Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?! (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/363-merita-tuning-daewoo.html)

mpa 22-01-04 16:14

MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?!

3 Attachment(s)
Eu vreau doar sa deschid acest topic si sa va arat cam ce se face in afara si avand in vdr ca avem si noi destule poate se apuca cineva si ia exemplul lui SEBI dar se ocupa un pic mai mult si de exterior ( no offense nu sunt incult si stiu ca e masina de curse!!!) dar vrem sa vedem ceva tuning autohton pe Daewoo!!!!

mpa 22-01-04 16:15

2 Attachment(s)
Alte poze

mpa 22-01-04 16:15

2 Attachment(s)
Si altele

b99sha 22-01-04 16:31

Numai pentru fani - parerea mea!

mpa 22-01-04 16:52

Bine macar ca nua ai zis nu!!!
DA va rog nu va inghesuiti sa raspundeti!!!

n0namee 22-01-04 19:38

:P ce tari is matizurile alea ... da acum vine urmatoarea intrebare ... sa o faci sa arate asa si sa scoti dintr-un daewoo o masina cat de cat ... trebuie sa bagi o caruta de bani ... ii ai?

Gabi 22-01-04 19:47

mpa: sunt de aceeasi parere ca Bogdan ( SHA ). Ma laud de cand am venit pe forum ca o sa va arat niste poze cu un Cielo total \"recarosat\" din Craiova, da' nici pana acum nu am reusti sa-l trag in poze :cry:

GSi 22-01-04 20:22

Poate pe Cielo/Nexia sa arate cat de cat bine ... da Matizurile alea sunt caraghioase... Si DOAR tuning exterior e degeaba ... macar la suspensii tot tre sa umbli, sa nu se lase cu spoilerele alea pe sosea... desi ideea mea e ca intai aranjezi bine motorul si dup-aia te ocupi de exterior.

Gabi_323i 22-01-04 20:56

hmm problema e ca nu prea ai ce sa aranjezi la mot
tre altu! si loc nu prea ai ... nasol!(matiz)
si te costa o grama de bani

pimp_lex 23-01-04 06:29

am raspuns DA

DAR nu pe orice Daewoo......merita pe toate modelel inafara de :
Tico, Matiz, Damas si Rezzo

B12ZMD 23-01-04 08:12

Am raspuns doar pt fani cu multa indulgenta!!! eu nu as face nimic la un daewoo indiferent de model! ceea ce a facut sebi e frumos (tot respectu pt idei, ambitie si curaj) dar costa mult si nu stiu in ce masura se poate numi tuning.
Asa iau si eu un motor capabil si o cutie de renault si le pun pe dacie si am (poate) peste suta de cai pe carutza de dacie. Asta nu e tuning, chiar daca as face multe masini. Iar tuning la un motor de 800cmc sau cat o avea ......... ce sa zic....ma abtin sa nu sparg ceva p-aici ca m-a luat cu nervi deja...iar 2-3 din matizurile alea sunt cele mai mari kitch-uri care le-am vazut ma apuca rasu mai bine arata dacia...

mpa 23-01-04 09:23

Ok abia astept pozele cu Cieloul recarosat din Craiova....

Marty 23-01-04 09:26

Nu sunt fan Daewoo, ba dimpotriva! Chestia e ca 3.jpg mi-a picat cu tronc. As vrea si eu niste aripi evazate si un spoiler precum cele din poza..... :?

mpa 23-01-04 09:33

Te cred pe cuvant LOL!!!!

FOX 23-01-04 13:07

daca ai cat de cat niste idei,cat de multi BANI si pasiune atunci de ce nu? :wink: :wink: :wink:

Marty 23-01-04 13:16

FOX, cu cine vorbeai ? :shock:

ESPinoza 23-01-04 21:08

1 Attachment(s)
mie chiar mi se par dragutze matizurile puse de mpa.. stiu ca e mai mult kitch da pana la urma e doar un matiz nu prea ai ce sa faci din el..

pimp_lex 23-01-04 23:33

Quote:

Originally Posted by \"B12ZMD\"
Am raspuns doar pt fani cu multa indulgenta!!! eu nu as face nimic la un daewoo indiferent de model! ceea ce a facut sebi e frumos (tot respectu pt idei, ambitie si curaj) dar costa mult si nu stiu in ce masura se poate numi tuning.
Asa iau si eu un motor capabil si o cutie de renault si le pun pe dacie si am (poate) peste suta de cai pe carutza de dacie. Asta nu e tuning, chiar daca as face multe masini. Iar tuning la un motor de 800cmc sau cat o avea ......... ce sa zic....ma abtin sa nu sparg ceva p-aici ca m-a luat cu nervi deja...iar 2-3 din matizurile alea sunt cele mai mari kitch-uri care le-am vazut ma apuca rasu mai bine arata dacia...

si ce este exact \"tuning\"ul atunci?

b99sha 24-01-04 04:20

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
mie chiar mi se par dragutze matizurile puse de mpa.. stiu ca e mai mult kitch da pana la urma e doar un matiz nu prea ai ce sa faci din el..

Ha! Ce marfa e facut! Insa cred k abia isi trage basinile acum...E, poate k totusi i-au facut ceva si la motor sa mearga macar cat putea inainte de \"impopotionare\" :lol:

mpa 24-01-04 11:19

Am gasit un matiz la care omu ii pusese motor de kadet gsi pe spate si zicea ceva de niste performante de top!!! LOL

ESPinoza 24-01-04 11:43

poate pui si cateva poze

FOX 25-01-04 13:45

MATIZ-urile de mai sus sunt kitch-uri de ***,ala alb arata cat de cat ,in rest varza :? astept sa vad si eu pozele cu MATIZ cu motor de GSI :lol:

GSi 25-01-04 14:00

Unde sa pui motorul de Kadett pe masina aia? Trebe modificari foarte serioase si se dezechilibreaza masina de tot daca ii pune motorul de Kadett pe spate ... plus ca trebuie marit f mult ecartamentul pe spate, ca sa incapa planetarele acolo. Alt tip de suspensii, sa fie independente, trebuie modificat complet sasiul pe jumatatea din spate.

pimp_lex 25-01-04 16:49

Quote:

Originally Posted by \"mpa\"
Am gasit un matiz la care omu ii pusese motor de kadet gsi pe spate si zicea ceva de niste performante de top!!! LOL

cred ca asa o opera de arta ar trebui prezentata cum trebuie.......adcica aici vorbim de o masnia complet facuta la comanda ca doar sa pui motorul de GSi nu merge

LEXUS 25-01-04 21:22

one big lol
mey io n-as fi prea increzator..ar arata ceva genu monster truck:)))

TNos 26-01-04 06:16

e aiurea rau chestia aia cu motor de kadett,dar cine stie?cat despre tuning ce conteaza ce masina intra atat timp cat ceea ce iese e super tare?
fiecare are un model preferat si i-ar face cate ceva,acum fiecare(aproape) are masina lui,fiecare cu ce are,si face tot ce poate s-o faca mai misto,ar trebui apreciat efortul si munca,dorinta si pasiunea, rezultatul muncii tinandu-se cont de unde s-a plecat!o masina care scoate 100 in 10 sec si are 120 cai si viteza max 200(am pus si eu niste date) nu e ceva tare fata de f.multe care exista pe piata din fabrica,dar daca tii cont ca s-a plecat de la: 16,5 sec 100,50 cai si 160 viteza max,eu zic ca se schimba treaba!

mpa 26-01-04 06:19

Bah io nu am poze da mai uitativa si voi la Discovery: Scrapenheap , Thunder Races, si Extreme Machines si veti vedea chestii cat de cat interesante

GSi 26-01-04 08:47

mpa tu nu cumva ai vazut emisiunile alea si ai lasat imaginatia sa zburde ? :twisted:

FOX 26-01-04 12:59

pina nu vad pozele cu MATIZU nu cred :oops: :oops: :oops:

TNos 26-01-04 15:54

or este vreo firma care a vrut sa faca ceva iesit din comun,or vreu super pasionat cu o gramada de bani care nu mai stia ce sa faca cu ei!dar oricum chestia asta trebuie vazuta ca ar fi tare de tot!

mpa 27-01-04 14:53

A vazut cine la Thunder Races Miniul ala rosu cu motor de Rover de 3,5 L care lua 260 la ora????

augustin 27-01-04 23:57

eu nu inteleg daca isi au rostul discutiile de genul ... matizul care fuge cu 300 si cu motor pe spate sau mini cu 320 ... tuningul la un cielo sa zicem ca se mai poate realiza dar tb sa ne gandim si la caroserie .. iar matizul/tico nu ofera loc pt a face schimbari majore (fara a modifica serios sasiul)...iar daca schimbi motorul si sasiul la o masina si iti ramane doar emblema ...

TNos 28-01-04 00:45

uite un om care gandeste practic!imi plac oamenii astia!ei or sa faca treaba buna in viata si or sa ajunga sa aibe si posilitatea sa faca inutilitati fara sa-i doara capul!BRAVO TIE AUGUSTIN!TOT RESPECTUL MEU!

mpa 28-01-04 06:26

2 Attachment(s)
Nu va plac masinile mici ai sasiu , respect si alte chestii da de BMW-ul asta ce ziceti si mai e si M [offtopic]

Anonymous 28-01-04 11:49

tnos multumesc .. venind din partea ta inseamna chiar foarte mult ..... tot respectul meu si bafta in continuare

mpa 29-01-04 06:10

Mah io zic ca masinutele mici pot fi ce putin dragute......

FiReBuRn 29-01-04 14:30

Modifici daca esti un fan..Tico ar fii marpha modificat ..Ca e mic..! :wink:

mpa 29-01-04 14:57

Da si Tico da chiar nu a observat nimeni M ul de pe BMW

cj82ufo 29-01-04 23:16

Re: MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?!

peste vreo 2 3 luni o sa va trimit o poza cu un tico tunat interior si exterior cat de cat :oops: poate va place ca acuma lucrez pe el

mpa 30-01-04 06:14

Cum sa spunem abia asteptam dar nu cred ca tine topicu pana atunci lool!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning