![]() |
Raliul Judetean 2005 - Program Competitional
Dupa cum v-am promis (akimoto) , iata Programul Competitional 2005 al Raliului Judetean :
5 Martie - Raliul Femina PREMIERA 9 Aprilie - Cupa ACR , desfas. la Timisoara , circuit international de viteza , cu piloti straini invitati. 14 Mai - Deta Super Rally 4 Iunie - Raliul Jimbolia 18 Iunie - VTM Timis (o alta PREMIERA) 23 Iulie - VTM Resita 10 Septambrie - Raliul Comlosu Mare 15 Octombrie - Raliul Apemin Buzias 19 Noiembrie - Super Cupa Blitz , raliu care v-a incheia sezonul. Campionii anului 2004 sunt : 1. Al. Borlovan , 2. Fl. Staici , 3. A. Regep. Pareri , opinii , intrebari , cine participa (aki , HHH , sa zicem Jeff) ? Stie careva in ce data are loc Raliul Banatului ? |
Borlovan o fost pe 2 in 2004, Staici pe 1
|
Re:
Quote:
si tot nu ai zis la care dintre probe te bagi. sau nu te-ai hotarat ? |
Regep = Dan Alin Regep?
Despre Raliul Banatului n-am gasit nimic, insa... Quote:
|
Re:
Quote:
la care o fi drumu fara hartoape |
Re:
Quote:
sper ca te-am luminat :wink: |
Unde se tine ?
stie careva locu' exact ? |
Asadar , sambata 5 martie , se va da startul festiv al Raliului Femina
in fata la stadionul Dan Paltinisan , si tot acolo va avea loc si prima proba speciala, una de indemanare pe 500 de metri. Apoi , raliul continua spre Calacea , Carani , si se va incheia in Timisoara , la Centrul Comercial Alfa , unde va avea loc o proba speciala de viteza pe distanta de 1.8 km. Inscrierile se fac in perioada 1-4 martie la Blitz , taxa fiind de 1.4 mil. lei pt 2 persoane. Raliul va fi urmat de traditionalul Bal Femina. Merem dimineata sa vedem startul ? Daca se hotaraste ceva dati un SMS. |
clar ca mergem, va fii interesant din cauza vremii :wink:
si mergem si la Alfa, sa vedem proba de viteza. wright? |
nu prea am inteles cum naiba se ajunge pe la Calacea , in fine
cum facem ? cum merem ? care merem ? io , corse merem sigur ... :D |
din pacate, mai mult ca sigur ca raliul se va anula cu o sapt din cauza zapezii depuse astazi :cry: . al naibii zapada ca m-am saturat de ea. :evil:
edited: mda, raliul nu s-a amanat. dar concurentii au evoluat plictisitor de incet, din cauza zapezii. showul a fost intretinut de pilotul unui Subaru Forester :wink: care bineinteles fiind singura masina cu tractiune integrala din concurs, nu a avut probleme |
imi zice si mie cineva ce modificari trebuie aduse unei masini pentru a participa la astfel de raliuri ?
|
Re:
Quote:
|
urmeaza 9 aprilie.
cine se baga ? s-a stabilit legea cu impartirea in 2 categorii ? 180 hp si peste ? |
alooo ?
nimeni nu mai zice nik ? la ce ora e deschiderea ? |
Emaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
baga tati clasamentu si neshte poze...sa ne mai clatim okii oleaca 8) |
Bah,la Dracu(la) cu forumuriile astea,inebunesc,tre sa caut in 3 directii sa vad cine,ce,unde mai scire.De ce nu ne facem un site www.roadruners.ro unde sa avem forumu nostru si chiar mail...rezolvam domeniu cumva si ne punem sa facem ceva,exista dreamwave si o gramada de kkaturi de programe,TIMP sa fie...liceeniilor,voi avetzi din asta !
Hai ca pun si poze... |
9 Attachment(s)
Incepem...
|
...continuam...(Cineva sa-l stearga pe asta...error !)
|
8 Attachment(s)
...continuam...
|
6 Attachment(s)
...si ii mai dam o tura...
|
5 Attachment(s)
...incheiem in fortza cu neshte muviez !
P.S. Atashamentele sunt asezate invers fatza de ordinea-mi personala de adaugare de algoritmul minunat defectuos al acestui forum ! Asa ca nu ma injuratzi pe mine daca ordinea cronologica e data phasta cap ! It wazza'n me ! ( Shaggy :) ) |
In 14 mai avem o suprapunere.
renunta cineva la Arad pt etapa de raliu ? |
sper ca glumesti cumetre :?
|
Re:
Quote:
HHH , Ema ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning