![]() |
E36 - 328i coupe
7 Attachment(s)
Noua mea masina de suflet :)
BMW E36 328i coupe 1998 Dotari: -bara fata M -bara spate M -praguri M -bandouri M -oglinzi M -eleron LTW -spalatoare faruri -grila facelift -aripi facelift -luneta + stop frana -trapa -jante iarna 15' aliaj modulare -interior sport piele alba -fete de usi cu airbag -plafon negru -trapa electrica -volan M3 -clima digitala -OBC mare -Mp3 pioneer -incalzire scaune -folie -cotiera -ASC -arcuri sport Ac Schnitzer -4geamuri electrice -schimbator M3 E46 (cred) -perdeluta OEM -pachet crom interior OEM -stopuri INPro -semnalizari si lucasuri InPro -faruri cu lupa BOSCH -senzori parcare spate -oglinda cu senzor aniti-orbire Nu prea am apucat sa ii fac poze. De cand o am (2 sapt)...lucrez la ea si nu am apucat sa fac decat vreo 50km Motorul trage foarte bine,suspensia e ok,directia pe partea dreapta are mici probleme |
Re: BMW E36 328i coupe
25 Attachment(s)
Pana acum am achizitionat:
-mocheta neagra -bord negru -plastice negre interior -interior vader negru -stopuri M3 -un nou OBC -comenzi volan M5 -telefon BMW Ce trebuie sa mai cumpar in viitorul apropiat: -volanta sh -disc ambreaj nou -torpedo negru -praguri interioare negre -presuri OEM -inele cromate pentru ceasuri -ulei,filtre..etc -fete de si cu airbag piele neagra Planuri: -suspensie reglabila -jante 8j cu 9,5j minim -cd 43 -magazie cd -evacuare full inox + finala eisenmann + serpi mr 3.2 -pilot automat Am muncit foarte mult sa schimb mocheta si bordul,nu suportam sa vad "gri-ul" acela,mai ales ca mocheta era rupta Cat de curand o sa refac si scaunele fata vader cu piele naturala Amortizoarele,discurile si placutele sunt noi noute,trebuie sa mai schimb uleiul (castrol 10w60),filtrele si ce o sa mai gasesc cu pb Masina a fost revopsita intregral acum 3 luni,ii voi da doar un polish ITP + asigurare..etc In 2-3 saptamani sper sa merg cu ea :) PS : pozele sunt amestecate |
Re: E36 - 328i coupe
Dar vaii, ce avem noi aici.. Foarte mișto, o bază extraordinar de bună. Nu trebuie multe la mașina asta. Baftă cu ce ți-ai propus, la capitol jante, ce model ți-ai ales ?? Hartge, RS, ceva ???
|
foarte frumoasa....o stiu de asta vara am vazuto in realitate la baiatu care a avuto...arata beton....sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km!!
|
pff..prea tare masina.s-o stapanesti sanatos!!!
vad ca are niste dotari si investitii de exceptii.bv bv topic de urmarit!! :D |
Multumesc pt urari!
Momentan nu m-am hotarat ce jante o sa ii cumpar,sigur o sa fie ceva cu buza :) In seara asta am cumparat: -un alt OBC mare -pilot automat -presuri cauciuc |
cred ca niste style 22 sau 24 ar prinde-o ff bn.
|
sper ca nu faci cu ea ce stii tu cel mai bn?:D
|
Quote:
Victoras (nazca)....nu fii rautacios! :D |
Asa ma gandeam si eu victoras,lasa ca mai vedem noi,spor in continuare:D
|
Masina este o baza buna pentru un proiect frumos.
Felicitari! |
3 Attachment(s)
Multumesc!
Poze cu noul OBC PS:am uitat sa mentionez..masina are admisie M50 |
Un topic de urmarit!
Multa bafta ... va iesi sigur ceva de invidiat, iar e36 ... '98 ... mai greu. Chiar sunt curios de ce jante va primi. |
foarte frumos! sunt curios ce jante iti pui! sa-l stapanesti sanatos!! :)
|
Va multumesc frumos!
Visez la niste jante...ramane doar sa le gasesc si sa mi le mai si permit :) Hartge,Oz Mito,Tramont Staria,BBS RS..etc Nimic iesit din comun... |
Foarte mișto, sa o stapanesti sanatos , Baftă cu ce ți-ai propus,
|
Criminala masina si dotarile de altfel...dar am o intrebare ...cam ce impozit sau asigurare platesti..?ca la noi cu prostii astia..bafta
|
3 Attachment(s)
Quote:
Momentan..nu am nici asigurare si nici nu ii fac pana nu termin tot ce mi-am propus Impozitul e mare,vreo 2400lei/an.Astept fiscalul de la fostul prop si apoi mai vedem.. Mi-au sosit si presurile OEM,in stare destul de buna.Trebuia sa fac ceva sa protejez mocheta "cea noua" :) (Scuze pentru calitatea slaba/proasta a pozelor,mi s-a stricat camera si inca nu mi-am luat alta) |
Quote:
unde le gasesti:D? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa mai DA. Welcome in zona E36. Pana acum esti bine. Sa te vad....
|
Multumesc!
Mai am muuuult de tras cu ea..pana o sa fie gata Sper sa termin cu tot ce mi-am propus pana la vara,pana atunci,sta pe dreapta Oricum e un proiect pe termen lung :) Mi-am cumparat vopsea speciala pentru piele,o sa vopsesc fetele de usi...sa vedem ce o sa iasa |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios si eu ce o sa iasa :))
|
15 Attachment(s)
Quote:
Initial am fost dezgustat :)) de rezultat,dar..dupa ce se usuca iese f bine Am incercat sa fac totul cat mai corect dpdv "tehnic" 1.Degresat 2.Mascarea zonelor pe care nu doream sa le vopsesc 2.Primer 3.Vopsea plastic 4.Vopsea piele Am curatat si scaunele Vader,urmeaza sa schimb lateralele cu pb LE:in poze nu erau perfect uscate,in realitate arata mult mai bine Calitatea pozele..ca de obicei JALNICA:)) |
Quote:
Lasa-mi pe privat un link cu produsele ,avea si alte culori? Vreau negru si maro/bej P.S au iesit chiar foarte bine :)) bravo |
12 Attachment(s)
1.Presuri OEM
2.Fetele de usi montate 3.CD OEM - ceva temporar (pana gasesc CD43) 4.Scaun Vader stanga fata (am refacut o laterala) Mai am ff mult de munca..din pacate stau cam prost cu timpul :( Am vopsit si fetele de usi "de pe spate"..maine sper sa le montez si si pe alea Scaunul de la sofer inca nu e gata,are 3 laterale cu probleme |
Ma uit si iar ma uit si ma gasesc toti nervii :twisted:...gandeste-te la diferenta aceea neaparat ca asa o sa te stresez mult timp :lol:
P.S: Felicitarile mele ! |
Foarte frumoasa masina.
|
9 Attachment(s)
Lucrurile incep sa se lege...:)
Astept scaunul de la Slatina sa termin cu interiorul |
1 Attachment(s)
uite ceva pe 17" cu buza si polish
|