![]() |
Dezmembrez E46 Ci Mpack II full
1 Attachment(s)
Dezmembrez E46 Ci Mpack II full
Interior Recaro piele negru Volan M3 CD player Kit Mteck II Jante Alutec "18 Platform negru .....etc 0720 896 852 |
Re: Dezmembrez E46 Ci Mpack II full
Quote:
|
Salut,
Un pret pe faruri + drosere? PM pls. |
Quote:
|
salut , dai doar bara fata + grile si proiectoare? la ce pret?
si stii cumva daca se potriveste la e46 sedan ? mersi |
Quote:
|
salut...un pret la pachetul de m (bara fata,bara spate si praguri) + pret volan...ms.
|
Quote:
volan 280 euro complet covrig M3, airbag, comanzi si trim de M |
De cand moda ca la pretul de pe forum, sa se mai adauge 50 de euro la telefon? Este a doua oara cand patesc acest lucru cu userul 81RSI. Prima data l-am sunat in legatura cu un interior m3 electric, incalzit, ce avea pret 650 euro. La telefon imi spune ca pretul este 700 euro, si daca vreau si incalzirile sa mai pun ceva. (http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-11790845.html https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...excelenta.html). Atentie, in anunturi se specifica "complet", deci nu vad de ce ar fi nevoie sa "mai pun ceva" ca sa am si incalzire.
Acum il sun in legatura cu pachetul mt2, cu ceva posturi in urma spune ca ar fi 550 euro. Surpriza, la telefon este 600. In ambele cazuri am specificat ca am vazut anunturile pe internet, pe 4tuning. Sa fie asa scump la vorba al nostru drag coleg, incat sa ne taxeze 50 de euro doar pt. onoarea de a vorbi cu el? Era un forum de pasionati, sau ce? |
Quote:
|
Quote:
normal ca dau preturi la telefon ... sunt satul de atatea telefoane primite sa intrebe toti doar de preturi. daca esti cu adevarat interesat atunci spune nu suna numai sa verifici... si daca era cineva hotarat cu adevarat sa cumpere ceva nu numai sa-si piarda vremea la telefon, putea sa spuna cu cat a vazut anuntul si unde. am zeci de anunturi postate si mai mult decat atat nu numai un set de Mpacket. sunt unele mai bune si altele la putin bune si de aceea diferenta de bani. si stai linistit ca nu m-a ingrasat nimeni... masini sunt pe toate gardurile si invit pe toata lumea sa dezmembreze, nu este obligat nimeni sa cumpere de la mine. clienti au fost, sunt si vor fii... pana acum nu s-a plans niciunul chiar s-au mai intors. aviz amatorilor... sunt kituri de mtehnic aftermarket peste tot si mai ieftine chiar ...ptr doritori rog sa sune acolo, ce vand eu OEM nu o sa fie niciodata sub pretul de aftermarket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cine e interesat de piese cu adevarat stie cum sa puna problema. Astazi m-a sunat un individ care a intrebat de un kit Mtech de E46, atat. I-am spus pretul ... Si la revedere. Btw... Vand piese si masini, nu vreau sa castig nici un concurs de popularitate. Daca vindeam kitul cu vreo 300 de euro poate eram mai popular... Sau mai pasionat... Pfff |
Quote:
Pai daca esti atat de satul de telefoane ,atunci la ce mai postezi anunturi pe net ? Da-i in mortii lor de clienti ,gaste sunt destule culmea obrazniciei |
Quote:
|
Interiorul de M3 s-a vandut cu 650euro fara instalatia electrica
Si da instalatia electrica completa se vinde separat... |
Quote:
Si nu vad relevanta postului tau... Poti dezbate problemele sau frustrarile tale in alta parte. |
Ce anume te face sa jignesti? Ori lipsa de intelect, ori faptul ca te simti cu musca pe caciula. Daca esti satul de telefoane, o singura intrebare am. De ce iti lasi numarul? Asa ca o completare iti zic ca nu te-am sunat sa te intreb numai de pret, te-am intrebat daca vinzi separat pragurile si bara spate, si culoarea lor. Si m-a deranjat faptul ca tu iti stii preturile, stii ce postezi, dar cauti sa faci japca cand te suna un potential client, ca de, poate pune botul. Nu e fair-play ceea ce faci, dar e modul tau de a face afaceri. Si inca ceva. Cand te sun in legatura cu un produs, vrei sa te intreb ce ai mai frecat in ultimul timp, sau de pret?
|
Quote:
Si partea cu frecatul... Incerc sa ma abtin... Poate detin un intellect putin mai dezvoltat ca al tau si am sa ma fac, ca nu am vazut. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning