![]() |
Versus
Versus...intre orice ...
|
Re: Versus
SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Nu se accepta OFF-TOPICU
|
sa incep eu ... Audi A4 2.0 TDI quattro 170 CP vs BMW 320d 163 CP...voi atasa si niste date tehnice si preturi imediat
|
A4 2.0 TDI quattro D-PF (125 kW)
Motor Capacitate cilindrica cmc 1968 Putere maxima kW (CP) la 1/min 125 (170)/4200 Cuplu maxim Nm la 1/min 350/1750-2500 Greutate/Volum Greutate proprie in kg 1530 Greutate totala admisa in kg 2080 Sarcina admisa pe acoperis/de sprijin in kg 75/80 Sarcina de remorcare admisa, nefranat, in kg 750 Sarcina de remorcare admisa in panta 12% in kg 1600 Sarcina de remorcare admisa in panta 8% in kg 1800 Volum portbagaj in l 460 Continut rezervor in l (aprox.) 63 Performante/Consum Viteza maxima km/h 224 Accelerare 0-100 km/h in s 8,5 Tip carburanti Diesel 49 CZ Consum carburanti, intraurban, in l 9,2 Consum carburanti, extraurban, in l 5,3 Consum carburanti, mixt, in l 6,7 Emisii de CO2 in g/km 177 Dimensiuni Lungime in mm 4586 Latime in mm 1772 Inaltime in mm 1427 Distanta dintre axe in mm 2648 EUR 28.744 pret fara TVA BMW 320d Performanţă Coeficient aerodinamic (cw) 0.29 Viteză maximă (km/h) 225 Acceleraţie 0 - 100 km/h (în s) 8.3 Acceleraţie 0 - 1,000 m (în s) 29.3 Acceleraţie 80 - 120 km/h în treapta 4/ 5 (în s) 6.7/8.5 Consum Urban (l/100 km) 7.8 Extra-urban (l/100 km) 4.5 Mixt (l/100 km) 5.7 Emisie CO2 (g/km) 153 Capacitate rezervor în I (aprox.) 61 Jante Dimensiune anvelope faţă 205/55 R16 V Dimensiune anvelope spate 205/55 R16 V Dimensiune jante faţă 7 J x 16 steel Dimensiune jante spate 7 J x 16 steel Motor Cilindri / supape 4/4 Capacitate motor în cmc 1,995 Alezaj/cursă în mm 90.0/84.0 Putere max. în kW (CP) rot./ min. 120/4,000 Moment max. Nm/ rot./ min. 340/2,000-2,750 Greutate în kg Masă proprie în UE 1,505 Greutatea maximă admisibilă 1,950 Sarcină utilă 520 Greutate maxim admisibilă pe axuri faţă/spate 925/1,080 BMW 320 d pret fara TVA 27.000 |
eu as alege audi ..desi sutn fan bmw ! dar audi pare mai masina din toate punctele de vedere pt mine ..si la aspect, si tractiunea .. in plus parca prea multe bmwuri :)
ps: credeam ca audi scoate 0-100 mai bine decat bmw ... :| |
si eu as alege audi...nu ma intereseaza in mod deosebit in cat scoate 0-100 km , dar cred ca tractiunea integrala quattro e f utila...si designul mai elegant si mai cuminte pe care il are audi imi place mai mult
|
cele mai tari VS -uri in cel mai recent nr. al revistei Supercar !!!
|
Am si eu o intrebare pentru voi , Volvo S40 2.0d 136cp vs Audi A4 1.9 TDI 116cp...ambele 2005 ce ati alege si de ce?
|
masina de noua sau SH? daca sh as merge pe volvo imi inspira incredere ca firma am auzit numai de bine .... daca e noua as merge pe audi intrucat e o masina mai tinereasca si buna in acelasi timp ..asa teoretic! daca mi-ai da acum in fata sa aleg pe loc daca ar fi asemanatoare (ma refer la dotari) as merge pe volvo nu vezi asa de multe
|
Paine graham sau normala?........cola light sau normal?....
|
Quote:
|
si cine era lightu`?:))
|
Ia Audi, stiu ca Volvo sunt rare, mai bune ca dotari de siguranta, dar cred eu Audi e mai mult inclinat spre sportivitate, probabil ce urmaresti tu... Si daca stai si te gandesti putin, daca ai o problema cu un Volvo le ia o jumate de ora sa gaseasca de unde se ridica capota la service(scuzati cacofonia), de bine de rau, motoarele 1,9 tdi, sunt si pe Audi, Golfulete, Passaturi, sunt destul de comune si pe astea le-au "invatat" mecanicii... Pana la urma e alegerea ta, da daca tot ai cerut parerea, noi ti-am dat-o.
|
Ar mai fi o varianta cu Honda Accord. 2,2 diesel. :-) In ciuda semnaturii mele.... masina aia e prea tare.:shock:
|
Samsung D900 i sau sony ericsson k800? Intrebarea asta ma macina...
|
Quote:
|
Quote:
|
nokia meniu enervant? eu am si nokia si sony... si tin sa spun ca nokia are cel mai simplu meniu ..si mamaimea se descurca cu un nokia si are si un sony in casa si se incurca in taste :) in fine tot nokia ramane baza la telefoane! pt mp3uri si alte chestii da sony e tare ..dar telefonul e sa vb sa te tina sa arate si serios.. si nokia cred ca le are pe toate ! eu vreau sa imi iau un nokia e50 mi se pare superb telu
iar acum on ..intre acele doua ,as renunta la samsung clar :) |
N-am zis k nokia nu e telefon serios, e cel mai serios..., si are si meniul simplu, dar mi s-a pare cam enervant, mai ales la apeluri nepreluate cand nu stii cine dracu te`a sunat si de cate ori si pe cine tre sa suni primu, si cand e vorba de calitatea bateriei, clar tot nokia, dar are sony ceva aparte... ;)e pentru cunoscatori :P
|
am avut nokia cu simbian 9.0 ...nebunie frate...:shock: l am dat cat de repede am putut! iar eu ma pricep ceva la butonat....
recunosc , sunt fan sony-ericsson ... tel lor nu au nici preturile nokia si raport calitate pret mai mult decat corect. |
Quote:
Recomand in K800i, are o camera mai decenta pentru fotografii, nu acelasi lucru pot sa-l spun despre filmuletze. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning