![]() |
fete la cursele ilegale
Sa vedem care sunt fetele pasionate! La legale au fost cateva dar la ilegale... . Nu-i nimic. E timp sa se adune si ele.
Salutari |
Buna Tyra. Ne bucuram sa te avem pe aici pe langa noi.
La fete te referi ca spectatori sau ca participanti activi ? Din cate stiu spectatori au mai fost si din genul feminin |
Nu stiu cum e la curse in alte orase, pentru ca nu am avut norocul sa particip la vreuna ( macar spectator ), dar in Craiova, cand se faceau curse, toti veneau cu prietenele... Bine, motivul era altul, foarte usor de inteles : \"hai ma cu mine sa vezi ce-i spar p'aia\". Asa-s majoritatea :(
|
O alta regula nescrisa, dar care se vede de la sine , e ca toate fetele care vin trebuie sa fie imbracate cat mai sic :wink: , daca nu e nici o cursa mai spectaculoasa macar fete sa vedem ... nu ?
|
Daca nu e o cursa spectaculoasa, nu se merita sa consumi benzina pentru ceva anost. Cat despre fete :D SUNT DE ACORD CU TINE :D :D :D
|
fete la curse
ar fi interesant sa vina shi fetele la curse... yo cred ca daca ar veni fetele sa se dea la curse ar fi respinse, probabil ca organizatorii nu s-ar risca sa fie incurcatz de femei in caza ca apare garda....
|
Nu toate femeile-s proaste :D
|
:lol: :lol: :lol:
no coment! |
ai dreptate
as vrea sa vad si eu cateva fete la curse dar in orasul meu nu prea ce credeti nu ar fi beton???? si sa si castige.......... |
F T la curse
Quote:
ca shi cum ai vrea mashina shi rapida, shi luxoasa shi sa suga shi p$&@ ca participare ar fi interesant... da chiar sa cashtige... (mie mi-ar fi rushine sa ies din casa daca m-ar face o fata la curse :lol: ) |
tekno in locul tau nu as sta linistit.. exista posibilitatea ca o fata sa te faca. Vezi rezumatul de la legal :wink:
|
FT al curse
l-am vazt....
eah.. ar putea sa cashtige.. da daca m-ar face pe mine nu ash ami ieshi cel putzin vro 2 zile din casa de rushine :lol: :lol: :lol: :lol: |
tekno: gandesti gresit. Carmen Berghea e superioara multor barbati in CNR. Daca cei care sunt depasiti de ea nu ar mai iesi la curse, nu s-ar mai tine :D
Aaaa... si mai e Silvia de la Legal Racing... |
da' e superioara.... da' tot mi-ar fi umpik rushine... :lol:
|
In Bucuresti..la cele ilegale pot sa va spun ca vin fetele...si una pe care am remarcat`o in mod special...a fost o gajica cu un audi a6 cu motor mare..nu stiu exact... fara tuning...nimik pe ea...sa vezi ce o tinea fata in ture...de ziceai ca nu poate ashea ceva...insa..nu s`a dat cu ea....dar i`a intaratat pe multi...
Ar fi ceva sa vedem cat mai multe fete...si mai ales sa concureze... Iar daca v`ar face o gajica...nu ar trebui sa va fie rusine... Parerea mea... |
aoleu .. si parca ii auzi pe totzi .. RUSHINICA RUSHINICA .. RUSHINICAAAAAAAA :lol: :lol: :lol:
|
FT la Curse
hmm... sa zicem ca daca ar avea o amshina mai tare ca amea... (care o sa o am) nu mi-ar fi rushine... da' de la egal la egal tot mi-ar fi... :lol:
|
De ce ziceti voi ca spectatoare bune rau sunt.. si sun buneeee.....
|
pe la noi sunt cateva care ar si concura dar nu stiu poate sunt timide sau
de genu, toate zic ca ce bine ar fi si cand propun sa facem o miscare mica toate zic pai :::::::(((((((( probabil ar tre ceva incurajare, am zis de multe ori ca nu par-uir si chestii de genu ca nu mergem cu masini tari dar la ult mom se dau inapoi........ probabil le e frica de garda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
daca-i pana akolo nu numa lor le e frica de garda....
orikum... garda ar fi mult mai indulgente cu ele decat cu noi :wink: |
La voi se practica plata amenizilor in natura? :lol: ( just jokin' :P )
|
nu am vazt, da mi-o zis un preten ca o vazt in manashtur la pod unde stau muncitoarele la noi, ca era una aplecata statea defara aplecata in mashina... :lol:
sincer yo nu prea cred povestea.... :P |
de ce nu eu am vaz o faza in realitate!!!!!!!!!!
it was funny!!!! |
lool
:lol: pooate ca shi tuh ai vazt acelashi lucru ce a vazut shi pretenu ala :lol:
|
sa va zic ceva....aseara...pe giurgiu...asta fiind 1 oct ora 12.30 si a fost si o pretena a mea..care....surpriza...s`a dat de 2 ori..si a castigat mereu...odata a condus un x5 de 4.2l si a facut un ML si a 2 oara a condus un ursuletz de 320 de cai...si a facut un passat cu un motor de 2.4 ceva modificat...si a pus pariu pe un set de jentzi..cu ala cu passatu.. :D si a castigat...si mai e si blonda pe deasupra...
ashea ca....no comment |
Unde? eu am fost si n-am vazut!
|
nu s`a ajuns in giurgiu...cam la ** de km de buc...am zis giurgiu...ca sa fie un punct de reper... :)
|
inainte sau dupa salvare?
|
nu am ajuns pina acolo...
|
whoo.....
ineresant.... spune-i ca o felicit :lol: :lol: |
:D
Urata rusine si-a luat gagiu !
|
batut de fete!
eah...
dupa cum ziceam yo... cred ca ii rushie shi sa iasa din casa al ala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
uf..... depinde de ce curse vorbitzi.. sincer eu nu prea agreez liniutzele unde nu conteaza decat masina. adevarata mana se vede la un raliu
si ne intoarcem iar la carmen berghea... oricum gabi shtie cand era vorba de raliu de martisor baietzii mi-au propus sa conduc golful asha cum zicea si rika : mergi incet pe curbe si il arzi pe linie dreapta..... si deja parca nu mai conta cand ai o masina tare potzi sa fii si cel mai prost sofer! la liniutze tot ce trebuie sa shtii e cuplul maxim al masinii!!! asha ca despre subiecte fete la curse .... mai trebuie dezvoltat!! |
eu sunt de aceasi parere cu tekno sincer sa fiu daca mar facea o femeie miar fi putin rusine dar nu poti mereu sa castigi mai trebuie sa mai si pierzi din cand in cand asta este :D :D :D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oare sha schimbat tipu nr de inmatriculare? :) sa nu ma i-l cunoasca lumea...... |
hehe daca era vorba de asa trebuia sa se mute din orash :D
|
este cum va vorba despre mine??? :D :) :D
|
lol de asta ai plecat din tzara? :) hehe
|
Guys, calm down :lol:
O femeie poate fi de multe ori ( in multe cazuri ) superioara unui barbat, asa ca de ce nu poate fi superioara si cu colacu-n mana ?:D |
lasa sa fie superioare cu altceva in mana :) ca la aia se pricep cel mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning