![]() |
Dumnezeu sa-l ierte
1 Attachment(s)
In aceasta seara 19.03.2007 unul dintre impatimitii motoarelor a plecat de langa noi. Pentru cei care nu-l cunosc, este vorba de Gore
Dumnezeu sa-l ierte. Odihneascase in pace |
Re: Dumnezeu sa-l ierte
R.I.P :(( dumnezeu sa il odihneasca in pace!! poate ne dai si noua mai multe amanunte.. despre ce sa intamplat..
|
r.i.p :( pacat...
http://www.motociclism.ro/forum/inde...0&#entry671605 |
@topser .. nu`i bun linku :
The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. |
o mica parte din viata lui o gasiti aici http://gore-motor.moonfruit.com
|
R.I.P.... Chiar imi pare rau sa aud ca a mai plecat un biker dintre noi... Si cand te gandesti ca nici nu a inceput sezonul... Condileante familiei si prietenilor..
|
Condoleante familiei :( !
|
Condoleante si din partea mea.
Sa povestesc si pentru cei care citesc. S-a intimplat intr-o marti 13 cind toate ... merg bine. Totul se petrece dupa o curba de 90 de grade, in care se lucra. Deci viteza nu mare, ca nu poti sa iei curba. Tot acolo este o zona iluminata artificial de stilpi stradali si de un hotel. Luminile dau o culoare tare ciudata. Este chiar inaintea unei curbe in rampa in care farurile masinilor te orbesc. Inainte de locul acciendetului se afla acum o strada, pe unde trecea odata o linie de cale ferata acum dezafectata si scoasa. Au turnat in locului ei asfalt, lasind doua dungi cumva pe diagonala soselei. Tot din acest loc intunecat a iesit femeia ... inteleg de la cei care locuiesc in zona ca acolo se traverseaza ilegal frecvent. Asa ca aveti grija in zona respectiva, care se afla imediat dupa podul de pe blvd Tipografilor si inainte de curba spre Jiului. |
Dumnezeu sa-l odihneasca era elev la mine in liceu
|
Pacat, era abia la inceputul vietii.
|
Dumnezeu sa-l ierte! sincer chiar daca nu-l cunosc am ramas miscat pt ca stiu cum e sa-ti moara un prieten din cauza motocicletelor
|
ai de capu meu de ziua mea,cand eu ma petreceam el saracu murea... ce crud.DUMNEZEU SA-L ODHNEASCA IN PACE si CONDOLEANTE FAMILIEI
|
din cauza unor pietoni neatenti suferim mereu :(
dumnezeu sa-l odihneasca in pace :( |
Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei:sad:
Trebuie sa se faca ceva in privinta motociclistilor pt ca in ultima vreme nr accidentelor in care au fost implicate motoare a crescut drastic. Eu cred ca ar fi nevoie de o campanie sau ceva de genul pt ca multe accidente au loc din cauza vitezei prea mari si/sau neasigurarii "conservarilor":rolleyes2 R.I.P |
Numarul de accidente creste atunci cind e primavara. Din cauza ca nu ai aderenta buna (e inca frig dimineata/seara), oamenii sint neatenti de ambele parti (moto-auto) si in unele ore cunoscute sint adormiti sau obositi cind vin de la munca.
Asta e, alegi doua roti, vine la pachet cu riscurile de rigoare. Poate fi un avantaj cind te strecori printre masini (de voie sau ca te feresti) dar si la un accident nu-i deloc bine. |
RIP...
din pacate asa e... mor prea multi motociclisti din cauza indiferentei celorlalti participanti la trafic...:x si tot ei sant proscrisi.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace:cry: |
CONDOLEANTELE MELE !!!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.... Asta este un motiv in plus sa ne de'a de gandit.... Nici unu din noi nu suntem siguri , fie asfaltul , fie pietonii , fie conservarii...... Si cred ca a sosit timpul (de mult timp insa) ca unii din colegii si prietenii nostrii pe 2 roti ....sa lase teribilismul !!! Regretele mele profunde.... :(( |
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!
In fiecare luna se intampa accidente cu scutere sau bike uri si une ori ne trezim ca un suflet a plecat din nou!!Noi avem un risc de a merge pe 2 roti si cu asta ne jucam cand incepe sesonul!!Acuma un om e intre moarte si viata ca a pica cu un suzuki gsx 1000 2004,250 km/h curba sa deschis si el a intrat direct in gura curbei!!Nici un os nare care sa nu fie spart in sticle!!:-( |
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning