![]() |
Golf MK3 - Black LOW
3 Attachment(s)
Salutare, am mai " bagat" inca un VW in familie, dupa Jetta Mk6 , am achizitionat si un golf MK3.
Masina se prezinta foarte bine, are suspensie reglabila Ta Technix, jante Kenkin KT3 pe 16" , e vacuarea facuta, finala Remus. Pe dotari e ok, lipseste aerul contionat, dar are scaune incalzite, trapa electrica, 4 geamuri electrice, abs, servo. Am ceva planuri pentru ea, dar le voi face pe rand. |
Re: Golf MK3 - Black LOW
sa o stapanesti sanatos ba fanica :lol:
as incepe totusi cu o sugestie, cand gasesti un ciocan ii poti testa puterea pe oglinzile alea :twisted: masina arata foarte bine in rest, chiar foarte bine |
frumuasa masina o scoate in evidenta si ii sta ft bine ca este LOWW!!!
dar cum a spus si RideTheRiddle oglinzile alea nu au ce cauta pe ea nu'i sta bine deloc ;) pune si cateva poze cu interioru;) baftaaaa |
Ce bine arata! Sa o stapanesti sanatos!
|
frumoasa masina !mai putin oglinzile
|
Frumos , imi place cum arata , sa o stapanesti sanatos .
Da stikerele jos si oglinzile ,pune originale si o sa arate foarte bine . Ce planuri ai mai exact cu ea :D ? |
Multumesc tuturor !
Planuri, oglinzi originale, lupe pentru faza scurta, sper sa gasesc 2 jante identice de 9J, toate stickerele jos, un polish bun si..sa mai vedem |
vezi ca alea-s keskin kt4 nu kt3, bafta
|
Frumos golful .
Il stiu de pe forum , fb .. App .. am citit undeva pe fb ca vrei sa pui vr6 pe el ? E adevarat ? :lol: Prea mic 1.6 :)) |
Nu ai citit bine, n-am de gand sa ii pun vr6... Daca m-as apuca sa ii schimb motorul as pune 1.8T in rest,nimic.
|
Imi place cum arata masina, clean si a naibii de joasa pe fata :D Stopurile sunt Hella Magic Black sau mi se pare? Bafta !
PS: nu iti mai zic de oglinzi.... |
Chiar ca low, vezi reglajul pe spate poate nu e lasat total, si e pusa in bot sa zic asa... arata bine masina, mai ales jantele. :lol:
|
Triplele nu stiu daca sunt Hella Black, nu ma pricep :lol:
Astept sa se incalzeasca putin sa pot umbla la ea, la suspensie, sa ingrijesc putin jantele, stickerele le-am dat jos, urmeaza sa schimb oglinzile |
Super masinuta:)
|
Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit intre posesori de mk3 , rezolv-o cu oglinzile si restul sunt detalii.
Bafta multa cu ea. |
Subscribe, tare sunt curios ce o să iasă !!!
Baftă. |
Frumoasa rau masina,sa o stapanesti sanatos!
in plus,pe langa ce au zis deja colegii pe forum,eu zic,ca si finala trebuie putin mai bagata.parca e prea iesita...ceva poze din interior? |
Superb exemplaru', bafta si ai grija de ea !
|
Iti spun eu in legatura cu suspensia spate , e la jumatate poti sa o lasi mult mai mult dar o sa fie mai jos decat fata ..Si da triplele sunt hella magic colors black.
PS: sa nu ma injurati pe mine pentru oglinzi si eu am vrut sa le schimb ... |
bine ai venit in familie stef, frumoasa foc masina
|
4 Attachment(s)
Multumesc tuturor.
Astazi a fost vremea buna si am dat un ochi mai atent pe la ea. Are faruri+proiectoare+triple Hella. Am cumparat si oglinzi stock care urmeaza sa fie vopsite. Mai astept putin sa vedem cum fac cu rugina de la haion , praguri si aripi, nu e multa dar ma deranjaza, si poate cu restul scap cu un polish bun ... Am comandat si lupe pentru faza scurta...si Caut un set de jante de A8, modelul pentru cauciucurile de iarna. pe 17" 5x112 modelul in gasiti mai jos. |
|
3 Attachment(s)
cateva poze , fara stickere... :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Putin cam murdara :lol:
|
Quote:
|
|
De ce vrei sa o dai deja ? :sad:
|
Nu ne potrivim :???: Nu e chiar genul meu, si daca o masina nu ma caracterizeaza, nu pot merge in ea. Nu are absolut nici o problema tehnica, estetica cateva puncte de rugina dar nimic grav, sa nu se inteleaga prostii. Nu o dau ca ar avea probleme, o dau pentru am gasit ( de fapt el ma gasit pe mine) un E39 si e chiar ce-mi doresc
|
Quote:
Te așteptăm īn comunitatea noastră. |
Exact asta fac Cristi ! E39 e perfect pentru mine !
Fac pret bun ! 0762903569 |
Ai imbatranit, te dai pe din astea mari:D:D
|
asta mare e multifunctionala, se adapteaza perfect oricarei situatii, daca vrei confort ai din plin, daca vrei senzatii tari ai daca ai bani de benzina :lol: chiar am tot condus in ultima vreme tot felul de masini si putine se pot compara cu e39
|
Golful l-am dat. Urmeaza E39, unul cunoscut pe forum, asa e Andrei ? :lol:
|
:lol: sa vedem daca meriti :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning