![]() |
Subaru STI2005 Perrin-Racing Code
3 Attachment(s)
Este o WRX STI modificata de noua.
|
Re: Subaru STI2005 Perrin-Racing Code
4 Attachment(s)
Pistoane+biele forjate
Garnituri chiuloase speciale(modifica raportul de compresie si sunt f.rezistente la temperaturi mari si presiuni mari) Kit turbo(supapa de reglare a presiunii exterioara) Kit intercooler(in bara) Pompa benzina(debit marit) Injectoare(debit mai mare) Setari personalizate Racing Code |
6 Attachment(s)
Am propriul meu atelier auto,autorizat RAR,am lucrat impreuna cu Racing Code(Seby+Alex)
|
5 Attachment(s)
Am schimbat suspensia,ambreiajul si tampoanele(motor+cutie),fara acestea un motor puternic nu poate fii pus in valoare.
|
5 Attachment(s)
Evacuarea se face pe 76diametru,admisia are un diametru si mai mare
Setarile la aceasta masina au durat foarte mult in comparatie cu cele care se fac de obicei ptr. aceasta configuratie,fiind foarte fine si elaborate,la un nivel care nu este posibil in Romania decat prin Racing Code. |
4 Attachment(s)
Cateva filmulete de la setari
|
Frumos, foarte frumos, de aci incepe tuningul masinilor.
Ce presiune ai acuma dupa intercooler? Toate cele bune!!! Ma e de tunat. |
Masina nu este gata,acum cateva luni din cauza unui piston defect s-a spart un carter motor.De atunci am facut de inca de doua ori motorul,o data batea un piston,si a doua oara am pus pisele de serie la loc ptr.a demonstra ca motorul nu are alta defectiune in afara de piesele cumparate.Acum astept piesele comandate in Japonia(vin saptamana aceasta).
Presiunea e posibil sa fie 1,5bar,dar nu ea ma intereseaza ci cat aer inghite(debitul) |
Pai, sin pacate asta e problema daca nu pui exxact ce si cum trebue :( eu am studiet cum tre puse rulmenti, pistoane, segmenti si montarea motorului timp de 3 luni, nici in viata mea nu am gandit ca e asa de complicat...wow, cam 600de pagini plus aparate de SKF.
Ce pistoane ati folosit? Ceva de firma specializata sau facute undeva la comanda? Ce engine manageman ati folosit, sau reprogramat originalul? |
Nu stiu ce ai studiat tu,dar eu am opt service-uri pe cartea de munca si de cativa ani propriul atelier autorizat RAR.Am luat contact cu masinile de curse aproape la inceputul carierei,adica acum 14 ani.Daca tu necunoscandu-ma iti permiti sa spui ca am montat pistoanele invers care pe langa dezaxare au si semn FWD inseamna ca esti rau intentionat*****ie p.m.daca crezi ca stii ceva si vrei intradevar sa ajuti sau sa te lamuresti,asta daca nu esti cumva...
|
Imi pare rau ca mi-am prezentat masina aici deoarece se sterg posturi in care se exprimau opinii intr-un mod civilizat,fara respect ptr.afcerea 4tuning,cu respect ptr.voi pasionatii.
|
fff tare subaru:twisted: ...respectele mele pt tot ce ai realizat.pe la cati cp ai de gand sa o duci?8)
|
De strada 500 hp obtinuti si folositi cu naturalete,de curse cu softul doi+nitro+altele ramane de vazut
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu,cand montam pistoanele anapoda
|
|
1 Attachment(s)
Stergeti posturile,stergeti tot si promit sa nu va mai deranjez,fara respect ptr.4tuning,dar cu respect ptr.pasionati
http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=819 |
1 Attachment(s)
subiect si post sters,de ce.....?
|
Si ce scrie mai sus este un adevar,de ce nu stergi tot?
|
1 Attachment(s)
Ce este moca este bun.
|
mvilcu nu-i baga in seamana pe toti care zic cu rautate...u lucreaza acolo cum stii u8) si pe noi ne lasii doar sa admiram:shock: ...sper sal vedem pe la curse:evil: ...salut;)
|
O masina care va devora foarte multe masini cu pretentii,dar si duble sau chiar triple ca pret.
Unde este stiinta este si performanta!Unde este racing code este deja...ceas elvetian :lol: si asta nu o spun asa doar ca sa ma aflu in treaba,acei oameni stiu ce fac si o fac al drq de bine. Nu pot decat sa te felicit ca dai o lectie de tuning... Bafta in noile modificari! |
Quote:
Daca te am jugnit suzama, nu referam la tune, mai bine zis la nimeni!!! Despre motro, se mia intampla sa prinzi ceva ce nu e facut cum trebue (cedeaza sub presiune, normal, si motoarele facute in anglia cateodate cedeaza...) Vreama sa subliniez faptul ca este foarte usor sa gresesti, aparatele astea sunt foarte sensibile la orice neregulalitate, am vazut cum se monteaza motoarele audi...am citit si paracticat catecava la facultate. Nici cum nu am gandit ca ai fi montat invers pistonul!!! Deci inca o data scuze si spor la treaba, sa nu se mia patesti asa ceva din cina altora. ps. ce sa intamplat cu pistonul controversat? Avea problema din turnat? |
De acord ca atunci cand vorbesti de curse nu ai nici o garantie.
Dar aici motorul batea din start. Sau a cerut garnituri de chiulasa de curse si a primit unele in care producatorul specifica maxim 1,5 boost cu turbo de serie si ... |
3 Attachment(s)
Fineturi,sau crema face diferenta
|
fineturi pe care din pacate cei care vand piese la noi le evita.
|
Trebuie sa stii cu ce se mananca,sa oferi consultanta ca sa vinzi lucrurile acestea;)
|
sau sa te interseze calitatea nu canitatea, dace esti pasionat de comert sunt relativ mici si ieftine, iar banul de bagat la buzunar nu e usor de scos.
de fapt costa mult pt cat sant ele de mici si e greu sa mai marchezi adaos peste si asa ... |
Felicitari ptr masina domnu' Marian :) Sa o stapanesti sanatos si sa-ti ofere cat mai multe satisfactii (pe pista sau pe strada)
PS: cand ne dam? :twisted: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Au venit bijuteriile:evil:
|
pana la ce presiune sunt bune bielele si pustoanele?
|
Ce intrebare e asta, unde ai gasit intrebarea asta?
|
Quote:
Din pacate marian a mers pe un teren minat de ... altora si nu s-a putut bucura inca acum se va bucura pt ca are tot ce-i trebuie sa fie bine. Cred ca in 7 zile masina o sa fie pe strada. |
2 Attachment(s)
cred ca ma apropii de final;) ,a venit blocul-motor nou
|
Ai grja sa nu il montezi invers cum ai facut cu pistoanele :) :P .Frumos arata....si isi va face treaba bine. Bafta in continuare si sa vada asfaltul cat mai curand.
|
Quote:
|
Te rog frumos sa fii sincer si sa nu dai raspunsuri evazive.
|
Intrebarea aceasta mi-a pus-o Andrei Tentean acum cateva saptamani,el fiind intrebat la randul sau de cel care a vandut pistoanele lui Racing Nimick.
I-am raspuns ca pistoanele au semn FWD si am verificat si dezaxarea(pistoanele pe care le montez acum pe masina nu au dezaxare;) ). Consider ca aceste vorbe sunt lansate de Racing Nimick un om care nu stie meserie nici cat cainele meu si care mi-a vandut piese neconforme care mi-au spart blocul motor(Racing Nimick nu mi-a dat garantie la piesele aduse). Cei care sunt din bransa stiu despre ce este vorba. Recunosc ca am facut o greseala care la urma urmei eu o suport integral ptr.ca nu am masurat toate pistoanele,dar asta nu inseamna ca le-am montat incorect si ca Racing Nimick este absolvit de orice vina.Corect ar fi fost sa ajute clientul care a cheltuit 10000euro la el in magazin,nu sa se comporte ca un tarabagiu cu raspundere limitata. Timpul o sa scoata in evidenta calitatile fiecaruia(rog frumos pe cei care nu au atins un anume nivel,fara suparare,sa se gandeasca cu seriozitate inainte de a posta,cel putin aici,inca o data,fara suparare) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning