![]() |
Parcare facuta de un subofitzer din cadrul M.A.I.
4 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
Persoana in cauza are in jur de 30 de ani..pozele spun absolut tot NO COMMENT ! ! ! Domnu' subofitzer nu este la prima abatare prin care isi demonstreaza prostia. Locuieste la acelasi etaj cu mn.Acum cateva luni si-a chemat colegii, pentru ca ascultam muzica "tare" (dupa spusele lui) la orele 17:00.Am lasat PC-u deschis si am plecat 30 min pana la un prieten. Am un sistem 5.1 de 200W rms, in acel moment fiind dat la un volum de 25 dintr-un maxim de 55.Deci putetzi sa va facetzi o idee cat de "tare" putea fi. da' surpriza...knd domnii politistii au batut la usa era liniste (au fost doar 3-4 mel in playlist:lol: ). Am fost sunat de un vecin (de la el stiu k era liniste) de aceasi varsta c mn sa vin aksa ca ma cauta politia,da' knd am ajuns domnii polisti deja n mai erau...:D Au existat mai multe faze in kre protagonist a fost subofitzerul in cauza..da' cea de acum mi se pare cea mai deplasata:-) |
Re: Parcare facuta de un subofitzer din cadrul M.A.I.
sa nu se inteleaga altceva, cum k ai vrea sa te 'razbuni' prin asta ..
e tare omu :lol: .. .... are ji masina bueei :lol: (am ji eu una printr'o parcare :oops:) ... militzianul a spus sa ocupe mai putzine locuri de parcare, ce sti tu.. (intre doua nu te ploua) :) |
intre casca si epoletzi nu-l ploua pe el in gat :lol: :lol: :lol:
|
:lol: asa au invatat ei sa parcheze.....dar ei daca vad pe careva asa ... scrie si in ziar :evil: :evil: ....mai sunt si altii care parcheaza si pe locurile de `Handicapati`
|
ala e politist ???//???/???
panarama de masina mai are cat despre parcare am si eu pe aici specimene ,dar aia macar au masini de masini |
interesanta parcare , mai prost de atat avea cum ?
|
asa de beat era de n-a putut sa o puna paralel macar? daca mai face figuri.. i-o rastorni! vii cu 5 prieteni (sa fie rapida si usoara treaba) si o rasturnati pe o parte..sau daca nu faceti zgomot prea mult.. o puneti cu rotile in sus=))
:p |
Cum adica subofiter cu asemenea masina? Din cunostiintele mele nu se castiga chiar asa de prost acolo.Sau o investii omul in altceva.
|
s-a mutat acum 1an si cv in blocu' in care locuiesc, n-am idee ce face cu banii pt ca n ma interesat...probabil ii sunt gestionatzi de sotie :))
|
mey... poate vrea sa-i faca tuning si s-o inscrie in caravana Trabant.... :lol:
|
la cat de mare e mashina k o parca pe lung sau pe lat era tot la fel :D`
|
stupid!!!!!!!!!!
|
aline trebuia sa ii muti cotetuu de acolo!!
|
Quote:
|
Chiar ca, posibil sa fie gestionati banii de sotie :)
Un subofiter in cadrul MAI castiga de la 15 mil in sus, in functie de vechime, un subofiter cu 25 de ani vechime castiga 26 mil...etc |
aaa...acum am vazut topicu asta :)))) ce vecini prosti ai baaa :))) de ce nu te muti cu mine in cartier ?
|
a parkato so el mai simplu :))
|
sigur nu era manga omu knd a parkato?:))))))) da mai am si eu o intrebare cum de il mai lasa sa circule cu conserva aia in uniunea europeana?????????????? mai bine mi`as lua bicicleta sincer....si mai e si ce e in armata......na ex....
|
hay ca a parcat bine:)))
|
ce prost Doamne!cred ca era beat la ce parcare a reusit sa faca!macar daca avea o masina mai misto
|
sau poate cineva are boala pe el si i-a intors masina in mijlocu strazii...am facut si eu deastea cand eram mai mic...i-am pus fiatu 650 al unui mos in mijlocu strazii :D
|
oare a facut scoala de soferi cu femeia de serviciu...sau era beat:)))))
|
nu cred ca era beat ci pur si simplu sa gandit ca nu are loc sa parcheze catamai limuzina normal...asa ca a a puso asa...sau a 2oa varianta...are o sotzie blonda si a rugato sa-i parcheze masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning