![]() |
Fiat punto - verificare !
salutare! vreau sa imi aduc si io un fiat punto din afara. probabil de 1.2 cu euro4. daca imi puteti da niste sfaturi in legatura cu: la ce trebuie sa ma uit mai atent, cam care e pretul cel mai corect, ce probleme apar la acest model?
|
Re: fiat punto
sunt fabricate din 2000 incoace , pretul e intre 5500-7500 depinde de km , probleme nu prea sunt , in functie de cum mergi cu masina , piesele sunt ok ...ieftine , consum mic , masina e ok ...ma refer la 1.2 16valve , varianta de 8valve nu o cunosc
|
din 2000 ....m am referit la euro4
|
eu am un punto 1.2 cu 8V si sunt foarte multumit de el. am adus-o din germania anul trecut si nu am avut nici o problema cu ea si am facut ~10.000 km. din cite am citit pina acum pe forum, cele pe motorina ar avea ceva probleme cu servodirectia iar despre cele pe benizina am auzit numai de bine. eu te-as sfatuii , daca poti, sa iti cumperi motorul in 16V ca trage f. bine. in rest - toate bune
|
revin cu o observatie: sa fii atent la masinile care sunt atragatoare la pret(sub 4000 euro) deoarece am vazut destul de multe cu probleme la motor.
|
depinde de masina , si de norocul sau ghinionul fiecaruia
|
Quote:
|
da ...ai mare dreptate ....am vazut multe punto in brasov ...voi va intalniti in bv ?
|
ca sa nu deviem de la subiect: daca mergi sa iti cumperi masina din germania, zic ca ar fi bine sa inveti niste cuvinte tehnice in germana(in cazul in care nu stii) pt. a putea urmarii cu exactitate ce s-a schimbat la fiecare revizie in parte si a-ti face o idee despre trecutul masinii.
Pt. Antonio74: eu inca nu am fost la nici o intilnire in bv, dar asta nu inseamna ca nu exista. vedem in viitor. |
k ....poate ne vedem vreodata prin bv
|
cind o sa faci o vizita prin bv da-mi un semn.
|
ok....asa am sa fac
|
punto 1.2 8 v, gasesti din 2000 si la 3000 3500 de euro in stare tehnica buna. numa tre sa ai rabdare sa cauti cea mai buna oferta;) bafta:D
|
am cautat si eu pe Mobile.de si sunt peste 4000 daca vrei nelovita etc,totusi in ultimul timp preturile au cazut mult in Ro,motiv pt care cred ca nu prea se mai merita sa iei de afara,poti gasi aici ocazii cu care sa iesi mult mai bine,tre sa urmaresti piatza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care dintre voi baieti stie un service bun in brasov care se pricepe la masini italiene, inafara de cel de la reprezentanta fiat;)
|
reprezentanta fiat de la voi din brasov e super de kaka , am simtit o pe pielea mea , masina mea o puteti vedea in bv in spate la tratoria :).acolo stau cand vin in bv poate ne intalnim intr o buna zi .....
|
bine ca mi-ai zis, ca eu trec pe langa tratoria in fiecare dimineata, daca o sa vad masina ma opresc sa o admir si eu putin, ca nu imi permit sa te trezesc la 8 dimineata ca sa dam o tura:roll:
|
ma trezesc cu noaptea in cap , dar poate vii la 4tuning days si vorbim atunci
|
Am si eu o intrebare... de unde stiu daca e euro 4 ? Fiat punto 1.2 benzina cred ca varianta 8v din 2000. E euro 3 ? sau euro 4 ?
|
in talon la nr de omologare ultimele caractere trebuie sa fie E3 sau E4 in functie de ce euro ai
|
amu daca tot ne-am bagat pe anuntul omului ia ziceti si voi de ce imi tremura motorul la relanti si nu mai trage ...adik pica in cap cand accelerez brusc????????
|
dau o bere la cel cu rezolvarea:D
|
tre sa dai o lada , nu o bere :))...da jumate din lada o trimiti la brasov pt baieti , clapeta injectie
|
in ce sens clapeta...toata clapeta tre schimbata sau numai senzorii de pe ea?????debitmetru si alea alea?
|
de regula pe clapeta se depune mizerie , mai ales daca ai filtru sport , daca te duci la orice service ti se spune sa schimbi clapeta cu totul , este un corp clapeta ....care ca piesa originala costa in jur de 1700 ron , dar se poate curata ...cu o pensula inmuiata in decanol ....
|
de regula daca motorul sta la relanti si vrei sa accelerezi , nu se accelereaza asta e buba , de la senzori sunt alte simptome ......
|
am inteles......pune adresa sa vina beroasele:D.....eu mai am un corp de clapeta sa vad daca mere curatat doar ramane ala daca nu il schimbam:D
MErsi mult de tot omu |
antonio vezi ca ti s-a dezlipit drapelu':giggle:
|
nu ai pentru ce , berea era virtuala , :)...sau nevedem cu totii la mijlocul distantei dintre cluj si brasov :)
|
Re: Fiat punto - verificare !
fiat din italia si_a adus cineva? ar trebui sa fie mai multe/bune decat in germania nu? sau nu se merita si e mai bine sa caut unul bun pe la noi...?:rolleyes2
me refer la modelul 2000-2003, 2003 de preferat cu 4 portiere... |
5 Attachment(s)
eu l-am adus pe al meu din italia,an 2001,4 usi,1.9 dsel(fara turbo)60 cp,ii drept ca l-am luat putin cam scump,insa nu regret,masina e impecabila(atat interior-mai ales :shock: ,cat si exterior),si avea 60 000 km,ma intrebau prietenii daca ii noua sau adusa de afara :) ca nu gaseau defecte,stiu acuma ma laud si io :)) , m-o luat valu' :lol:
|
asa ceva caut si eu...chiar daca este mai scumpa...4000> vreau sa fie ingijita si cu km putini...pana in 60.000...tu de unde ai luat_o? din concesionari sau ti_a gasit_o cineva? poti sa imi spui cat ai dat pe ea cand ai luat_o?
|
din concesionarie din arezzo,eu cu tata am umblat pana am dat de ea :))
pret ai pe pm ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning