![]() |
Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS !
4 Attachment(s)
Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS, si sunt zile cand imi pare rau ca l-am dat... dar sunt curios isi mai aduce cineva aminte de el ? Au trecut ceva ani de atunci...
|
Re: Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS !
IMPECABIL... foarte frumos ursul . Pacat ca l-ai dat. Stii cumva ce mai e de el ? Pe unde mai e ?
Sunt curios ce motor avea . Ce pot sa zic, imi pare rau pt tine . Era intrun mare fel. :-) |
Quote:
dupa aia la varga si acum e pe undeva pe la slobozia daca nu ma insel ... a avut vreo 3 motoare diferite pe el de la 2.5 la 3.5 acum nu mai stiu ce are dar mare pacat ca e buba la acte in rest masina a fost buna acum din ce stiu eu e praf ... |
7 Attachment(s)
Da, deci cand il aveam eu avea un 2.5 cu cip si evacuare sport care il ducea spre 200 de cai, mai intai a fost la Florin la Braila apoi la un baiat Vasile din Braila si acuma e la unu' Alex din Severin. Eu tot nu am inteles cum au reusit baietii sa-l rupa in 2 ca eu cat l-am tinut 3 ani (si l-am alergat si eu nu gluma), nu am rupt nici un grup si nu am impachetat nici un motor. Cam ciudat !
PS - Am gasit cateva poze chiar din anul in care l-am luat - din 2002, cand era un 2.0 cuminte inca ! |
Quote:
pai simplu florin facea cerculete cate 8 min deodata ... drift cerculete drift cerculete .... era normal sa crape a crapat orice motor a avut pe ea ... acum florin are un urs ffff tare ... poate unul dintre cele mai tari din ro si la aspect si la motorizare 2.800 cmc 6 cyl 24v |
Acuma se explica - eu tot timpul am tinut si tin la masini - poate de asta ma tin mai mult ! Sunt curios ce urs are Florin acuma, sunt poze pe undeva ?
|
Quote:
avea 2.5 pe el acum i-a pus 2.8 24v si arata demential masina ps- parca erau poze la bazar pe site cu bmw ul ininte sa il cumpere florin |
negru , mtech 2? ar 88 bmw daca la ala te referi.superba masina.
cat despre joy....arata tzipla in poze... |
nu ai ideee ce mi-a placut masina asta ma inebunisei la vremea aceea cu jantele si imi placea ca este simpla si joasa:D :D
|
ce e damblaua asta ca userii sa-si planga de mila masinilor vandute..?!
de NFS nu se poate spune acelasi lucru, masina fiind vanduta unui alt user al forumului, care.. a continuat ..ca sa zic..istoria masinii, la care inca adauga alte ( multe ) pagini...;) nu imi plac topicurile astea facute degeaba.. e al 3-lea cred, care-l vad.. ( exemple de alte topicuri asemanatoare : Urs- parastas de 2 ani ..si inca unul in care un pusti de nici 15 ani vorbea despre o masina.. a unui prieten..vanduta catre NU stiu cine..cred ca nici el nu stia..:rolleyes2 ) frumos si corect ar fii sa inchid acest topic , redeschizand-ul la aparatia 'cumparatorului' pe forum, care , sa prezinte in detaliu ..masina.. si restul de munca si accesorizare/tuning/modificare etc. facuta masinii daca nu va convine atunci propun ca fiecare user sa creeze ' N ' topicuri despre fostele masini si credeti-ma ca un amic,sau mai multi, useri de forum, ar umple pagini intregi cu vorbe si prezentari de ' foste ' masini ... ;) |
NFS : si mie mi-a placut masina ta cand ai luat-o, eh vremuri !
Alex : scuze, nu m-am gandit ca deranjez cu topicul asta dar ce sa fac recunosc, m-a cuprins un pic nostalgia cand a citit topic-ul lui NFS. Inca o data scuze ! Am sa vb. cu cel care are masina acuma ca tre' sa vina la Bucuresti sa-i fac procura pe ea sa intre si el sa vada lumea cum mai arata JOY-ul zilele astea ! |
Quote:
stiu ca scria neinmatriculabil sau ceva de genu ... |
Masina normal can am vrut s-o recarosez aveam nevoie de motorul din acte, motor care-l vandusem cu 5 ani in urma pe vremea aia - asa ca am avut un om la RAR care mi-a repoansoanat el seria pe oala si mi-a facut inscrisu' in carte dar dosarul nu exista la RAR, deci cam jumate legal... asta e tot. Nereinmatriculabil scria cand era inscrisa pe fundatie, nu are legatura acuma...
|
sal super urs asta am mers si eu cu el knd il avea varga dar deja era mort stiu k ayunci knd eu am vrut sa-l i-au de la varga vroia vreo 1000 de euroi ...si mi-am luat tico:((...da nu mai era masina ...fugea dar nu de speriat ,km asa ajung toate masinile inmatriculate cu mcf din kte am observat ...oricum mare pakt...
|
cel mai frumos urs de pe forum.
|
a fost cel mai tare 2.5 m20 de la noi din bucuresti
|
Quote:
|
Quote:
|
Dati si voi poze sa vad si eu ce urs are ala micu' ;-)
|
5 Attachment(s)
uite ursu lu'ala micu...:)
|
Mersi de poze, nu arata rau numai ca mie nu-mi plac la 4 usi - ce alte detalii ? Vad ca motoru' e de pe E36 cat e 2.5 - pare mai micut in poza !?
|
2.8.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning