Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || Skoda Superb X (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/370157-battle-skoda-superb.html)

Reme 10-04-13 21:53

Battle || Skoda Superb X

10 Attachment(s)
Pentru aceasta seara va propun un battle pe Skoda Superb. Am fost rugat de Ca$$ sa fac poll-ul...

Participanti:

1. 18BSV
2. Alex.FNK63
3. Cannonball
4. Ca$$
5. Cipskate
6. Fear
7. Lovenady
8. Reme
9. UndergroundDesigns
ORIGINAL

Reme 10-04-13 22:01

Re: Battle || Skoda Superb X

Eu votez Ca$$, imi place cel mai mult lucrarea lui.

A se mentiona ca au fost bagate in poll si cele 2 masini:

@ alex.fnk63 - daca mai vii si data viitoare tot cu ceva de genu nu mai participi din pacate la acel battle

@undergrounddesigns - pe viitor fii mai atent cu selectia elementelor. Dar fiindca ai folosit doar un eleron ti-a fost permisa (doar de data asta) participarea.

Mentiunile au fost facute de Ca$$, am vb cu el pe privat.

scrisit 10-04-13 23:21

1 imi place.

La 3, jantele nu se impreuneaza cu restul pozei.

lovenady 10-04-13 23:47

vot fear ,stie de ce , cat despre voturi ,ma abtin de la comentarii ,se pare ca in romania nu se poate vota ca afara ,cei care umbla pe forumuri de afara stiu despre ce e vorba . Atat am avt de zis, bafta la toata lumea:shock:

cipskate69 11-04-13 08:38

vot fear

UndergroundDesigns 11-04-13 08:58

Vot Ca$$ bravo imi place mult lucrarea ta

AGamerPedobear 11-04-13 10:33

vot cip.

Skelter 11-04-13 16:51

Vot Fear.
Cea mai bine lucrata masina de aici.
Bodykit-ul e ''Dope''! si culoarea super. :)

scrisit 11-04-13 20:51

Ai nevoie de ochelari.

Gutuie 11-04-13 21:21

Vot Cass ! :D

UndergroundDesigns 11-04-13 21:23

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5436354)
Ai nevoie de ochelari.

Ai o mentalitate:O ... lasa-l e parerea lui si noi trebuie sa o respectam cum ti-am respectat si noi parerea despre votul tau...care sincer sa fiu e cam...

Skelter 11-04-13 22:52

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5436354)
Ai nevoie de ohelari.

Ce vrei prietene?
Ce te deranjeaza?
Votez masina care imi place cel mai mult si care e lucrata cel mai bine.
In loc sa comentezi aiurea mai bine votezi.
Si eu cred ca tu ai nevoe de ochelari. Nu eu.

18BSV 12-04-13 21:17

Fear are masina cea mai bine lucrata :) Bv lui

lovenady 12-04-13 22:21

se pare ca scoru e strans ,sunt curios cn o sa castige:lol:

Ca$$ 13-04-13 07:24

eu am votat cipskate

18BSV: slab...puteai sa te rezumi la chestii mai simple si de bun gust decat sa incerci efecte si alte lucruri

aleksfnk: nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle masina, dar ti s'a specificat ca daca urmatoarea nu o sa fie mai bine lucrata, nu ti se va mai include

cannonball: masina ok, omul ala muuult prea mare

cipskate: exact stilul tau, curat si bine realizat

fear: fake, foarte fake, ma asteptam la mult mai mult de la tine, brushul prea toony, liniile usilor sunt total gresite, e imposibil sa aiba curbura aia, linii zimtate la prag, bara spate peste toba de esapament

lovenady: geamurile innegrite gresit, reflexia in oglinda e tot aia originala

reme: putine modificari, partile adaugate neavand exact aceeasi culoare/ nuanta cu restul masinii

underground: nu ai niciun fel de reflexie pe masina!!! prin geamul spate inca se vede fundalul original. si tie, la fel ca si lui aleksfnk, nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle, dar DOAR de data asta am trecut cu vederea

have fun!!

UndergroundDesigns 13-04-13 08:50

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5437737)
eu am votat cipskate

18BSV: slab...puteai sa te rezumi la chestii mai simple si de bun gust decat sa incerci efecte si alte lucruri

aleksfnk: nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle masina, dar ti s'a specificat ca daca urmatoarea nu o sa fie mai bine lucrata, nu ti se va mai include

fear: fake, foarte fake, ma asteptam la mult mai mult de la tine, brushul prea toony, liniile usilor sunt total gresite, e imposibil sa aiba curbura aia, linii zimtate la prag, bara spate peste toba de esapament

reme: putine modificari, partile adaugate neavand exact aceeasi culoare/ nuanta cu restul masinii

underground: nu ai niciun fel de reflexie pe masina!!! prin geamul spate inca se vede fundalul original. si tie, la fel ca si lui aleksfnk, nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle, dar DOAR de data asta am trecut cu vederea

have fun!!

Chestia cu reflexiile nu o stapanesc chiar deloc asa ca decat sa fac ceva sa strice tot mai bine pana invat nu fac :) .Have a good day

Fear 13-04-13 09:22

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5437737)
eu am votat cipskate

have fun!!

Ca$$, stiu greselile alea,am zis ca nu e gata inca, o sa vin cu un update la ea imediat ce va fii:D

Ca$$ 14-04-13 21:22

cip, masina :lol:

cipskate69 14-04-13 22:22

da' nu yo am castigat.Fear e fericitu' :lol:

Ca$$ 15-04-13 00:27

ahhh...da...so, fear, masina please!

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning