M-ar tenta jantele de pe Audi RS4, dar deocamdata mai astept.
|
Acum insa vreau sa schimb cercurile de pozitie cu cele de culoare albastra.
Farurile mele sunt Angel Eyes de la FK-Automotive si beculetele acelea au cam pierit din intensitate. Daca stie cineva vre-o varianta..... |
E foarte fain kitu .. dar parerea mea .. ar fi trebuit sa lasi eleronul de la S4. Acest eleron nu da bine delok cu masina :) .
|
e frumoasa masina:)
|
4 Attachment(s)
Scuze pt. claritatea imaginii. Poze facute cu telefonul.
|
masina o mai ai sau ai vandut-o la SB ? ca am vazut una de are la fel eleronul pe luneta si pe portbagaj nu mai tin minte dak si bara pe spate da seaman...
|
Super frumoasa masina. arata ca un s4;) poate chiar mai bine. felicitari. s-o stapanesti sanatos;)
|
Quote:
Imi pare rau ca nu am comandat Quatrro, dar pe atunci la 1,9TDI nu o puteai dota cu acest sistem. De vandut,....... nu as prea vinde-o, pt. ca e o masina foarte buna si m-am atasat de ea, poate daca imi iau un A5 sau S5. |
Quote:
|
pragurile alea de pe usi trebuie vopsite in culoarea masinii ! tie iti plac asa???
|
4 Attachment(s)
Quote:
Insa ledurile acelea nu sunt prea rezistente, au cam pierit din intensitate, si de aceea vreau sa cumpar alte leduri (am auzit ca se pot schimba), dar intai trebuie sa desfac farurile sa vad care e situatia. Ar mai fi o varianta, la care s-ar putea monta Angel Eyes direct pe pozitia de la farurile originale, exista "cerculete" cam 80 Euro setul. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am un set de ploape Je Design, cu chitul de litire aferent, vopsite in culoarea masinii mele, pe care nu am reusit sa le montez, deoarece am achizitionat farurile Angel Eyes.
Cine este interesat sa ma contacteze. |
salut , misto masina ,dar uite aici niste jenti , ce zici? era bine sa fi gasit asa adancite!!! https://i70.photobucket.com/albums/i8...u/clean002.jpg
salutare dan |
super masina...eu zic ca ii aranjata cu gust...seamana cu S4;)
|
foarte frumoasa masina.. felicitari :D doar sa ai mare grija de ea..
la cum se merge pe strazile noastre,,,niciodata nu stii la ce sa te astepti.. oricum... foarte dragutza masina ;) te felicit inca o data.. salutari |
Masina este SUPERba....este tunata cu mult stil si bun gust....m`ar interesa cat ai investit in ea?!
|
Quote:
Grila Ms Design - 370 Euro Eleron luneta si portbagaj Je Design- 700 Euro Stopuri In.Pro - 200 Euro Faruri Angel Eyes - 280 Euro Jante Audi R17 (235/45/R17) - 1000 Euro Distantiere Simoni Racing 2cm/parte - 140 Euro Xenon - 450 Euro Cip tuning MTM (de la 130 CP la 163 CP) - 600 Euro Total aprox. 5.440 Euro ...... dar merita, iti privesti altfel masina. |
8 Attachment(s)
Poze recent facute.
|
Salut,foarte frumoasa masina,dar cred ca mai ai de facut un pas :sa ii dai o vopsea,astfel vei iesi in evidenta..daca stii sa lucrezi in photoshop vei fi mai mult decat multumit de o astfel de schimbare,daca nu roaga pe cineva de pe forum..cred ca ar fi frumos un negru cu portocaliu..
Numai bine,te salut! P.S.: E doar opinia mea,daca te deranjeaza,atunci nu ma lua in seama :-P |
foarte frumoasa masina. Am avut ocazia sa stau langa ea si m-a impresionat. Bravo. Ai facut ceva cu gust.
|
triple cu leduri... ca alea nu se mai poarta:)
|
Quote:
P.S. Nu are de ce sa ma deranjeze opinia ta, de aceea am postat pe forum datele si pozele masinii. Si o idee nu strica niciodata. |
Quote:
|
super frumoasa masina!adevaru este ca ai si bagat bani multi..dar sa meritat!
|
una bucata masina jmekera. felicitari. si repect. audi4ever
|
sfat scoate emblemele cu A4 si 1.9TDI :)
mai ai pleoapele ?! |
Da, TIR are dreptate. :D e prea jmekera ca sa mai poarte emblemele alea :D
|
super frumoasa masina.crek ma indrept si eu spre un a4 dar cu un motor mai mare de 3.0:D:D5-6000euro nu mi se pare o suma mare pt niste componente,oricum a iesit masina smechera rau de tot;)bafta la vopsit si sa`ti gasesti o culoare frumoasa;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning