Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Proud Owner Of Cuore Sportivo (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/36700-proud-owner-of-cuore-sportivo.html)

HOT 24-03-07 19:33

Proud Owner Of Cuore Sportivo

5 Attachment(s)
Am zis sa va prezint si eu masinuta mea,ca am vazut unii se cam perpelesc dupa niste poze.
Este masina pe care mi-am dorit-o dintotdeauna,dar din ratiuni financiare abia acum mi-am permis-o.
Asadar o ALFA ROMEO 156 JTD,116 C.P.,FABRICATIE 02.2003,ADUSA DIN BELGIA IN 02.2007,107.000.KM,CU URMATOARELE:PIELE MOMO NEAGRA,CLIMA BIZONALA,JANTE ALIAJ ALFA ROMEO 16 INCH,:D ,NAVIGATIE,MAGAZIE CD-URI(10 CD-URI):lol: ,VOLAN MAHON DUBLU REGLABIL CU COMENZI PE EL+SCHIMBATOR MAHON,SENZOR PLOAIE,OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE,si altele pe care nu mi le mai amintesc acuma....

HOT 24-03-07 19:37

Re: Proud Owner Of Cuore Sportivo

Am uitat sa precizez culoare este albastru inchis(blu cosmo)aduce a negru uneori a verde inchis depinde de lumina si mai are niste dotari pe care pur si simplu am uitat de le(computer de bord cu o groaza de chestii pe el,faruri reglabile electric,blah,blah,blah,)

maD_angel 24-03-07 19:52

f frumoasa masina si...multi km fara evenimente

ZBENG 24-03-07 20:55

Bine ca ai pus mana pe ce ai vrut , multi km fara incidente.
Totusi , in prima poza , efectul ala e de la aparat sau trecea vreun Logan cu 200 la ora pe acolo ? :)

HOT 24-03-07 21:26

Quote:

Originally Posted by ZBENG (Post 816006)
Bine ca ai pus mana pe ce ai vrut , multi km fara incidente.
Totusi , in prima poza , efectul ala e de la aparat sau trecea vreun Logan cu 200 la ora pe acolo ? :)

:D Sigur era logan ala si din cauza vitezei a iesit efectul respectiv:lol:

Yonut21 24-03-07 22:15

Sa o stapanesti sanatos, si.. multi km fara evenimente rutiere.
PS: Te-ai ales cu o amanta pe cinste :D

BT 81 SIM 24-03-07 22:23

nice.... ;) sa o stapanesti sanatos.. sa vedem maine ce poate ..

vgedc 25-03-07 04:50

mai BT_81_SIM nu cred k o sa vezi ce poate k in primu rand deabia a luato si in al doilea rand nai unde sa vezi :P e prea mic poligonu :))

BT 81 SIM 25-03-07 16:55

Quote:

Originally Posted by vgedc (Post 816478)
mai BT_81_SIM nu cred k o sa vezi ce poate k in primu rand deabia a luato si in al doilea rand nai unde sa vezi :P e prea mic poligonu :))

asta e am observat astazi ...era murdara :(:cry:

HOT 25-03-07 20:12

Ma sim de ce nu ai venit si tu sa te cunosc,ai stat ascuns prin boscheti,??Unde ai fost.Masina era murdara intradevar,dar urmeaza un proces de cosmetizare pe care vreau sa il aplic in saptamana ce urmeaza fiindca pana acuma nu prea am avut timpul necesar sa ma ocup de bella mea asa cum vreau eu.Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si nu am discutat nik cu tine.

siminelsimi 25-03-07 20:19

S-o stapanesti sanatos si fara incidente, Cezar.. Frumoasa foc!:)

Yonut21 25-03-07 20:59

Cezar, din cate retin, SIM a venit :D

siminelsimi 25-03-07 21:22

a fost, dar fara masina:)

BT 81 SIM 25-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 817296)
Ma sim de ce nu ai venit si tu sa te cunosc,ai stat ascuns prin boscheti,??Unde ai fost.Masina era murdara intradevar,dar urmeaza un proces de cosmetizare pe care vreau sa il aplic in saptamana ce urmeaza fiindca pana acuma nu prea am avut timpul necesar sa ma ocup de bella mea asa cum vreau eu.Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si nu am discutat nik cu tine.

Am venit fara masina .. eram ala cu geak neagra cu gluga stateam chiar lana u ..u aveai o sapk si lai ajutat pe NCU sa scoata casetofonul cu elctrozii :lol:
Lasa k urmatoare data knd ne intalnim vin direct la u . ;)

HOT 27-03-07 21:25

Ieri am pus folie pe geamuri la bella,(dark black)asa ca acuma arata mult mai sexy(ca o amanta cu ciorapi fini negri de matase).Dupa ce ii fac poze le pun numaidecat aici sa nu salivati prea mult dupa amanta mea.

siminelsimi 27-03-07 22:04

Cezar, sunt autorizate ? sau mergi la risc ?

HOT 27-03-07 22:35

Ce autorizate?Ce risc?Sigur ca sunt autorizate simi,altfel nu le puneam..
Glumeam bineinteles.Intelege tu ce vrei,dar stii tu ce sa intelegi..

siminelsimi 27-03-07 22:39

S-a inteles.. :) sa pui o poza, sunt curios cum dau pe masina verde-albastra :))

HOT 28-03-07 20:47

Azi am muncit mult la bella.I-am tras un polish peste toate partile ei intime(a se citi=capota+usi+spoiler fata,spate,portbagaj).Este atat de fina acuma(vopseaua).Cand o atingi nu iti dai seama ca este doar metal.Pentru cei cunoscatori(nerecomandat sub 14 ani)are finetea unei femei dupa ce se epileaza pe picioare.

BT 81 SIM 28-03-07 20:48

loooooooooool ..de unde iti vin ideeile astea :D

HOT 29-03-07 21:46

Cine stie prin Botosani cine pune folie?Ca nu resuesc sa ii pun folie pe luneta..Pur si simplu nu imi iese asa cum vreau eu.Pe geamuri mi-a iesit dar pe luneta nu reusesc sa o fac.Cred ca vor trebui sa scoata geamul ca sa poata sa o puna klumea.

danielrx4 29-03-07 21:58

incearca la Griff, in spatele stadionului

BT-85-MLS 31-03-07 06:24

frumoasa masina !!s-o porti sanatos,,apropos .....cat te-a ajuns??

Lucyfer 31-03-07 19:10

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 824019)
Cine stie prin Botosani cine pune folie?Ca nu resuesc sa ii pun folie pe luneta..Pur si simplu nu imi iese asa cum vreau eu.Pe geamuri mi-a iesit dar pe luneta nu reusesc sa o fac.Cred ca vor trebui sa scoata geamul ca sa poata sa o puna klumea.

am vazut eu un documentar chum se pune folie pe luneta ar trebui sa fie simplu .. prima data dai luneta chu ceva praf de orice shi pui folia invers pe dinafara shi decupezi forma dupe aia se pune pe dinauntru cand are deja forma e cha un sablon ... in fine nu m`am exprimat chum trebe dar ceva de genul asta am vazut ..

HOT 05-04-07 18:51

Mersi lucifer o sa incerc asa cum ai spus.Apropo exact la fel am citit acuma in revista 4 tuning pe care le-a luat shumi de la bucale.

HOT 11-04-07 00:19

3 Attachment(s)
Azi i-am facut poze cu etrierii vopsiti,folia cea noua de pe geamurile fata si parasolarele fata+spate.In perioada urmatoare vine un pic de personalizare la interior:D

HOT 11-04-07 00:26

3 Attachment(s)
...................

ESPinoza 11-04-07 15:23

ii sta super bine

MasterCyp 16-04-07 19:49

da ....frumusica...:)

HOT 17-04-07 18:37

Intre timp i-am facut triplele negre.Poze stiti voi unde gasiti nu tre sa va mai sp[un eu.

MasterCyp 17-04-07 20:30

unde sunt pozele?? k eu unul nu le gasesc :D

baloo_cs 17-04-07 23:48

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute...8)

MasterCyp 18-04-07 11:11

ms ms ms :D...deocamdata nu am avut incidente....sper sa nu m deloc:)

MasterCyp 18-04-07 17:36

stiu k nu mi-ai zis mie....da am spus si eu asa =))

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

- Copyright 2026 4Tuning