![]() |
Extreme Winter 2005 - Bucuresti
Antena 1 Extreme Winter 2005 : \"Urban Big Air\"
Bucuresti 19-27 februarie !!!! Snowboard si ..... CURSE DE MASINI!! Piata Constitutiei. |
care e faza unde se tin cursele ..... cat este taxa de intrare ? ... grupe ??
|
mai multe detalii daca se poate.
|
:cry:
Si eu voi fii plecat in Polonia. |
ati fost prin zona? stiti ceva mai mult?
dati-ne si noua un semn |
5 Attachment(s)
Acum juma de ora in Piata Constitutiei.Imi pare rau k am ajuns kam tarziu si nu am mai prins mare lucru.
|
=)) e
Ehehehehehe eu voi fi acolo
acum plec de acasa |
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...%20-%20Burnout
primele filme de la intalnire... mai venim zilele urmatoare cu alte comentarii haideti mai multi, sa aiba si baietii aia public, nu? |
O ora aproximativa ? MC Mate, sa inteleg ca pe la 19 ?
|
18:30, sau chiar mai devreme :wink:
|
|
ce o sa mai fie si cand??
|
Re: Extreme Winter 2005 - Bucuresti
Quote:
|
In fiecare seara de la ora 18.30.
|
o sa se puna filmulete pe sitte dupa fiecare intalnire :?:
|
O sa fie filme atunci cand cineva va filma.
|
Dak o sa vina ZoliaT in fiecare seara, o sa fie filme, dak nu o sa pun doar eu, dar problema la mine este k nu am card de memorie si nu pot sa filmez decat 5 min.
|
as putea sa filmez si eu, am camera dar nu mai am nici o caseta libera si nici nu o sa am prea curand din pacate
|
si am si tv tunner, deci pot sa le pun si pe net
:wink: |
Re:
Quote:
|
da-ne camera, ca luam noi caseta.... :))
|
Re:
Quote:
:pistoles: :pistoles: :headache: |
Re:
Quote:
|
o, nici chiar asa, ma....
asta nu mai e nevoie, ce naiba, e prea mult !!! fara i-cafe il conectam la noi pe fibra optica si ne platesti traficul, atat, e suficient??? :lol: |
7 Attachment(s)
Ceva de asta seara.Acum am venit sa mananc dar baietii inca mai sunt acol.Dak e sa ii mai prind cand ma intorc va mai aduc filme.
|
9 Attachment(s)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ne spune si noua cineva de ce n-am vazut \"show`ul\" ? de ce am vazut 5 baieti sarind cu biclele ... wooow senzatie de ce a trebuit sa stam sa vedem toti prostii cum se rupeau pe acolo in figuri , incercand sa capete atentia lumii stand in maini si ... etc , toti papagali carora nu reuseai sa le vezi decat dintii (era prea negra pielea si..) adica ___ >>> :roll: in fine.. niste poze... |
9 Attachment(s)
:roll: :roll: :roll:
|
Nu acuza Antena 1 aiurea. Nu e frumos. Nu te bazezi pe nimic atunci cand faci asemenea afirmatii. Pt moment se pare ca s-a sistat partea de auto. Se pare ca asa au cerut sponsorii. Motivul ? Se pare ca atentia era captata de latura auto a evenimentului cand atentia trebuia sa fie pe snow- big - air ! O sa mai fie show ! Sambata intra Midnight Racers in \"scena\" . Antena 1 incepuse sa anunte ca \"vinde castraveti\" si cand lumea ajungea acolo ... gasea pepeni. Intelegi ?
|
5 Attachment(s)
:( n-am prins nici macar o flacara :
a masinii care scuipa flacari :) :) dupa cum a fost poreclita de dudu care se juca cu microfonu , insa au prins altii .... ;) |
pe ei nu-i interesa sa vina lumea ? ca venea ptr snow , ca venea ptr fum , si miros de caucioace , si ambreiaje nu tot aia era ?
in fine ,sunt tare ofticat.. si zic ce zic ptr simplu fapt ca ieri de la 6 pana acum ... n-am fost in stare de nimic , m-am chinuit sa .. facem ceva.. si.. in fine ... ghinion .. asta e.. |
Nu intelegi ? Aici e vorba de contracte , de sponsori ... Poate va fi si un extreme - summer - auto . Poate nu . Dar nu da in cei care ne-a intins o mana. Chiar daca acum , pentru moment , nu se mai poate .
|
1 Attachment(s)
Pentru inceput... :arrow: :wink: :lol:
|
si noi care am stat acolo sa inghetam ce sa intelegem din toate astea ?
ca midnight racers au sponsorizat aceste eveniment ? ca midnight racer au organizat acest eveniment ? ca in momentul in care au venit mai multi oameni s-au gandit ca nu va mai crea senzatie midnight racers si au suspendat partea auto ? midnight racers iar vor spectacole de unii singuri ? mai face cineva parte din midnight racers ? midnight racers sa intelegem ca s-a apucat de 'snow- big - air' ? si daca tot am fost carcotas sa fiu pana la urma ... parca era vorba de un eveniment cu zapada .. unde e zapada ? |
|
Mey ... spectatorule. Daca asta ai inteles tu ... esti pa ! Ai vazut tu banner cu MR pe acolo ? Ai auzit tu numele clubului pe acolo ? MR va veni sambata pt ca asa a fost intelegerea cu organizatorii . Oricum , m-a amuzat copios post-ul tau. Pe bune ! Esti tare raw ! :lol: :lol: :lol: :lol: Poti veni si sambata sa vezi daca mai face parte cineva din MR. Poate vei avea dreptate ... nu mai face parte nimeni . Vor veni fantomele !!!! Buuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuu !
|
Re:
Quote:
|
Hondare .. sambata va veni toata lumea , ca si pana acum . Dar sambata vine si MR. Atat. Asa cum azi a venit 4ss asa sambata va veni MR. Nu de alta dar vin si cei din tara si era mai greu in cursul saptamanii .
|
Spectatoareeee !! ia uite ce se scrie pe 4tuning despre organizatori - https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=5552&start=0 Nu zic ca sunt ei sau ca nu sunt. Dar nu ai nimerit-o cu MR. Cam pe fatza oricum. Primul post si ala anti-MR . Tu de fapt ai vrea sa intri in MR dar nu poti si esti invidios ?
|
Va rog :evil: nu stricati si topicul asta!!!
Marfa flacarile... am uitat carnatii acasa! |
bey, lasati cearta ca nu isi are rostul... ce a fost a fost.. vrem pe viitor cat mai multe si cat mai bune... de critici suntem satui
domnu spectator cearta-te singur ca nu avem chef de cearta ! vrem poze.... V12 POWER :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning