Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   masina tunarita in CJ .... (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/3684-masina-tunarita-cj.html)

IS 18 BOG 15-02-05 20:20

masina tunarita in CJ ....

1 Attachment(s)
am gasit aceasta fotografie ... stie careva ce-i cu ea ??
farurile sunt de solentza ....masina pare frumusica mie unul imi place ...

ar mai trebui spalata-vopsita-kedere noi etc etc dar e faina ..

[T3m]b3|| 15-02-05 20:31

Nu jtu nika de majina...dar mi se pare 1 Kitch clar!
Oricum...respect omului pt eforturile depuse ji pasiunea lui...pana la urma fiecare cu gusturile lui! ;) Da...am gasit kam multe defecte la ea...cel putzin sp fatza ji bosajele aripilor, pe rotund, peste alea patrate is... :)
:peace:

steph 15-02-05 21:02

1 Attachment(s)
laf ala e un renault 18. din pacate a iesit cam aiurea

ZanDer 15-02-05 21:30

1 Attachment(s)
io's din cj shi cunosc masjina ... dupa parerea mea este intradevar kitch ... ariplile nus trase ii sudat direct peste, de fapt toata latzirea shi marirea ii la fel ... priza aiurea, jante de 2 feluri, plase nasjpa etc. ...
Cemi place insa ii spatele ... ala chiar mai merje :D uitatzi aici o poza cu spatele

Dimitris 15-02-05 21:40

ale vor sa fie stopuri de ferrari???

xxdadixx 15-02-05 21:42

:lol: Dinalea de TV alea vechi! Sau remorca de tractor!

CT-05-DGP 15-02-05 21:52

renault 18 cu faruri de solenza bara de peugeot 405 si stopuri de tv = acelasi lucru ca si un caine corcit ...mutanta :D arata oribil parca e facuta cu mistria

lowrider 16-02-05 01:16

Deci pana la urma ce masina e? :lol:

SpeedeR 16-02-05 01:24

orice masina ar fi...un lucru e clar : E URATA :!:

Toto - BOD 16-02-05 09:34

E urata pentru ca are o culoare de cacat! si nu e finisata deloc!
Nu am vazut-o in realitate... dar oricum e mai speciala!
Daca o finiseaza, ii da o culoare mai vie, scoate priza aia de pe capota... poate iese ceva. Din pozele astea nu prea-mi dau seama mare lucru!

TheSinner2 16-02-05 09:38

mad max in versiunea .ro : ionica cel nervos :)) sorcova vesela...

WannaDie 16-02-05 11:12

masina e un Renault 18 ,si e de cativa ani buni prin cluj,eu unu o stiu dinainte de a arata asa cum arata acum,era tunata altfel si sincer mie mi s-a parut ca arata mai bine,din pacate nu am poze cu ea,dar o sa caut sa vad daca nu gasesc cum era inainte.....si intr-adevar acum nu arata bine deloc ,mai ales fata,arata chiar penibil,in loc de grila are o plasa parca ii de sita de nisip ,ma rog, e chiar naspa ....raman la parerea ca arata de n ori mai bine inainte,era latit numai spatele si era facut destul de fain...poate are vreo unu poze cu ea dinainte....cat despre vopsea asa e culoarea masinii,nu urmeaza sa fie vopsita sau asa,e vopsita deja :))

Sir_KnupSKull 16-02-05 11:43

nu pot sa zic ca e nasoala rau...dar nici excelenta, decat un simplu renault 18? parca mai bine asa,oricum respect pentru munca depusa...ca din cate se vede s-a munci mult la ea... :wink:

DnI 16-02-05 12:42

ce tuning adevarat... stopuri de TV
marfa baiatu` se pricepe nu gluma.

darkager 16-02-05 12:55

fiecare cu gusturile lui.... poate omu a facut-o singur .. respect pt asta shi daca lui ii place ... no comment

gribelu 16-02-05 13:24

am impresia ca nenea a avut o idee buna la start... dar si-a dat seama abia la mijloc ca iese kitch din lipsa de fonduri serioase.. sau ceva.. :)

madfish 16-02-05 14:45

un kitch clar. :lemon:

Spot 16-02-05 16:31

mah este apropate kitch,insa tre sa recunoastem,l-a kinuit ceva telentu' pe omu' asta :)

ZanDer 16-02-05 18:24

pei ma rog inainte chiar arata mai bine ... era alba parca si avea aceleasi jentzi ... daci sa clarificam ii un renault 18 ce motor nush sigur ca nu lam mai intrebat pe tip ... daca am intzeles bine are flanse de 8 cm pe spate (ceea ce imi vine foarte greu sa cred ... cel putzin asja ia zis tipu unui mecanic care mi prieten ...
deci ii tuning facut cu bani putzini ... el a facut-o toata ... nush in ce domeniu lucreaza ... ii tinichigiu parca sau nici nu sjtiu ( in orice caz un tinichigiu cat de cat priceput n'ar fi facut asja ceva ... ) da sjtiu ca lucreaza undeva unde are de'aface cu sudatu :D
in interior ce am remarcat ii volanu ... ii volanu original al masjinii da taiat ... si sia pus NUCA pe volan ... deci noh ... ma rog ... precum am mai zis ... mie spatele imi place foarte mult ... in rest cam lasa de dorit ...

WannaDie 16-02-05 21:30

Zander,am impresia ca confunzi masina,masina aceasta a fost tot argintie inainte,dar avea alt \"bodykit\",care arata mult mai bine...dar si pe ala il strica un eleron imens in forma de coada de avion(avea 1 singur picior pe mijloc)....deci nush ce ai auzit sau vazut tu...masina era si e parcata si acum pe dorobantilor aproape de iesirea in cehoslovaciei...oricum arata nasol acuma....pacat de ea....cat despre flanse nu stiu ce ti se pare asa greu de crezut...se pot pune si de 15 cm grosime...ca risti sa mori si asa ii partea a 2-a ,dar se pot pune si nu iti trebuie facultate sa faci asta,e chiar simplu...

mutzu 16-02-05 23:31

Mie-mi place... :roll:

aR99bMw 17-02-05 02:13

FFAIN TANCU!!!....in caz de razboi..e buna masina ;)

IS 18 BOG 17-02-05 06:46

mie imi place masina ... adica daca a facut-o cu manutza sa, atunci respect ... arata foarte bine ....... probabil nu-i terminata .... cat despre vopsea, kederul dp parbriz si jegul de pe ea ......... eu zic ca va fi refacuta ...
mie imi place ata ete ...

ZanDer 17-02-05 09:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WannaDie\"
Zander,am impresia ca confunzi masina,masina aceasta a fost tot argintie inainte,dar avea alt \"bodykit\",care arata mult mai bine...dar si pe ala il strica un eleron imens in forma de coada de avion(avea 1 singur picior pe mijloc)....deci nush ce ai auzit sau vazut tu...masina era si e parcata si acum pe dorobantilor aproape de iesirea in cehoslovaciei...oricum arata nasol acuma....pacat de ea....cat despre flanse nu stiu ce ti se pare asa greu de crezut...se pot pune si de 15 cm grosime...ca risti sa mori si asa ii partea a 2-a ,dar se pot pune si nu iti trebuie facultate sa faci asta,e chiar simplu...

â

da sjtiu ca avea eleronu ala imens da io itzi zic ca cre-ca era alba ... cel putzin eu asja tzin minte ... ma dadeam inca cu bibicleta pe vremea aia cand lam auzit odata la stop la casa studentzilor ... moama ce frumos suna ... sjtiu de care zici ...

Gsx_18 17-02-05 20:34

si io is de acord ca-i kitch, dar partea din spate, mai ales stopurile mi se par destul de frumos facute.
Btw, masina o vad in fiecare zii cand meerg la fac. si se vede pe el ca proprietarul n-o avut destui banii s-o termine, cel putin asa mi se pare mie. Ceva vopsea mai atragatoare nu iar strica

LaMishto 17-02-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
mie imi place masina ... adica daca a facut-o cu manutza sa, atunci respect ... arata foarte bine ....... probabil nu-i terminata .... cat despre vopsea, kederul dp parbriz si jegul de pe ea ......... eu zic ca va fi refacuta ...

mishto gusturi ai.. dc nu ti`o cumperi? cred ca ai da eclipsa toate majinile din iasi.. o sa fie cea mai tare masina din AMC :lol: :lol: :lol: nu-ti surade ideea?

P.S.: Missed me? ;)

daflyer_oradea 19-02-05 20:20

ba, daca ma gandesc bine nu e chiar asa urata.
Si aceleasi stopuri , cu aproximatie , le are si porsche-ul galben ,care a fost al sefului de la kid tuning, ala care e amu in bucuresti...

d3vil 20-02-05 10:04

Re:

Tipu sta cu mine in cartier.. inainte arata mult mai bine masina.. avea alte faruri.. alte stopuri.. alte genti.. era cu paianjeni pe ea si prostii de`astea.. nu imi dau seama ce o patit de si-o batut joc de ea.. :wink:

IS 18 BOG 20-02-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

mishto gusturi ai.. dc nu ti`o cumperi? cred ca ai da eclipsa toate majinile din iasi.. o sa fie cea mai tare masina din AMC :lol: :lol: :lol: nu-ti surade ideea?

P.S.: Missed me? ;)

loool
omule fa tu cu mana ta ce a facut ala din masina aia si dupa aia mai vorbim Da ????

LaMishto 20-02-05 16:23

Re:

Quote:

loool
omule fa tu cu mana ta ce a facut ala din masina aia si dupa aia mai vorbim Da ????

lasa`ma mah in pace.. pt ce sa muncesc? ca sa iasa kitsch sa aiba baietii de ce rade p`aci? da la mintea ta.. ;)

Sc0OTeR 20-02-05 19:01

E groteasca. Mai bine o lasa stock. Faine stopurile alea de tractor :oops:

IS 18 BOG 20-02-05 20:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

loool

lasa`ma mah in pace.. pt ce sa muncesc? ca sa iasa kitsch sa aiba baietii de ce rade p`aci? da la mintea ta.. ;)

si ce dak rad de tine ?? daca esti asha prost si asculti lumea si te ei dupa ei .........

ar trebui ca lumea sa comenteze doar daca sunt in stare sa faca asaceva cu mana lor .......

nu zic ca e super tuning dar merita sa fie laudata initiativa ....

LaMishto 20-02-05 21:04

1. nu te`am facut prost
2. fa ce vrei.. ia initiativa, construieste`ti si tu un *** de masina, ca obs ca de mult nu s`a mai postat la kitsch tuning .. si baietii abia asteapta ;)

TheSinner2 21-02-05 21:23

esti cam eronat epox.. ar trebui sa posteze doar cei in stare sa-si faca masina sorcova? gandeste si tu inainte sa postezi...

IS 18 BOG 22-02-05 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
esti cam eronat epox.. ar trebui sa posteze doar cei in stare sa-si faca masina sorcova? gandeste si tu inainte sa postezi...

deci .... eu nu m-am referit la mine uai 1.82 m

Adryx 03-03-05 00:50

Are stergatoare la faruri :wink:

cristi_ubs 22-03-05 19:10

mie imi place masina.daca e facuta de el cu manutele lui merita respekt.oricum important e sa-i placa lui.

Kilowatt 22-03-05 23:37

sunt curios ce coeficient de aerodinamicitate are el cu, cutia lui de chibrituri. E prea patratzoasa, prea tataiata cu toporul, zici ca a jucat in Mad Max. Si , da , mai intai sa ii placa celui care a facut`o dar totusi nici chiar asa....

gangsta 23-03-05 00:32

Omu a avut idei si lea pus in practica...masina nu e urata...am vazut-o de foarte multe ori si nu kitch!(dupa parerea mea!!!)
Respect pt. om si munca lui!!!

nxtaz 28-03-05 01:36

...nu-i pe gustul meu.Insa...nu inteleg ceva..de ce va legati cu totii de stop-urile de tractor uitati-va cat de mult seamana http://radified.com/gfx/ferrari.jpg . Daca nu s-ar fi pus si pe tractoare,tv-uri...v-ar fi placut?Acum..sa fim sinceri..ce stop-uri pica mai bine...astea sau cele originale ? doar..alea sunt de Renault..nu de TV

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning