Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/36284-urs-referitor-posting-nfs.html)

alexjoy 20-03-07 12:25

Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS !

4 Attachment(s)
Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS, si sunt zile cand imi pare rau ca l-am dat... dar sunt curios isi mai aduce cineva aminte de el ? Au trecut ceva ani de atunci...

Bmwaldo 20-03-07 12:32

Re: Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS !

IMPECABIL... foarte frumos ursul . Pacat ca l-ai dat. Stii cumva ce mai e de el ? Pe unde mai e ?
Sunt curios ce motor avea . Ce pot sa zic, imi pare rau pt tine . Era intrun mare fel. :-)

daniwmk 20-03-07 12:32

Quote:

Originally Posted by alexjoy (Post 807809)
Si eu am avut un urs referitor la posting-ul lui NFS, si sunt zile cand imi pare rau ca l-am dat... dar sunt curios isi mai aduce cineva aminte de el ? Au trecut ceva ani de atunci...

de la tine a plecat la florin la braila parca ...
dupa aia la varga si acum e pe undeva pe la slobozia daca nu ma insel ...
a avut vreo 3 motoare diferite pe el de la 2.5 la 3.5 acum nu mai stiu ce are dar
mare pacat ca e buba la acte in rest masina a fost buna acum din ce stiu eu e praf ...

alexjoy 20-03-07 12:38

7 Attachment(s)
Da, deci cand il aveam eu avea un 2.5 cu cip si evacuare sport care il ducea spre 200 de cai, mai intai a fost la Florin la Braila apoi la un baiat Vasile din Braila si acuma e la unu' Alex din Severin. Eu tot nu am inteles cum au reusit baietii sa-l rupa in 2 ca eu cat l-am tinut 3 ani (si l-am alergat si eu nu gluma), nu am rupt nici un grup si nu am impachetat nici un motor. Cam ciudat !

PS - Am gasit cateva poze chiar din anul in care l-am luat - din 2002, cand era un 2.0 cuminte inca !

daniwmk 20-03-07 12:42

Quote:

Originally Posted by alexjoy (Post 807826)
Da, deci cand il aveam eu avea un 2.5 cu cip si evacuare sport care il ducea spre 200 de cai, mai intai a fost la Florin la Braila apoi la un baiat Vasile din Braila si acuma e la unu' Alex din Severin. Eu tot nu am inteles cum au reusit baietii sa-l rupa in 2 ca eu cat l-am tinut 3 ani (si l-am alergat si eu nu gluma), nu am rupt nici un grup si nu am impachetat nici un motor. Cam ciudat !

PS - Am gasit cateva poze chiar din anul in care l-am luat - din 2002, cand era un 2.0 cuminte inca !

pai da ... vasile = vasile varga :)
pai simplu florin facea cerculete cate 8 min deodata ... drift cerculete drift cerculete .... era normal sa crape
a crapat orice motor a avut pe ea ...
acum florin are un urs ffff tare ... poate unul dintre cele mai tari din ro si la aspect si la motorizare 2.800 cmc 6 cyl 24v

alexjoy 20-03-07 12:45

Acuma se explica - eu tot timpul am tinut si tin la masini - poate de asta ma tin mai mult ! Sunt curios ce urs are Florin acuma, sunt poze pe undeva ?

daniwmk 20-03-07 12:47

Quote:

Originally Posted by alexjoy (Post 807838)
Acuma se explica - eu tot timpul am tinut si tin la masini - poate de asta ma tin mai mult ! Sunt curios ce urs are Florin acuma, sunt poze pe undeva ?

poze nu am cu el ... era de arad parca AR ?? BMW unu negru ...
avea 2.5 pe el acum i-a pus 2.8 24v si arata demential masina

ps- parca erau poze la bazar pe site cu bmw ul ininte sa il cumpere florin

Skillzu 20-03-07 15:43

negru , mtech 2? ar 88 bmw daca la ala te referi.superba masina.

cat despre joy....arata tzipla in poze...

66NFS 20-03-07 16:49

nu ai ideee ce mi-a placut masina asta ma inebunisei la vremea aceea cu jantele si imi placea ca este simpla si joasa:D :D

Alex-Rahova 20-03-07 19:39

ce e damblaua asta ca userii sa-si planga de mila masinilor vandute..?!
de NFS nu se poate spune acelasi lucru, masina fiind vanduta unui alt user al forumului, care.. a continuat ..ca sa zic..istoria masinii, la care inca adauga alte ( multe ) pagini...;)

nu imi plac topicurile astea facute degeaba.. e al 3-lea cred, care-l vad.. ( exemple de alte topicuri asemanatoare : Urs- parastas de 2 ani ..si inca unul in care un pusti de nici 15 ani vorbea despre o masina.. a unui prieten..vanduta catre NU stiu cine..cred ca nici el nu stia..:rolleyes2 )

frumos si corect ar fii sa inchid acest topic , redeschizand-ul la aparatia 'cumparatorului' pe forum, care , sa prezinte in detaliu ..masina.. si restul de munca si accesorizare/tuning/modificare etc. facuta masinii
daca nu va convine atunci propun ca fiecare user sa creeze ' N ' topicuri despre fostele masini si credeti-ma ca un amic,sau mai multi, useri de forum, ar umple pagini intregi cu vorbe si prezentari de ' foste ' masini ...
;)

alexjoy 20-03-07 22:45

NFS : si mie mi-a placut masina ta cand ai luat-o, eh vremuri !
Alex : scuze, nu m-am gandit ca deranjez cu topicul asta dar ce sa fac recunosc, m-a cuprins un pic nostalgia cand a citit topic-ul lui NFS. Inca o data scuze ! Am sa vb. cu cel care are masina acuma ca tre' sa vina la Bucuresti sa-i fac procura pe ea sa intre si el sa vada lumea cum mai arata JOY-ul zilele astea !

daniwmk 21-03-07 08:32

Quote:

Originally Posted by alexjoy (Post 809141)
NFS : si mie mi-a placut masina ta cand ai luat-o, eh vremuri !
Alex : scuze, nu m-am gandit ca deranjez cu topicul asta dar ce sa fac recunosc, m-a cuprins un pic nostalgia cand a citit topic-ul lui NFS. Inca o data scuze ! Am sa vb. cu cel care are masina acuma ca tre' sa vina la Bucuresti sa-i fac procura pe ea sa intre si el sa vada lumea cum mai arata JOY-ul zilele astea !

cum e treaba cu actele
stiu ca scria neinmatriculabil sau ceva de genu ...

alexjoy 21-03-07 12:40

Masina normal can am vrut s-o recarosez aveam nevoie de motorul din acte, motor care-l vandusem cu 5 ani in urma pe vremea aia - asa ca am avut un om la RAR care mi-a repoansoanat el seria pe oala si mi-a facut inscrisu' in carte dar dosarul nu exista la RAR, deci cam jumate legal... asta e tot. Nereinmatriculabil scria cand era inscrisa pe fundatie, nu are legatura acuma...

mad_mario 22-03-07 15:21

sal super urs asta am mers si eu cu el knd il avea varga dar deja era mort stiu k ayunci knd eu am vrut sa-l i-au de la varga vroia vreo 1000 de euroi ...si mi-am luat tico:((...da nu mai era masina ...fugea dar nu de speriat ,km asa ajung toate masinile inmatriculate cu mcf din kte am observat ...oricum mare pakt...

moise 23-03-07 16:28

cel mai frumos urs de pe forum.

Turbo110 24-03-07 15:32

a fost cel mai tare 2.5 m20 de la noi din bucuresti

isacfani 26-03-07 08:38

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 807834)
...
acum florin are un urs ffff tare ... poate unul dintre cele mai tari din ro si la aspect si la motorizare 2.800 cmc 6 cyl 24v

pacat ca masina a suferit un mic accident acum o saptamana :sad:

daniwmk 28-03-07 14:15

Quote:

Originally Posted by isacfani (Post 818040)
pacat ca masina a suferit un mic accident acum o saptamana :sad:

e deja reparat :)

alexjoy 28-03-07 23:08

Dati si voi poze sa vad si eu ce urs are ala micu' ;-)

Cipin-KUS 03-04-07 05:05

5 Attachment(s)
uite ursu lu'ala micu...:)

alexjoy 03-04-07 13:13

Mersi de poze, nu arata rau numai ca mie nu-mi plac la 4 usi - ce alte detalii ? Vad ca motoru' e de pe E36 cat e 2.5 - pare mai micut in poza !?

Cipin-KUS 04-04-07 00:40

2.8.........

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning