![]() |
cele mai nasoale masini
cele mai urate masini
|
mie nu`mi plac fiaturile de nici un fel si nici o culoare :D
|
hmmmmmmmmmmmmmmm
mashini urate.... aaaaa Renault Clio Simbole > are un spate oribil.... :P Ford Fusion... am vazt unu la cj shi nu e o mashina frumoasa.... =P toata gana daewoo produsa in romania... mai putzin prima generatzie de Nubira.... Suzuki Swift shi Fiat Seicento... ii plin cj de ele shi is oribile... :P daca ma ami gandesk gasesc multe mashini urate.... |
Bah cea mai urata mashina este Fiat Multipla sau cum pana mea se cheama. E ingrozitoare.
|
da asa e.. aia intra pe locul 1... btw.. hai facem un top cu cele mai nasoale mashini :)) dupa parerea mea.. 1 Fiat Multipla , 2 clio , 3 fiat bravo
|
mashini urate!
atz vazut nou' Fiat Albeea?
Oribil!!! inka o mashina care nu e asha plakuta la ochi e skoda fabia... da multipla dupa cum zicetaz rupe normele!!!!!!!! |
Nissan Almera sucks big time
|
eap... inka o mashina care nu imi place cum arata ii land rover freelander :P
|
nu`mi plac mashinile americane deloc si gata :P
|
hehehe...
viperu ii americana... nu itz place? :P |
eh cu cateva exceptzii .. eu ma refeream la muscle car alea :))
|
Fordurile facute pentru americani... Shit... masinile alea seamana cu niste iahturi... 2 BIG!
|
FORD
apropo de mashini americane...
la shcoala la un prieten o adus unu' un Ford Capri la reparatzii capitale http://www.bilgalleri.dk/uploads/1655.jpg am auzit ca motoru standard pe astea-s V8-uri :lol: PS sa nu creada careva ca am pus poza aici pt ca ii o mashina nasoala, mie imi place mult! |
Opel Manta poate parea naspa la prima vedere... dar nu e asa :D
|
Opel Manta
Opel Manta...
Opel Manta cu nishte mici modificari poate fi o mashina super! http://members.aol.com/opelteam/image/mant_ff.jpg se poate face mai mult... http://members.chello.at/duke/Manta_24v.gif he he he... |
Corect :D
Uite-o de la spate :) https://www.4tuning.ro/new/albums/public/acy.jpg ... si inca una din fata... https://www.4tuning.ro/new/albums/public/acz.jpg Pozele-s facute din masina... la o viteza relativ mare... Masina are numere de Arges dar a fost vizibila in Craiova mai mult de o jumatate de an :D |
aici iar vad x`urile alea :(
|
How come? La mine se vad pozele :(
|
Nici la mine nu vor sa se vada :(
Daca copiez separat linkul se vad ... nu pot sa inteleg... bug pesemne |
Mda, acum nici la mine nu se mai vad :(
ZoliaT: nu poti sa faci nimic ? |
Am rezolvat. Inca o data va rog. Puneti intai pozele in galerie la categoria public si apoi aici [img] catre ele
In felul asta o sa mearga sigur. Eu asta am facut acuma :wink: |
ZoliaT: nu inteleg. Nu stiu despre ce galerie foto e vorba :D
|
cum intri pe pagina www.4tuning.ro dai la galery acolo unde`s pozele .. si este o sctiune jos pe care scrie public.. intri acaolo si dai add picture si e gata.. cred :)
|
I got it :D
Acum am vazut. Multumesc mult :oops: |
np 8) .. ce parre avetzi de mashinile de la dewoo .. mie nu`mi plac niciuna ..
|
Espero si Cielo imi plac.
|
espero imi place si mie.. si leganza putin.. da in rest: tico matiz nubira lublin sau ce mai au ei nu`mi plac deloc
|
Mishto Manta-u'.... :twisted:
Din toate modelele daewoo de la noi din tzara singura care imi place cat de cat ca design este nubira, prima generatzie.... :) |
Nubira nu-mi place deloc... Nici primul model, nici al doilea :D
|
misto Capri-ul ala si mie imi place, si Manta la fel o super masina!
|
trabanutu este cea mai tare masina :lol: :lol: :P :P
|
Mah fratilor ... ma uit si nu cred ... Nissan Almera sucks ?? Freelanderul ? Fabia (excl. aia in 3 vol ... chiar arata oribil spatele) ? Fiatul Bravo ? Chiar si Lanos, Cielo even ... astea nu sunt masini urate. Ce sa mai zic de Impala SS, Dodge GTO, Pontiac GTO, Dodge Challenger, Chevy Camaro Z28 ala vechi, Corvette StingRay, Hemi Cuda etc - american muscle cars RULE. Sunt nice fiecare in felul lor. De ce nu va luati si de Megane 2 ca si ala e mai \"ciudat\" :)) Ma asteptam sa gasesc aici Wartburg, Dacia Liberta, Dacia Nova prima varianta, Fiat Ritmo, Ligier-urile alea super-mici, Lastun etc etc. Guys ... come on .. ori sunt eu prost si nu inteleg ori exagerati putin :)
Toate bune |
mie ca si design, nu-mi plac Tico si Damas, Dacia berlina (dar e logic, e din 69 saraca tot la fel a ramas)........
ati vazut vreodata un Pontiak Aztek......wow, este oribil......cu tote ca nici Multipla nu-i departe, spatele la Clio Symbol, Toyota Echo Sedan (care e un Yaris facut sedan si a iesit o oribilitate), noua Honda Element si Honda Insight..... |
3 Attachment(s)
megane 2 intradevar e cam nasoala da megane 2 sedan sau aia cabrio coupe imi plac
|
Umm ... eram ironic vis-a-vis megane2, mi se pare destul de reusit :) E genul de masina care ori iti place foarte mult, ori o urasti.
|
Am auzit spunandu-se ca 307 CC e mai reusit decat Mégane-ul.. ceea ce e de inteles, avand in vedere faptul ca Peugeot are deja experienta lui 206 CC.
|
:D
Masina pe care u o suport este BASCULANTA
Face prea mult fum :D :D :D :D |
Mie imi place mai mult Scenic I decat Scenic II.
|
parerea mea este ca noul stil (in materie de design) al celor de la renault e de cacat... au curu ala bombat... care la femei nu m-ar deranja :lol: dar la mashini arata oribil... shi cand ma gandesc ca noua dacier va semana cu clio symbole.....
basculantele shi nu numai... majoritatea camioanelor romaneshti scot o ceatza shi un urlet de te sperii.... azteku.... no coment |
Mai omeni buni fiecare masina dupa parerea mea e frumoasa in felul ei.Eu spun ca o masina ori cit de nasoala este e interesanta prin simplu fapt ca merge motoru si se misca din loc fara sa faci tu mare lucru si nu ai nevoie de caiii care sa te traga.Stiti fiecare cu gusturile lui,gusturile nu se discuta,mie unu imi place toate masinile ........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning