![]() |
UEX vs VIT
hai hai...cand cand cand? :D:D:D:D
Note - UEX ==>> bmw m5 5 litri v8 / 400 bhp,500 nM (la 6500 rpm) VIT ==>> Opel Vectra A 315 bhp 4x4 2 litri turbo, nu cunosc nM stiu doar ca are caii maximi la 7500 rpm (+ overboost) |
la plecare poate are ceva de spus si opelul...nu stiu la viteza mare nu prea cred..ca are sanse mari..am votat m5 pt ca stiu ca merge..destul de bine m5.. :) blazeyblaze sper ca de mine nai uitat? ne dam la vara... :wink:
|
din ce scrie aicea BMW ar trebuii sa castige pe 400m
era bine daca se specificau si greutatile aproximative ale masinilor |
M5 are 1850 kg
Vectra in jur de 1300 kg |
Catalin...cum sa uit de tine? :D
tocmai pe tine te astept cu draga inima :)))) si acum ca fapt divers....am vrut sa imi duc masina la G Power pentru un engine upgrade ===>> respectiv 600 bhp bi-kompressor evo 600 engine in fine toate bune si frumoase pana la pret necesar piese = 65.000 euro fara TVA montare = 12.650 euro fara TVA eh ce ziceti? |
si eu vreau multe blazeyblaze de la vrut pana la facut ....eu nu mai fac nimica la masina..daca tot nai ce face cu bani..de ce nu te arunci la m5 nou?
|
nu a zis nimeni ca sunt atat de nebun incat sa arunc banii aia pe asa ceva
momentan sunt foarte fericit cu ce am...astept sa treaca anul asta si poate ca o sa-mi iau ceva mai bun...nu stiu sigur...poate oricum chiar vreau sa ne alergam ....situatia e clara...de pe loc imi rupi mufa....nici nu se pune problema...poate doar sa plec eu incredibil de bine ceea ce nu cred...in fine....m-am mai jucat cu un rs4 de 480 bhp si din mers situatia era cam inversa...si crede-ma ca stia tipul sa o alerge...in fine...in definitiv vino sa ne alergam si sa ebm o bere :) |
lol de alergat sigur o sa ne alergam ce m5 ai cumva unu argintiu???ac schitzer? am vazut unu misto la spalatorie in bucuresti astas vara..si noapte se coxa pe magheru poate erai tu? :?: cu ce rs4 teai dat?in tara?lasa cel mai bine ii sa ne dam la vara si atunci vedem noi.. :lol: iar dupa mergem eventula la o bere dar fara alcol(daca nu pierd) :D
|
nu...ala argintiu e kewl rau....e al unui prieten...al meu e visiniu
in fine cert este ca lucrurile s-au schimbat putin in ceea ce priveste masina mea dar o sa stam de vorba in particular daca e :))) daca e lasa-mi in pm id-ul tau de messenger |
:D
|
Desi UEX este bunul meu amic cu pene...am votat cu VIT pt 400m pt ca pm -500kg si 4x4 dar pe 1000m cred ca m5-ul e serif
|
Atzi apucat sa va tragetzi?!? Suntem curiosi pacy! :D
|
Ii rupe capu' VIT-ul!!! M5 e victima sigura...
|
si eu tot pe vit merg
|
Dupa 'kestiile' de asta seara cu BUBul' [ https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8138 ] ... :roll: as cam paria pe VIT !
Da pe 400m...am vazut ce stil 'isi impune punctul de vedere' M5ul tau mai departe ! :twisted: :lol: :P |
Cum spuneam... M5 e victima!!! :evil:
|
m power
pe 400m va fi strans dar pe 1 km il va spulbera sigur m5-ul ...parerea mea |
cred ca i`o da VIT`ul....cel putin pe 400m e sigur 8)
|
nu se stie
|
nu mai fi asa sigur
|
passate tu eshti cel cu volvo ? adica volvo-ul de la semnatura e masinuta ta ? nu de alta dar in poza parca vad un seat :roll:
|
acum seatul e al surorii mele , eu merg cu volvo
|
sa il stapanesti sanatos si la cat mai multe locuri 1
|
greu de realizat dar multumesc ;)
|
hai hai .. deja ai luat un loc unu ... :) si masina era stock asa ca .. promiti mult ... si tu si masina :)
|
nu am pretins ca pe 400 m il fac desi e cam discutabil
de aia am si deschis topicul respectiv am \"provocat\" anyways...il astept pe florin sa ne dam :) |
sper ca diferenta de calutzi sa compenseze diferenta de greutate + 4x4
|
hmmm
BUB - ~ 290 hp 4x4 VIT - 315 hp 4x4 crezi ca e o diferenta ATAT DE MARE? |
eu ma refeream la uex vs vit
|
tocmai
atat VIT-ul cat si BUB-ul sunt pe undeva pe la aceeasi cai avand in vedere ca BUB-ul doesn't stand a chance nici pe 400 metri de ce crezi ca VIT-ul ar fi mai rau? anyway nu are rost sa facem comparatie prin analogie il astept pe Florin sa ne dam :) |
nici unul nu respira in fata unui m5
|
Cu putina rabdare o sa vi se darame si mitul M5...
|
asa poti sa iei frumos si un m5 iesit de pe usile fabricii si sa i-l imprumuti putin celor de la hamman .. nu de alta dar asta era stock ... si dupa nu cred ca mai comenteaza nimeni :)
|
E usor sa imprumuti un M5 pe forum... in realitate te manaca de viu, lasi 50k lejer ca sa mai urci 150-200CP.
O sa vezi BUB-ul sau VIT-ul, masini care aparent n-au nici o sansa, ce nopti de cosmar o sa-i faca UEX-ului... :twisted: si el stie asta... Si cred ca va mai fi cineva... :wink: P.S. M5-ul UEX nu e stock... |
nu e stock dar nu are nici modificari de calibrul BUB-ului :)
|
Ba cam are .... la capitolul cp cat a pus BUB fatza de stock ... cam atat a luat si UEX fatza de stock. ;) Diferenta se pare ca e la rotile motrice ... la nr lor . Iar VIT-ul ... e de vanzare. Cineva interesat ? Daca da ... astept un p m !
|
chiar nu am modificari de genul bub sau vit iar momentan nu vad sa-mi faca nici una din masinile alea vreo problema
cat despre ce masina imi va mai face mie zile negre mai omule liber.....ce pot sa zic.....intotdeauna vor exista masini mai bune ca a mea....sau mai rapide...sau mai luxoase....sau mai noi....momentan eu sunt multumit cu ce am....btw....ce masina zici ca (,) conduci? |
Hai frateeee ce ai sarit asa. PM la cum trage masina ta .... Logic ca nu te va face EVER o vectra ... indiferent de nr de inmatriculare ! PM - Trage prea grav a ta !
|
mai trebuia sa spuna ca il face din \"buton\" :twisted: :lol: :lol:
|
Eu sincer cred ca M5-ul care pe deasupra nu este nici stoc nu ar avea mari probleme pe 400m in ciuda greutati fata de VIT.Asa ca Florine hai in tara sa te vedem cu Vlad :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning