Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Anonymous 17-08-03 17:17

fete la cursele ilegale

Sa vedem care sunt fetele pasionate! La legale au fost cateva dar la ilegale... . Nu-i nimic. E timp sa se adune si ele.
Salutari

ZoliaT 17-08-03 21:32

Buna Tyra. Ne bucuram sa te avem pe aici pe langa noi.
La fete te referi ca spectatori sau ca participanti activi ?
Din cate stiu spectatori au mai fost si din genul feminin

Gabi 31-08-03 13:24

Nu stiu cum e la curse in alte orase, pentru ca nu am avut norocul sa particip la vreuna ( macar spectator ), dar in Craiova, cand se faceau curse, toti veneau cu prietenele... Bine, motivul era altul, foarte usor de inteles : \"hai ma cu mine sa vezi ce-i spar p'aia\". Asa-s majoritatea :(

ZoliaT 31-08-03 14:15

O alta regula nescrisa, dar care se vede de la sine , e ca toate fetele care vin trebuie sa fie imbracate cat mai sic :wink: , daca nu e nici o cursa mai spectaculoasa macar fete sa vedem ... nu ?

Gabi 31-08-03 14:53

Daca nu e o cursa spectaculoasa, nu se merita sa consumi benzina pentru ceva anost. Cat despre fete :D SUNT DE ACORD CU TINE :D :D :D

tekno 06-09-03 02:03

fete la curse

ar fi interesant sa vina shi fetele la curse... yo cred ca daca ar veni fetele sa se dea la curse ar fi respinse, probabil ca organizatorii nu s-ar risca sa fie incurcatz de femei in caza ca apare garda....

Gabi 06-09-03 12:16

Nu toate femeile-s proaste :D

tekno 07-09-03 19:21

:lol: :lol: :lol:
no coment!

Anonymous 23-09-03 12:40

ai dreptate
as vrea sa vad si eu cateva fete la curse dar in orasul meu nu prea
ce credeti nu ar fi beton????
si sa si castige..........

tekno 23-09-03 14:41

F T la curse

Quote:

Originally Posted by \"djbela\"
si sa si castige..........

:lol:
ca shi cum ai vrea mashina shi rapida, shi luxoasa shi sa suga shi p$&@
ca participare ar fi interesant... da chiar sa cashtige... (mie mi-ar fi rushine sa ies din casa daca m-ar face o fata la curse :lol: )

ZoliaT 23-09-03 16:12

tekno in locul tau nu as sta linistit.. exista posibilitatea ca o fata sa te faca. Vezi rezumatul de la legal :wink:

tekno 23-09-03 17:08

FT al curse

l-am vazt....
eah.. ar putea sa cashtige.. da daca m-ar face pe mine nu ash ami ieshi cel putzin vro 2 zile din casa de rushine :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi 23-09-03 17:54

tekno: gandesti gresit. Carmen Berghea e superioara multor barbati in CNR. Daca cei care sunt depasiti de ea nu ar mai iesi la curse, nu s-ar mai tine :D
Aaaa... si mai e Silvia de la Legal Racing...

tekno 23-09-03 18:01

da' e superioara.... da' tot mi-ar fi umpik rushine... :lol:

Pacatosu 23-09-03 19:33

In Bucuresti..la cele ilegale pot sa va spun ca vin fetele...si una pe care am remarcat`o in mod special...a fost o gajica cu un audi a6 cu motor mare..nu stiu exact... fara tuning...nimik pe ea...sa vezi ce o tinea fata in ture...de ziceai ca nu poate ashea ceva...insa..nu s`a dat cu ea....dar i`a intaratat pe multi...
Ar fi ceva sa vedem cat mai multe fete...si mai ales sa concureze...
Iar daca v`ar face o gajica...nu ar trebui sa va fie rusine...
Parerea mea...

ESPinoza 23-09-03 23:13

aoleu .. si parca ii auzi pe totzi .. RUSHINICA RUSHINICA .. RUSHINICAAAAAAAA :lol: :lol: :lol:

tekno 23-09-03 23:32

FT la Curse

hmm... sa zicem ca daca ar avea o amshina mai tare ca amea... (care o sa o am) nu mi-ar fi rushine... da' de la egal la egal tot mi-ar fi... :lol:

AcidMan 25-09-03 02:25

De ce ziceti voi ca spectatoare bune rau sunt.. si sun buneeee.....

Anonymous 25-09-03 09:04

pe la noi sunt cateva care ar si concura dar nu stiu poate sunt timide sau
de genu, toate zic ca ce bine ar fi si cand propun sa facem o miscare mica
toate zic pai :::::::(((((((( probabil ar tre ceva incurajare, am zis de multe ori ca nu par-uir si chestii de genu ca nu mergem cu masini tari dar la ult mom se dau inapoi........ probabil le e frica de garda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tekno 25-09-03 10:58

daca-i pana akolo nu numa lor le e frica de garda....
orikum... garda ar fi mult mai indulgente cu ele decat cu noi :wink:

Gabi 25-09-03 18:10

La voi se practica plata amenizilor in natura? :lol: ( just jokin' :P )

tekno 26-09-03 12:04

nu am vazt, da mi-o zis un preten ca o vazt in manashtur la pod unde stau muncitoarele la noi, ca era una aplecata statea defara aplecata in mashina... :lol:
sincer yo nu prea cred povestea.... :P

Anonymous 26-09-03 16:01

de ce nu eu am vaz o faza in realitate!!!!!!!!!!
it was funny!!!!

tekno 26-09-03 22:05

lool

:lol: pooate ca shi tuh ai vazt acelashi lucru ce a vazut shi pretenu ala :lol:

Pacatosu 02-10-03 11:47

sa va zic ceva....aseara...pe giurgiu...asta fiind 1 oct ora 12.30 si a fost si o pretena a mea..care....surpriza...s`a dat de 2 ori..si a castigat mereu...odata a condus un x5 de 4.2l si a facut un ML si a 2 oara a condus un ursuletz de 320 de cai...si a facut un passat cu un motor de 2.4 ceva modificat...si a pus pariu pe un set de jentzi..cu ala cu passatu.. :D si a castigat...si mai e si blonda pe deasupra...
ashea ca....no comment

Anonymous 02-10-03 12:08

Unde? eu am fost si n-am vazut!

Pacatosu 02-10-03 12:12

nu s`a ajuns in giurgiu...cam la ** de km de buc...am zis giurgiu...ca sa fie un punct de reper... :)

Anonymous 02-10-03 12:39

inainte sau dupa salvare?

Anonymous 02-10-03 12:52

nu am ajuns pina acolo...

tekno 02-10-03 13:49

whoo.....
ineresant....
spune-i ca o felicit :lol: :lol:

Turbo110 03-10-03 18:48

:D

Urata rusine si-a luat gagiu !

tekno 04-10-03 01:15

batut de fete!

eah...
dupa cum ziceam yo...
cred ca ii rushie shi sa iasa din casa al ala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cecilia 05-10-03 15:11

uf..... depinde de ce curse vorbitzi.. sincer eu nu prea agreez liniutzele unde nu conteaza decat masina. adevarata mana se vede la un raliu
si ne intoarcem iar la carmen berghea...
oricum gabi shtie
cand era vorba de raliu de martisor baietzii mi-au propus sa conduc golful
asha cum zicea si rika : mergi incet pe curbe si il arzi pe linie dreapta..... si deja parca nu mai conta
cand ai o masina tare potzi sa fii si cel mai prost sofer! la liniutze tot ce trebuie sa shtii e cuplul maxim al masinii!!!
asha ca despre subiecte fete la curse .... mai trebuie dezvoltat!!

catalin rs4 15-10-03 03:51

eu sunt de aceasi parere cu tekno sincer sa fiu daca mar facea o femeie miar fi putin rusine dar nu poti mereu sa castigi mai trebuie sa mai si pierzi din cand in cand asta este :D :D :D

tekno 16-10-03 11:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oare sha schimbat tipu nr de inmatriculare?
:) sa nu ma i-l cunoasca lumea......

ESPinoza 16-10-03 13:25

hehe daca era vorba de asa trebuia sa se mute din orash :D

catalin rs4 16-10-03 14:27

este cum va vorba despre mine??? :D :) :D

ESPinoza 16-10-03 15:45

lol de asta ai plecat din tzara? :) hehe

Gabi 16-10-03 18:59

Guys, calm down :lol:
O femeie poate fi de multe ori ( in multe cazuri ) superioara unui barbat, asa ca de ce nu poate fi superioara si cu colacu-n mana ?:D

ESPinoza 16-10-03 19:09

lasa sa fie superioare cu altceva in mana :) ca la aia se pricep cel mai bine

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning