![]() |
Masinele noastre preferate sau visele noastre.......
3 Attachment(s)
Salut baieti cred ca mai ma tineti minte unii dintre voi.In fine eu vreau ca sa puneti aici pozele cu masinile voastre preferate , am sa pun eu niste poze pentru inceput cu masina mea preferata adica Mercedes clasa S si bineinteles tuning , sper sa va placa si sa puneti si voi ceva poze .
|
Dah ok !!! Cum te cheama BENZ????
|
Mai e un topic cu aceeasi tema!
|
Repetitia e mama intelepciunii~!!!!!!
|
2 Attachment(s)
visurile mele: Ferrari Enzo si Mercedes SLR 8)
|
:twisted: dar de-a mea ce spuneti :twisted: [img]D:\\F m.a.s.i.n.i\\FEMEI SI MASINI\\066.jpg[/img]
|
1 Attachment(s)
:twisted: dar de-a mea ce spuneti :twisted:
|
1 Attachment(s)
da.. n`ai gusturi rele :evil: 8)
|
1 Attachment(s)
:twisted: nu m-ar deranja nici o motocicleta :twisted:
|
3 Attachment(s)
Bai \"Marty\" e vreo problema daca am facut si eu un astfel de topic si totusi nu cred ca e identic,nu? OK am sa mai pun niste masini tari si puneti si voi ceva poze \"tari\".
|
da .. tari de tot s`urile astea :shock: mai pune cateva daca mai ai
|
eu sincer cred ca as fi fericit cu un golf II GTI g60 ... si haideti totusi sa visam la lucruri care se pot intampla ... odata si odata :)
|
iote ma.. nu mai avem voie nici sa visam? daca tot visam macar sa visam la ceva frumos 8)
|
espi...nu da frate .. ziceam si eu asa :))
|
da nu dau ma in nimeni b-( :lol: :lol: daca tu visezi la un golf 2GTI na.. asta e un vis ce poate deveni ralitate rapid. :) apui eu cand ma bag in pat numai la slr si enzo ma gandesc :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Stii cum e,e bine sa visezi ca nu stii niciodata de unde sare banu ,si totusi eu unul vreau sa pot sa am masina la care visez chiar daca nu acum dar in timp am sa fac tot posibilul.Acum am pus si alte modele tari de la MErcedes.
|
:shock: :shock: tare de tot sl`ul facut de KLEEMANN super misto ...
|
3 Attachment(s)
Uite aici ESPionza daca iti place ceva si uite si o combinatie Porsche-Enzo ce zici seamana ?
|
cand te gandesti ca mai exista si munca, si bani cheltuiti pe mancare si restu ..si dupa aia ce mai bagi si in masina actuala ... benzina ... plus ce mai te distrezi si tu ... la sfarsitul lunii faz cu golful deja e doar un vis pt ca iti bate vantul prin buzunare ... daca taticul ar fi fost ministru si mi-ar fi dat 10 mii de para pe luna poate ar fi fost un vis usor de realizat ...
|
da cat costa ma golfu ala?
|
unu care nu e cazut si arata bine/merge bine ... cu acte in regula si tot ... vreo 3000 de euro (poate mai putin)..binenteles ca se gasesc si la 2000 si un pic dar ....
|
1 Attachment(s)
Asta vreau eu ! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
ei si la 3000 e totusi un vis realizabil zic eu.. catzi ani ai acuma? |
19 si vreo jumatate ... binenteles ca muncesc de pe la vreo 16 si sincer pana acum nu am strans mai nimic :) decat masina pe care o am si ... atat :D (si sincer castig bine in comparatie cu ceilalti)
|
Multi ani inainte mai Augustine cam aceeasi virsta am si eu , si eu am o Dacie de 10 ani ,tu ce ai ?Stii care e chestia , poti sa mergi dincolo in ceva tara si sa cistigi bine de ex.un 2000 de euro pe luna si tot faci ceva nu?Numai ca eu zic ca fiecare ne facem singuri viitorul si conteaza si din ce familie esti dar totusi eu zic eu ca trebuie sa ai vointa sa faci ceea ce vrei. Hai ca pina la batrinete tot o sa imi permit sa imi iau un S care acum e nou .
|
respectele mele si multi ani inainte si tie ... eu am o alfa romeo 75 tdi ... binenteles ca dupa multe chinuiri (set motor,tinichigerie facuta si alte alea acum mi-a picat sistemul electric dar noi sa fim sanatosi ) ... iar faza cu plecatul ... un prieten castiga 1200 pe luna in italia din care pune deoparte vreo 700 pe luna .. misto nu?
Iar familia nu ne-o putem alege ... nu? oricum bafta cu S'ul .. sa ma plimbi si pe mine |
ca vorbeam demasini din vise.....Hennessey Venom Viper, RMM Lexus GS430, Jaguar XJR, Range Rover 4.6 HSE...
|
1 Attachment(s)
fsf ai gusturi tata nu gluma 8) :lol: :lol: uite asta este cea mai tare masina pt mine chiar daca este putin mai veche :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Salut baieti ,vreu sa va intreb daca nu aveti ceva poze cu S-uri sau Rolls-uri sau Bentley modificate? sau daca stiti ceva adrese.
Mai am aici ceva poze tari si uite pentru ESPionza si un CLK ,daca mai vrei sa vezi uita-te pe supercars.net. |
da mersy . .da daca ai avea si cu modelul nou ar fi si mai bine :lol:
|
ESPionza:numai asta am gasit-o.DAr intra pe supercars.net si gsesti...
|
|
2 Attachment(s)
iata ce mi-as dori yo....nu doar pt k sunt fan renault...dar si bmw (si chiar peugeot),ci si pt k mi se pare chiar mishto piesa asta...
|
Quote:
|
eram sigur k o sa se ia cineva de mine....
chestia e asa....k visul meu e mai realizabil decat al multora...:)... pe langa RATBu de kko din fiecare zi...e un vis meganu ala...:) asta e.....vorba unora \"unii are,altii n-are\" Quote:
|
)
Quote:
|
2 Attachment(s)
d'asta ce zici??
:)....nu mi-o doresc,dar e tare ciudata... |
2 Attachment(s)
binee....sa vorbim de vise adevarate!!!!!
|
noi vorbim de vise d'astea....sa zicem k se indeplinesc....dar ce facem?le caram noi pe ele in carca,in loc sa ne care ele pe noi....cu garda asta joasa nu cred k poti iesi pe strada cu masinile astea...
|
am uitat...visul meu ar fi k in masina mea (pe care sper s-o am cat de curand) -oricare ar fi ea; sa-mi trag o linie beton,cu ceva boxe beton si cu un tub in spate care sa crape asfaltu....
ps: n-aud bine,deci tre sa dau mai tare.... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning