![]() |
Dacia Logan-Cluj
8 Attachment(s)
mam gandit sa pun si eu un logan de la noi din cluj .masina a trecut odata printr-o restilizare la exterior,dar proprietarul nu a fost multumit si acum urmeaza stage 2
motorizare 1,5 dci modelul de top -jante |
sa nu uit ...capacele cromate au fost un cadou pe care nu a putut sa il refuze... asta este :))
momentan barile pragurile si eleronul sunt de vanzare |
Re: dacia logan-cluj
5 Attachment(s)
stage 2 urmeaza linie audio Lightning Audio-componente pe fata 16cm ,coaxiale pe spate -16cm,amplif + 2x12" si un mp3 jvc+plafoniera de 11"(parca)
exerior-2 culori, kit comandat pilot,faruri angel eyes ,stopuri clare pt moment am aruncat jos tot ce era in plus pe masina sau ce vine modificat |
Bara fata si aia spate erau de-a intregul sau au fost facute cu vreun adaos?
|
era mai frumos kit-ul acesta.. acela de la pilot , deja e pe ft multi golani
|
inca o data se dovedeste ca pe masina rosie cel mai bine tot plasa neagra da. Asta argintie face calandrul mult prea mare, dandu-i un aspect dizgratios. Pragurile alea nu stiu de ce, dar nu se potrivesc deloc.
LE: stiu de ce: nu au nici o legatura cu liniile spoilerelor (ma refer la model, nu la aliniere) |
Quote:
|
--barile sunt cu adaos.dar daca cineva doreste barile respective ..ma rog fara praguri care is foarte urate sunt de vanzare dintr-o bucata.
plasa neagra pe rosu intotdeauna da bine ..asta cromata e deja depasita demult.la mine asa a venit masina pragurile vor fi stricate ca sa nu mai apara pe alta masina .. |
ce bani ai vrea da p.m.
|
Mie cel ami mult si mai mult imi plac capacele alea :X :)) :twisted: ... Sper sa iasa ceva frumos si poate fara atata de mult "chrom" :|
|
Quote:
|
outa control ...........bari daca le vrei in 5 zile is gata fara adaosuri..dintr-o bucata - fibra
|
5 Attachment(s)
next stage
voi veni cu poze dupa sarbatori cumaisna gata :D |
3 Attachment(s)
more pics............
|
Va lasa cumva bara fata+spate + eleron + praguri albe ?
Era o dacie logan cu acelas KIT Pilot la mine in oras in aceasta combinatie si pot sa pun ca era foarte agresiva in 2 culori :) Bafta cu proiectul |
culoarea pigmentului e alba ...sau gelcoatul........dar barile asa vin ele..oricum maisna vine vopsita in 2 culori dar in nici un caz alb+rosu
|
arata foarte bine loganu :D
PS:daca se poate pun si eu niste poze cu un logan din cluj tunat :D |
observ ca este dci
ai facut ceva la motor ? in caz ca nu stii iese numai din chip 92 cai mai nou ;) |
chip se pune de la Brix's chiptuing -Upsolute cand termin interiorul ..si sa vand kitu de bari vechi..am deja 2 cumparatori..sper sa nu fie doar vorbe .
tudor eu cred ca ti-am facut pleoapele la masina aia si priza d eaer de pe pavilion...nu? |
eh nustiu da nui loganu meu ala, ii loganu lu' preten
alexufo apropo cu cat imi faci 2 pleoape si priza de p plafon? |
trimit pe privat un mesaj
|
salut unde as putea gasi informatii despre "Brix's chiptuing -Upsolute"??
|
pai esti cam departe de cluj..probabil mai aproape de bucuresti ..suna la ASPAD si te rezolva ei ca vand aceleasi produse .:D
|
4 Attachment(s)
poze cu loganu cu exteriorul gata :D
|
nu va legati de jante ...sunt altele pe 17@ acelasi model
|
foarte frumos, imi palce, arata bn si cu jantele astea foarte frumos :D:D:D
|
bravo frumos, imi place.
groapa aia to n-ai astupat-o? ce scrie pe far laju audio cumva sau mi se pare numa mie? |
nu audio
design era loc acolo liber ca nu am vopsit pleoapele si nu imi placea si laju a pus sigla lui ....ar trebui sa pun ufo design...dar ajunge Team CSR ca in fond despre asta e vorba :d |
bv baeti frumos lucrat
|
da foarte bine combinatia de culori
|
5 Attachment(s)
.............................:D mersi maine sper sa pun poze cu interiorul..piele rosu +negru si muzica.:D
|
Masina arata fff bine!!! Nu se ia nimeni de tine ca ai doua culori pe ea?:???:
|
Ma da chiar asa: daca masina are doua culori ce are de zis garcea?
|
asa mai merge cat te-a ajuns tunu ca se potriveste in porbagaj
|
ce`i frumos si la dumnezo ii place, bv csr team :P
|
sefu' sa nu uiti sa pui poze si cu interirul ca mai facut curios....oricum buna treaba ati facut, si muzica arata si cred ca se si aude bine
|
se aud efoarte bine.poze o sa pun maine ca azi am montat scaunele in maisna ..le-am adus de la tapitat ,am fost la spoider tuninf si am luat ceva accesorii pt interior de la Raid ..maine sper sa vin cu poze.
si cu culoarea..sincer tre trecuta intalon daca depaseste 30 % din suprafata masinii,dar politia s euita la masina si nu apuca sa zicea ceva ca am trecut de ei :)) |
cat a costat muzica, ma refer la ce ai in portbagaj,cu tot cu aranjament?
|
putin.daca te referi la basi si amplif+aranjament cam ....400 euro 450 maxim
|
accesibil si fain
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning