Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Peugeot (https://forum.4tuning.ro/281-discutii-peugeot.html)
-   -   Club Peugeot (https://forum.4tuning.ro/281-discutii-peugeot/3665-club-peugeot.html)

Doc 14-02-05 00:05

Club Peugeot

Fiind posesor al unui Peugeot 307 cu motor de 1.6 HDi 16V as dori sa deschid acest topic pentru toti posesorii de Peugeot.
Masina este luata anul trecut in Noiembrie si are acum aproape 11.200km. Pana acum am avut cateva mici probleme care au necesitat vizite in service cu inlocuirea unor piese. Intre timp s-au rezolvat unele din probleme.
Oricum pana la primavara masina ramane stock fara nici o modificare de aspect si motor.

Posesorii de Peugeot sunt bine veniti pe acest topic cu orice informatie legata de aceste masini: tuning, link-uri, manuale, poze etc.

lowrider 14-02-05 01:39

3 Attachment(s)
Am fost posesor de 307 hdi 90cp..am facut aproape 90.000km cu ea.Masina e bunicica,are consum mic,nu a stat prea mult in service.O singura data mi-a dat bataie de cap in Germania pe autobahn a inceput sa fiarba apa din senin,pana m-am prins de ce avea ma cam speriasem :lol: Ii sarise un capac de la un furtun de apa si pierdea apa pe acolo..s-a rezolvat cu un betisor rupt dintr-un boschet :wink: In tot acest timp doar o bucsa am schimbat si binenteles consumabilele.Cand am luat-o, dupa vre-o 2000km a inceput sa scartaie din caroserie cand urcam borduri sau la denivelari,dar s-a rezolvat problema in service.Masina a fost ok am fost multumit de ea

Niste poze un un 307 care imi place

pauladrian 14-02-05 11:49

salut sunt posesor de 106Gti.
sunt multumit de el.
e o masina reusita care demareaza foarte bine la clasa ei.

HolySoul 14-02-05 13:45

si aia din service cum s-au comportat ? ca ma bate si pe mine gandu la un pegeout 307 .. da mi-e asha sila de service si de romania ...

lowrider 14-02-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
si aia din service cum s-au comportat ? ca ma bate si pe mine gandu la un pegeout 307 .. da mi-e asha sila de service si de romania ...

Lasi masina acolo face diagnostic,vii dupa ce termina..Daca esti in garantie norocu tau daca nu..eu nu am avut ce sa le reprosez, au service profesional

Doc 14-02-05 20:20

Unde ai vazut tu ca sunt profi?? Cei de la Eurial?? Glumesti cred. Am stat 10 ore in service sa imi rezolve niste probleme si am plecat cu masina doar pe jumatate facuta. Cand am timp o sa povestesc de problemele ei, dar acum vreau sa stiu cati posesori de Peugeot sunt pe acest forum.

lowrider 14-02-05 21:10

Acum depinde si ce ai avut ca asa am auzit povesti cu toate service-urile din RO cum ca sunt nasoale.Eu am fost la service-ul din Otopeni si in afara ca,de la programare pana la aducerea masinii in service dureaza cam mult nu prea am ce sa le reprosez,pote doar pretul manoperei cam care e cam mare :wink:

Doc 15-02-05 19:53

Iti spun eu ca aveam o problema la pedala de ambreiaj, nu revenea complet si dupa ce si-au bagat meseriasi nasu' si au schimbat nu stiu ce pe acolo, acum o ridic cu piciorul. Plus ca in treapta 1 cand apas ambreiajul vine in nas masina (se balbaie).

LEXUS 15-02-05 21:23

cum frate?
pai si eu am un 1.6 16v HDI abia are 4000km si cat am mers cu el..n-are nimic...masina e din decembrie..

pauladrian 15-02-05 22:14

clar ca sunt cazuri din astea la orice marca.
cate firme de renume scot modele cu defecte chiar grave.

Doc 21-02-05 11:31

4 Attachment(s)
Cateva poze cu 307. Sper sa nu se vada asa rau in poze mizeria din masina.

SpeedeR 21-02-05 21:52

park era si un forum legat numai de peugeot...

synkro 21-02-05 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
park era si un forum legat numai de peugeot...

da...si eu am auzit ceva...dar nu prea cred. cine ar putea sa intre pe asa ceva ?

SpeedeR 21-02-05 23:30

se pare k unele zvonuri au un sambure de adevar.... vom revenii cu amanunte :shock: :shock: :shock:

pauladrian 24-02-05 09:46

da forumul pejo :roll:
ma mai uit din cand in cand pe el dar e slabut in comparatie with this one :wink:

Doc 07-03-05 15:17

Poze cu masina mea:

http://www.pejo.ro/galerie/1.jpg
http://www.pejo.ro/galerie/3.jpg
http://www.pejo.ro/galerie/4.jpg
http://www.pejo.ro/galerie/5.jpg

heinrich 15-03-05 10:41

doc care-i treaba cu forumul pejo????

georgeb 15-03-05 12:52

este cazut pentru cateva zile :roll:

RCB 15-03-05 13:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
.Cand am luat-o, dupa vre-o 2000km a inceput sa scartaie din caroserie cand urcam borduri sau la denivelari,dar s-a rezolvat problema in service.Masina a fost ok am fost multumit de ea

Ai idee cum ti-au rezolvat cei din service chestia asta?

cipi2ooo 15-03-05 14:38

Intrebare

Avand in vedere ca eu am ajuns in stadiul in care trebuie sa schimb piese la masina ,sunt curios si eu de ca piesele de Peugeot sunt de 2 ori mai scumpe decat cele de Opel. Or fi de 2 ori mai bune?!! eu ma indoiesc.Problemele cu care ma confrunt sunt diverse.O rola defecta care intinde cureaua de transmisie 3mil fara tva,un amortizoras de 10 cm care trage de rola respectiva 4 mil fara tva, jante din mamaliga care se stramba la 1000 de km(descentrate din butuc) si multe altele dar nu vreau sa va plictisesc.Mentionez ca am 90 000Km.

lowrider 15-03-05 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCB\"
Quote:

.Cand am luat-o, dupa vre-o 2000km a inceput sa scartaie din caroserie cand urcam borduri sau la denivelari,dar s-a rezolvat problema in service.Masina a fost ok am fost multumit de ea

Parca au mai strans din suruburile care prind caroseria..nu mai stiu..stiu ca au strans niste suruburi

Doc 22-03-05 23:36

Pentru cei care nu stiu forumul este iar online.

O problema pe care am avut-o zilele astea la pejo, a fost un cablu de la schimbatorul de viteza. La o plecare mai sport de la semafor, am schimbat in treapta a 2 a mai cu fortza (am tras ca nesimtitul de bat) si uite asa am ramas intr-un cablu la schimbator. Puteam sa schimb usor viteza 1 / 3 / 5, iar a 2 / 3 pe undeva aproape de levierul de frana. :twisted: :twisted: S-a rezolvat a doua zi la service. A mai patit cineva ceva asemanator?

Sir. Kid 16-09-05 00:48

salut!

Eu am un peugeot 206 si sunt fff multumit de ea... adica nu prea mi-a facut probleme in mod special... e o masina mica, consum bun si se si infige la nevoie! :P totusi eu a-si vrea sa imi pun niste spoilare pe ea sau macar niste aerisiri in capota dar... nu stiu care sunt preturile si unde iti lucreaza si frumos... ca pana la urma totul se rezuma la asta... frumusetea masini! (vorbesc de tunningul vizual!)!

P.S.: DOC te-am azut de fffffffff multe ori prin zona Academia Militara! ;)

momo 17-09-05 09:21

ZoliaT : vezi pm

Zerofast 06-10-05 15:23

tot RC e cel mai tare

tafff 29-10-05 18:39

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"RCB\"
Quote:

Parca au mai strans din suruburile care prind caroseria..nu mai stiu..stiu ca au strans niste suruburi

sry ca ma bag shi eu in seama.. dar nu este vb doar de niste suruburi... mai este vb shi despre mansoanele de arcuri.. alea din fabrica sunt praf.. shi de aceea scartie mashina... (astea numai pt 307)

quze 19-11-05 01:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Doc\"
Pentru cei care nu stiu forumul este iar online.

O problema pe care am avut-o zilele astea la pejo, a fost un cablu de la schimbatorul de viteza. La o plecare mai sport de la semafor, am schimbat in treapta a 2 a mai cu fortza (am tras ca nesimtitul de bat) si uite asa am ramas intr-un cablu la schimbator. Puteam sa schimb usor viteza 1 / 3 / 5, iar a 2 / 3 pe undeva aproape de levierul de frana. :twisted: :twisted: S-a rezolvat a doua zi la service. A mai patit cineva ceva asemanator?

ceva asemanator ... hah , am scris si p pejo.ro , acum scriu si aici ... am un 206 2005 , dupa ce am luat`o in februarie in urma unui accident frontal , nu f grav .. mi-a sarit schimbatorul , mai exact , jos la cutie unde se imbina schimbatorul cu \"maciuca\" ... bun , a fost accident hai sa zicem ... cu toate ca este inadmisibil ... acu 2 sapt la legale (cine a fost poate a vazut ) apuc sa ma dau cu un megane , dau a 3-a ... cand sa scot din viteza ... acelasi lucru , mi-a luat toata pofta ... si toata pofta de masina si de marca peugeot si ROMANIA !

Doc 30-11-05 00:41

Pai avand in vedere ca masina a avut un accident si ca problema a revenit de ce nu te-ai dus sa verifici. Nu intotdeauna, in urma unui accident masina poate sa iasa la fel dupa ce o repari.

quze 30-11-05 00:53

la accident nu a fost atins nici radiatorul , doar masca , faruri , capota etc ... pe dedesubt nu am atins nimic ... pur si simplu a sarit ...

GUK 21-12-05 00:10

service=durere de cap

Cine a zis de Eurial a zis bine :lol: stiu cateva cazuri printre care si eu. Am avut ceva probleme cu geamurile din fata, nu-mi ascultau comenzile.Dupa 2 sapt dupa ce am scos-o de la eurial (am facut-o acolo pt ca am avut si ceva de facut pe asigurare) geamurile se ridica si coboara cum vor ele, tre sa ai nervi de otel sa le inchizi cateodata si culmea ca au zis ca au rezolvat problema si au inlocuit si panoul de control la geamuri.Ca sa nu mai zic de CD-player.L-am inlocuit (mare prostie am facut) si cred ca l-au scos c-o surubelnita ca se vede cam naspa.

P.S. Totusi 307-le mi se pare destul de bunicica si eu am doar 90 de cai.

cris1911 06-01-06 09:31

Re: Club Peugeot

]de 407 de ce nu vorbeste nimeni?

Skma 06-01-06 14:23

Probabil ca nu are nimeni prin zona :roll:

soricel 08-01-06 22:21

Salutare.. de curand mi-am luat si eu un Peugeot 306 cabrio.. si m-am tot uitat pe aici prin club.. dar nu prea este lume, nu sunt multi cu pejo sau ..?!

cris1911 10-01-06 22:27

Intrebam de ce nu vorbeste nimeni de 407 pentru ca am unul. Am o parere foarte buna despre aceasta masina are 6 luni si 25.000 km, nu am avut nici o problema cu ea. Dar as vrea sa aud si parerile altora.

bz99bas 08-05-06 14:17

eu am avut 306 si la motor de 1400c fugea destul de bine si nici nu am avut probleme

cristi_407 08-05-06 14:39

Quote:

Originally Posted by cris1911
Intrebam de ce nu vorbeste nimeni de 407 pentru ca am unul. Am o parere foarte buna despre aceasta masina are 6 luni si 25.000 km, nu am avut nici o problema cu ea. Dar as vrea sa aud si parerile altora.

Si eu am tot 407 2.0 benzina....te astept pe forumul peugeot..sau daca ai vreo intrebare.. astept..

dragonelu' 12-05-06 08:35

vand peugeot 406 1.8 16 v , an fabricatie 1997 , culoare verde metalizat , full fara piele , super oferta 4800 discutabil , masina necesita reparatie la motor si putin bibilita pe la vopsea telefon 0765.730.291

Cristi-Nebunu 12-05-06 14:58

Salut! Sunt posesor al unui pegeout 206. Il am de un an si sunt multumit de el. Avem de gand ca vara asta sa in schimb cu un 307 dar dupa ce am citit pe forumu asta despre el nu prea mai am curaj sa inerc!

Cope206 17-05-06 21:54

pe cat de mica e masina asta si ma refer la 206,vad k are destui admiratori sau cel putin posesori:-) am si eu un 206din martie 2005,10mii km parcursi,ce-i drept mai mult prin orash dar sunt multumita de masina. Singura mea parere de rau e k are motor mic: 1.4hdi, 70cp!o taie binishor din loc,dar nu i-ar sta rau cu mai multi in herghelie:d ma batea gandul la un cip,dar am auzit k mare lucru n-as face...voi ce sugestii aveti?ce se poate face la un 206 macar sa arate diferit...si astept propuneri care sa se poata materializa in tara,nu ma trimiteti prin singapore:-))

Cristi-Nebunu 18-05-06 11:15

Cope206 sincer la un pegeout 206 poti face multe! ;) Sincer daca vroiai mai muti cp de ce nu ti-ai luat pe benzina (1.6i 16V 110CP) si era alceva! La disel sincer iti pui un cip dar nu te ajuta foarte mult in comparatie cu motoarele pe benzina! In plus diselu cu cip are un sunet puternic si la un momendat devine deranjant! Eu sincer nu recomand cip pe disel! parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning