![]() |
Cielo vs Opel Vectra B 1.6 16v
Argumentati
|
Cielo DOHC sau SOHC? ca daca e vorba de executive parca face 0-100km/h in 12,2 sec
Vectra B 1,6 16v : 0-100km/h = 12,5sec |
cielo executive
|
ar fi atat de strans incat diferenta ar face-o doar soferii.
|
Fii mai explicit, Cielo are acum Euro 3 8v 80cp, cel vechi Euro 2 16v 86cp si 8v 75cp.
Eu merg pe Cielo 16v, e mai usor, are rapoartele ceva mai scurte, plus ca m-a convins o cursa intre unul si celebrul Logan modificat cu chip, evacuare totala si filtru sport, care a fost batut de coreean. Proprietarul Loganului afirma ca are in jur de 106-110cp. Asta daca comparatia intre cele 2 se refera la drag race. In ceea ce priveste comfort, calitate, tehnologie, spatiu, Vectra este peste Cielo. |
Vectra ca dotari, bate Cielo de departe, si tin sa specific ca si eu am Cielo DOHC 16V, dar la liniutze nu stiu ce sa zic. Nu m-am dat niciodata cu o Vectra!!!
Si Cielo 16V Dohc ajunge la 100km/h in 11,3 - 11,5, testat!!! |
Quote:
|
cred ca vectra o sa traga mai bine in treptele superioare fata de cielo, depinde pe ce distanta va dati.
|
pe 400m probabil...si eu tot pe Cielo merg :twisted: e mai usor...
|
hmm nu se stie...
frumos ar fi ca cineva sa centralizeze toate provocarile de pe 4tuning sa le scrie pe o foaie si sa vedem rezultatele dupa prima legala. organizatorii sa aiba in vederea si lista sa-si faca timp si pentru ei. astfel am terminat cu discutiile aiurea, fapte nu vorbe ! :D :D |
dk este o provocare : exista sectiunea PROVOCARI ;)
exista chiar si o centralizare a provocarilor....see ya la urmatoarea etapa :P dk ai vrut sa incepi o discutie bazata pe comparatia din toate pctele de vedere a celor 2 masini, ai facuto unde trebuie...dk nu, fa un topic nou la provocari |
Cielo 16V ... ajunge mai rpd pana la suta ca Vectra.. e si mai usoara... dar... la viteze mari... asta... cam strica vectra la viteza mare se tine mai bine de drum.. la aspect.. amandoua sunt frumoasa:P
|
Cred ca cielo, nu am date tehnice comparative, dar conducand si una si cealalta, pe 400 m cred ca cielo bate opel
|
eu zic ca DACIA LOGAN ( 1.6 )bate si opelu si cielo ... :P
|
eu merg pe vectra , desi vectra b 1.6i 16v 0-100 in 12.5s mi se pare cam mult , eu am vectra a 1.6s (82 cp ) si este cronometrata de producator: 0-100 km/h in 11.9s .
|
Re: Cielo vs Opel Vectra B 1.6 16v
Quote:
|
Vectra.... e mai... masina! Arata mai calumea!
|
cursa 400 m care ar iesi prima si de ce .. .
in fine deja am aflat ce am vrut sa tiu .. sper sa vad o asa cursa oricum e cam la limita ... |
VECTRA
Este mult mai buna ca cielo si ca dotari si ca siguranta si ca fiabilitate (aici parerea mea) plus ca este nemtzeasca nu coreeana Avantaje coreeni ... intretinere ieftina pret scazut |
2 Attachment(s)
Eu am facut cu Vectra 2.0 Diesel (care cred ca e mai slaba decat varianta 1.6 benzina 16V) si cielo de 16V si cielo de 8V.
In primu se poate vedea demarajul la DIESEL care este mai puternic decat la ambele cielo, va dati seama cum e pe benzina. In al 2 lea este finalu contra unui 8V. |
Dar in ambele filme sunt Cielo-uri 8V!!!
|
Pai cand te-am facut pe tine nu am filmat. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning