![]() |
Desenele mele - ADDOstreet_racer
4 Attachment(s)
asteas cateva mazgaleli . astept pareri
|
Re: astept sugestii si reclamatii
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
k aveti ceee . da lasa k amai invata omu... |
omule vad k esti nou... dar iao mai calm... ar fi bune nijte poze ami mari si mai clare... desenezi binisor... ar trebui sa ami exersi la hasura si la roti...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
arata chiar bine desenele ;)...incearca sa perfectionezi coloratu'
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in rest - lancerul e bun dar mai tare ar fi sa colorezi si u mai usor - nu sa apesi ca la presare :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
poti oricand sa iti imbunatatesti perspectiva...
|
1 Attachment(s)
am uitat sa va mai spun despre mine .......si k lucrez in fibra de sticla ...adik ma refer in sensu k am un sef nu k a-si avea firma mea ......
Am mai pus o poza neclara fakuta asta-seara imediat ce am terminat desenu ......un audi r-8 , maine voi pune niste poze mai clare si curand o voi si scana .......RESPECT ..... |
Si sper sa imi dati mai multe sfaturi decat critici in continuare ....si sper k ma veti ajuta sa ajung macar pe jumate la performantele voastre ,,,,,,,,,,
|
5 Attachment(s)
ar mai fi cateva mazgaleli si chestii de genu ...............
|
f frumoase desenele ..
|
3 Attachment(s)
mersi ........am mai bagat cateva perspective ptr r-8 ...........si un enzo .....si as vrea mai multe sfaturi ....
|
k sfaturi nu pot sa iti dau dekt sa mai exersezi hasura ...si sa faci rost de un aparat de fotografiat k lumea sau un scanner ... bafta si spor la treaba ;)
|
Quote:
- o masina pe o coala alba - si atat - e de ajuns - si congratz again - arata bine :D |
mersi mult ....da sunt date la scanat aproape toate astept si yo ce sa fac .m-am saturat si yo de asteptat .o sa ma duc peste om iar .......k deja mam plictisit ......
|
Mha Claudiu da u n`ai zis niciodata ca desenezi bine mha..tre sa stam d vb pe tema asta..in CB la un biliard ceva..
P.S. Daca ai desenat u toate alea , numai respect !! Maniu !! |
Quote:
P.S:Scuze de oftopic ptr restu ..... |
7 Attachment(s)
ok am reusit sa scnez cateva .....sper sa nu va speriati .da pan la urma deasta-s aicea ...sa invat ....:D...
|
vad k vrei sa lucrezi in detaliu ... ceea c e bine ... dar fii mai atent knd le faci ... si mai ales la cum le faci ... adik la perspectiva ...si o parere personala .. renunta la jantele in 4 spite
|
Quote:
|
esti tare man ai talent......;) tine-o tot asa.....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mam gandit sa mai bag si yo ceva sa le comentati mai pe larg .....
|
Quote:
P.S. ..........bestial FXX-u`(ar trebui sa ii faci o randare in photoshop ....ar da f bine).........felicitari ...imi plac lucrarile tale tzine-o tot asha |
Quote:
|
Iar la chestia cu randarea nu prea ma pricep ....dak vrei sai faci u si iti place desenu esti liber sa faci si dak vrei poti sa mi-o dai si mie .....
|
Impresionant!!!
Ai mult talent insa cateva sfaturi... 1)Incearca sa faci o masina cat mai aproape de o anumita forma pe care ar putea sa o capete si in realitate...unele modele par cam prea...prea...nush cum sa zic dar cred ca ma intelegi:)):)):)) 2)Cum a mai fost pe sus sa renunti la decorul din spate...doar masina... 3)Incearca cate ceva si pt masini mai 'umane'...nu numai la sute de mii de euro...masinile 'accesibile' sunt cele care se modifica... Succes in continuare!!! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
iata ce am mai facut in ultimu timp ....
|
4 Attachment(s)
si bugatiu ....deabea astept sa le scanez ..credeti-ma arata mai bine decat in poze ....
|
Despre desenele mele nici o parere nimik ?
|
Iti spun eu ... sunt super tari ! BRAVO !
|
Despre desenele tale ce sa zic:
Ai probleme destul de mari la perspectiva dar nici la proportionalitate nu stai prea bine. Le impopotionezi cu unele chestii/detalii care chiar nu isi au rostul. Simetria e cat de cat potrivita dar nu te gandi ca nici aici nu excelezi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning