![]() |
schimbare propietar fara fiscal
Stie cineva,in caz ca propietarul masinii de exemplu in cazul meu e plect in Italia,nu am nici nr de tel al lui,nimik,masina am luat-o de la un intermediar,bisnitar,am toate actele,carte,talon,stie cineva daca exista vreo posibilitate de a inmatricula masina pe numele meu,in cazul in care nu am cum sa iau legetura cu propietarul????
Masina o am deja de 2 ani aproape tot pe NT Am auzit la unii ca ar putea finantele din cluj de la mine sa trimita ceva la finante la NT ca sa ii dea de acolo fiscal,...dar sincer nu as prea crede |
Re: schimbare propietar fara fiscal
PS mentionez ca as vrea sa pun masina pe mine pe bune nu pe naspa,ca pe naspa o puteam pune demult,as vrea sa fiu in regula cu ea,ca si asa am bagat multi bani in ea si as tine-o,daca nu bye bye cu ea
|
Nu poti sa o treci pe numele tau fara fiscal.Orice ai face.
|
si daca are datorii cine i le plateste? ca stim bine ca statul nu ne iarta la astea...
nu cred ca il poti scoate, si nici nu o poti transcrie fara fiscal legal... |
Quote:
|
Dai in judecata vanzatorul
|
dak ai avea pe cnv poate sa iti scoata fiscal pe naspa,eu am luat o duba de la bacam cu nr rosii si cand sa o inscriu astia miau cerut fiscal de la ala si de unde nu mai aveam de unde sa il iau k omul lucra in germania am vb cu diferite persoane si ma dus la cnv si cu doar 5mil mi-a adus fiscal de la bacau cu tot cu stampila si am inscriso fara probleme
|
Quote:
|
habar nu am..atata timp cat am inscris-o pe firma mea nu ma intereseaza...fiscalul este cu stampila si abtipildul ala care se lipeste pe ea,deci este perfect original si valabil
|
Quote:
|
nu am avut pe nimeni acolo...de aici s-a rezolvat totul...am vb cu el,mi-a zis cat ma costa si in 5 zile mi-a adus actul,probabil are si el relatii peste tot dak cu asa ceva se ocupa
|
off topic: mai baieti....discutiile astea despre pile nu ar trebui sa le purtati aici si sa mai dati si exemple concrete cu ce ati facut si cum.....ca de intra vreunu care e cu legea in mana va salta de nu va vedeti.
on topic: bafta cu transcrierea masinii |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=!Choco;5370257]off topic: mai baieti....discutiile astea despre pile nu ar trebui sa le purtati aici si sa mai dati si exemple concrete cu ce ati facut si cum.....ca de intra vreunu care e cu legea in mana va salta de nu va vedeti.
on topic: bafta cu transcrierea masinii o sa salte pe masa k si are de unde sa ma ia.. |
legal nu ai cum.am trecut prin ce treci tu,cu un cielo.numai ca prop era din voluntari,eu fiind din buc,mi- fost usor sa iau legatura cu prop.ma rog,dupa multe intrebari si nervi,am aflat ca omul are peste datorii mari la stat.a trebuit sa o vand,desi poti circula cu ea mult si bine!bafta,si daca vrei sa o ai 100%legal,vinde-o!:rolleyes2,alte manevre mai greu si riscant
|
Quote:
|
Eu am scos fiscal, in vanzatorului, nu trebuie sa fie prezent.
Dar pentru a da fiscal trebuie sa fie toate datoriile la zi. |
Quote:
|
Exact, mergi la NT, cu o copie de buletin a proprietarului, la fisc si se rezolva pe loc cu o taxa de urgenta, eu tot din NT am luat la un moment dat.
|
Unii dintre voi care ati postat aici spuneti numai tampenii, nu stiu de unde le scoateti!!!
Prietene ai cateva variante: 1. fie dai proprietarul din acte in judecata si o sa stai sa astepti mult si bine 2. te duci si vorbesti la finante si le spui toata povestea si ei vor face o scrisoare catre primaria de unde apartine masina luata in evidenta(o sa astepti si acolo ceva pana se misca) SAU: te duci la politie/sau in Neamt de unde este proprietarul si incepi sa strangi informatii despre el,cineva trebuie sa-l instiinteze cumva,la ambasada,nu stiu,aici nu ma pricep prea bine dar este doar o idee Una din primele variante functioneaza 100% Sau mai bine inainte de toate intereseaza-te daca nu cumva masina este scoasa din circulatie!Asta ca sa nu te mai agiti degeaba |
Quote:
Treaba cu varianta 2 de care zici tu am mai auzit-o la cineva,acuma ar mai trebui sa vad si daca nu cumva s-a recuperat taxa la ea ca atunci nici nu mai are rost sa ma obosesc |
Sau mai bine dute la finante de unde aparti si cere certificatul in care pune daca a recuperat sau nu taxa. Macar sti daca a fost sau nu recuperata. Ca si eu am transcris masina pe numele meu si mare noroc am avut ca taxa nu a fost recuperata de fostul proprietar.
|
La foarte multe masini nu sa recuperat taxa!Sper ca nici la a mea .. cat despre problema ta, iti sugerez sa nu mai astepti daca vrei sa iti inscrii masina si sa iei o decizie, succes!
|
acte necesare pt a vedea daca s-a recuperat taxa.Copie carte,copie talon,timbru de 2 lei si cerere tip.Timp de asteptare,cam 3 zile.Se depune la finante.La mine nu s-a recuperat.
|
Am trecut prin aceeiasi problema ca a ta, sunt unele variante cum ar fi : hotararea judecatoreasca prin care poti scoate tu fiscalul, sa dai de proprietar, sa circuli cu ea asa.... fara o imputernicire nu iti da nimeni fiscalul proprietarului sau varianta romaneasca... care o stim majoritatea. Tine-ma la curent, poate iti pot fi de folos cand revin in tara :twisted: Toate cele bune
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning