Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Cine Merge In Intampinarea Oradenilor Joi Dimineatza (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/36847-merge-intampinarea-oradenilor-joi-dimineatza.html)

Bmw_E30dak 26-03-07 16:36

Cine Merge In Intampinarea Oradenilor Joi Dimineatza

AM FACUT ACEST TOPIC PENTRU A VEDEA CINE MERGE JOI DIMINEATZA IN VEDEREA INTAMPINARII ORADENILOR AM VORBIT SI CU CRISTI--"GAJU" ASTAZI SI VREM SA STIM DACA MAI ARE ROST SA TREACA PRIN PLOIESTI SAU SA O IA PE CENTURA

VA ROG SA POSTATI URGENT K SA STIU CE LE VOI COMUNICA ORADENILOR

CARE VINE ESTE RUGAT SA MA CONTACTEZE LA NUMERELE
0728.807.924 SAU 0726.306.764
ID DE MESSENGER: insomnia_squad

shantzu 26-03-07 16:38

Re: Cine Merge In Intampinarea Oradenilor Joi Dimineatza

pai zi si tu cam pe la ce ora se intampla asta.....

Bmw_E30dak 26-03-07 16:40

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 818734)
pai zi si tu cam pe la ce ora se intampla asta.....

in jurul orei 6 dimineatza am vorbit q cristi si il voi suna pe la ora 5 sa vedem locul unde se afla

tng 26-03-07 16:42

esti nebun mey nesomn :D
am vorbit si eu despre "popasul" aici la Ploiesti.
ora e cam aiurea ...
restu ce ziceti ? :???:

shantzu 26-03-07 16:47

pai Nesomn nu are somn !

kraven_4_all 26-03-07 17:09

as merge...nush...vdm...dak am cu cine sa ajung ...depinde de ora si de locatie unde or sa vina:D

Bmw_E30dak 26-03-07 17:11

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 818779)
as merge...nush...vdm...dak am cu cine sa ajung ...depinde de ora si de locatie unde or sa vina:D

o sa fie la fel k anu trecut mergem ii luam de la paralela 45 sau de unde i-am luat data trecuta si mergem ori la hipodrom sau undeva sa bea sa manance ceva

kraven_4_all 26-03-07 17:12

si yo merg pe jos pana la paralela si pana la hipodrom..la asta ma refeream..dak am cu cine sa merg..si produc neshte lei...vin klar..
nu stau la discutii

Bmw_E30dak 26-03-07 17:13

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 818787)
si yo merg pe jos pana la paralela si pana la hipodrom..la asta ma refeream..dak am cu cine sa merg..si produc neshte lei...vin klar..
nu stau la discutii

pe mine ma intereseaza dintre cei q masini care merg

shantzu 26-03-07 17:14

pai astai fara masini nu conteaza ? ha ? puterea stelutei ..... :mrgreen:

kraven_4_all 26-03-07 17:19

lol...steluta ...asha e mha...dar pm...vrei sa iau taxi`u ...sa`i zic lu` ala...frate...du`ma pana la paralela...ashtept akolo cine shtie kt...(si e scumpa stationarea si mult tarifu in afara orashului)..dupa kre hai la hipodrom...:)...

e in cursu` sapt..si multi sunt la munk:(...asta e nasol....bmw`e30...dak aflii ceva...zi`mi si mie...

Bmw_E30dak 26-03-07 17:52

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 818800)
lol...steluta ...asha e mha...dar pm...vrei sa iau taxi`u ...sa`i zic lu` ala...frate...du`ma pana la paralela...ashtept akolo cine shtie kt...(si e scumpa stationarea si mult tarifu in afara orashului)..dupa kre hai la hipodrom...:)...

e in cursu` sapt..si multi sunt la munk:(...asta e nasol....bmw`e30...dak aflii ceva...zi`mi si mie...

da man te anunt dak e sa nu mearga nimeni eu o sa vb q tata dak e sa ma duc q el k nu e nici o problema.... plm e deschis la hipodrom la 6 knd o fii sa vina ei? sau ii ducem la hotel central?ce ziceti??

kraven_4_all 26-03-07 17:53

park e prea devreme....nush ce sa zic...e matinal pt orice restaurant..nush dak o sa gaseask pe undeva deschis...
le pregatim noi neshte sandwishuri:?:)

tng 26-03-07 18:52

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 818842)
da man te anunt dak e sa nu mearga nimeni eu o sa vb q tata dak e sa ma duc q el k nu e nici o problema.... plm e deschis la hipodrom la 6 knd o fii sa vina ei? sau ii ducem la hotel central?ce ziceti??

hipodromu se deschide la ora 10.00 (acolo la bar - bliliard).restaurantul cred ca mai tarziu ....

ora asta ... uhhh :x

DONU' 26-03-07 19:01

Lasati frate oamenii in pace, la ora aia n-avem unde sa-i ducem pentru nici un popas. In cel mai bun caz, desi nici acolo nu cred ca e deschis, ar trebui dusi in Petrom-ul de la km 6 ca ala are si restaurant, insa, repet, nu cred ca acolo este deschis la ora aia.
Asa ca, cel mai bine ar fi sa-si vada oamenii de treaba lor si sa manance in alta parte. O fi buna ciorba la Ploiesti, dar la ora aia nu te serveste nimeni.

Pitu 26-03-07 19:51

ati inebunit la cap?cine mananca la 6 dimineata ,e prea devreme , ii vedeti la 4 tuning ,parerea mea ,ii mai incurcati si p eei

platon911 26-03-07 21:33

io vin frattilor si dshockevo mai mult k sigur......nu ma duc la prima ora....:)...imi iau ghiozdanu si vin direct la sala...

shantzu 27-03-07 00:27

nu are rost sa ii mai punem sa intre prin orash....
nu avem unde sa ii ducem si nu prea are rost sa ii mai tinem si la noi....

platon911 27-03-07 00:32

e Aladinu' deskis

kraven_4_all 27-03-07 00:34

prin orash tot o sa treak ...k opresc sau nu...ei shtiu...dak le`o fi foame...dar e prea devreme si nush dak o sa gaseask vreo locatie unte sa manance si sa bea si ei ceva...

Bmw_E30dak 27-03-07 10:40

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 819638)
prin orash tot o sa treak ...k opresc sau nu...ei shtiu...dak le`o fi foame...dar e prea devreme si nush dak o sa gaseask vreo locatie unte sa manance si sa bea si ei ceva...

cu siguranta o sa treaca si prin ploiesi dar plm ar fii totusi unpic nashpa k ei sa treaca si noi mkr sa nu ii salutam tinand cont qm am facut anu trecut....mkr sa ii salutam sa stam unpic de vorba si vdm ce facem dak e ne auzim la telefon sau pe mess eu oricum o sa vorbesc q cristi "GAJU"joi dimineatza la ora 5 sa vad unde sunt si mai mult k sigur o sa ma duc q tata sa ii luam macar puii mei ori ii duc in parkare la hipodrom ori la sala unpic sa se dezmorteasca....totusi faza cu sandwichurile ar fii cam aiurea..plm tre sa facem vreo 50 de bucati dak e k vin 12-15 masini q cate 3-4 persoane in masina vdm noi

kraven_4_all 27-03-07 12:05

iti dai seama k am zis`o la shto` ...p`aia cu mankrea...chill men

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning