Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Unde putem croma ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/35847-putem-croma.html)

canny 14-03-07 20:10

Unde putem croma ?

Fratilor, vreau sa va intreb care stie pe unde se poate croma in tara asta ?
Ma refer sa te duci si sati cromeze nu ma refer la diverse fabrici care cromeaza clante si daca mergi la ei probabil iti rad in fata
In general e vorba de componente de dimensiuni relativ mici (nu ma refer la genti)
Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva !!

Nautilus 14-03-07 20:32

Re: Unde putem croma ???

In Bucuresti, Coop. Metalocasnica, Str. Magura Vulturului nr. 45 sector 2 :)

~Nautilus

canny 14-03-07 21:10

si daca mai putea ajuta daca ai vreo notiune despre costuri nu de alta dar nu ma pot deplasa pana la bucuresti 700 km numa ca sa intreb ca sa vad daca merita sau gasesc alte artificii de design in loc de crom
stiu ca in legatura de pret ce cer eu e cam deplasat, ca ma gandesc ca se ia in functie de suprafata sau ceva ,dar asa in mare daca aveti o idee despre costuri ,sa zicem o minge de tenis (ma refer pt comparatie marime :) )

Nautilus 14-03-07 21:50

Un obiect cat o minge de tenis ar face cam 5 lei. O bara de protectie cam 100 lei

~Nautilus

canny 14-03-07 22:32

multumesc frumos pentru raspuns nautilus !!

spanish 15-03-07 01:41

Si o mashina ? cam cat cere ??? :)

liwiu_evo 04-04-07 17:09

Re: Unde putem croma ?

aaa, o masina... am vazut shi io unele masini cromate. dar acum depinde shi de calitatea cromului. conteaza ca stratul de crom sa aiba aceeasi grosime ca altfel ies "valuri". shi in craiova am auzit ca e o firma.;)

canny 05-04-07 00:30

pai daca mai stie careva firme care cromeaza preferabil cat mai aproape de arad rog sa posteze

GJ 33 KOS 31-05-07 19:07

Quote:

Originally Posted by liwiu_evo (Post 833453)
aaa, o masina... am vazut shi io unele masini cromate. dar acum depinde shi de calitatea cromului. conteaza ca stratul de crom sa aiba aceeasi grosime ca altfel ies "valuri". shi in craiova am auzit ca e o firma.;)

potzi sa afli pe unde mai exact in craiova? mai am si io cate ceva de cromat pe la baba mea 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ms!!!!

liwiu_evo 31-05-07 20:43

Quote:

Originally Posted by GJ 33 KOS (Post 927641)
potzi sa afli pe unde mai exact in craiova? mai am si io cate ceva de cromat pe la baba mea 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ms!!!!

ok... hai ca ma uit sa vad ce pot face... am citit intr-o revista gratuita mai veche... cai putere parca ii zicea... in fine... hai ca o caut:lol:

eMH 19-06-07 21:11

nici macar nu stiam ca exista asa ceva,mi-ar conveni sa fac o tura pana la bucuresti numai ca sa imi vad motocicleta cu carena cromata :X,ar fi tare sa vezi o aprilia af1,care zici ca e glont :D

mada_c 13-07-07 23:03

am si eu niste jenti aduse din america si am spart una si mi-a sarit cromu de pe ea ma poate cineva sa ma ajute.multumesc mult

ameer 14-07-07 16:32

Quote:

Originally Posted by spanish (Post 798844)
Si o mashina ? cam cat cere ??? :)

Nu e legal sa ai masina cromata in intregime, cel putin in ue...

ro_jamess 18-07-07 12:52

pentru cei interesati sa cromeze,nicheleze am gasit un atelier http://www.goldsystem.ro/ Maine merg la ei cu o piesa pt finisat si nichelat.Voi reveni cu impresii si poate ceva preturi

mada_c 25-07-07 22:49

ai gasit sa cromezi

mada_c 25-07-07 22:50

zimi si mie unde mersi mult

ClaudyuNSL 26-07-07 00:51

a cromat cineva pana la urma sa ne zica si noua unde si preturi, poze ceva :D

Turcu 26-07-07 10:38

am vorbit cu dn-l Mihai si mi-a zis ca nu poti sa cromezi jante pe masina daca jantele `s din europa din cate am inteles ca gen wolfrace,seyen,oz....etc. mi-a zis ca peste 1 luna aduce un aparat prin care cromezi jantele in jur de 300 euro nu mai mult.E o singura varianta prin care trebuie sa pune jantele intr-o baie de nicelat sau ceva de genul asta si nicelu mananca magneziu si disturgi jantele.Trebuie sa mai asteptam inca 1 luna jmt 2 max si dupa aia va zic eu cum arata si asa mai departe :)

cu cele bune

ro_jamess 30-07-07 14:43

sal....am spus ca o sa revin cu ceva impresii despre aceasta firma.din pacate pana acum cu toate ca a trecut o saptamana inca nu am piesa gata iar cei de acolo nu mai raspund la telefon.poate sunt eu mai ghinionist iar asta este un caz izolat.va voi tine la curent cu ce sa mai intamplat

Urban per4mance 14-08-07 08:31

ceva noutatzi cu cromatul asta..nu e de moment in cazul meu dar este bine d stiuut..

300zxtt 14-08-07 10:44

au raspuns la tel? e gata piesa?

Hondarul 14-08-07 11:09

1 Attachment(s)
Nichelat sau cromat nu e tot una. Bai de nichel sunt mai multe la noi, dar piesele au un aspect de argint, nu de crom cu sunt jantele de te vezi in ele ca in oglinda. In poza de mai jos cineva si-a nichelat un volan, in mai multe straturi, dar e mare diferenta intre a croma. Nu stiam ca la noi se si poate croma ceva, dar poate o sa vedem acum rezultatele lui Jamess.

Si eu am facut acum cativa ani niste bare de Broscuta nichelate, care, la prima vedere chiar pareau cromate, dar in maximum 1 an au ruginit. Deci la noi, serviciile sunt de cacao. Iar daca faci asa ceva si cu niste jante, cred ca nu rezista 2 ploi. Poate ca acum chiar este cineva care faca, o firma, ceva si sunt tare curios daca fac treaba buna.

johnny111 14-08-07 15:46

Am auzit un zvon despre o firma de vopsele auto care pregatesc pentru lansare un sistem de vopsire care imita cromul. In principiu, se aplica pe suprafata perfect pregatita un fel de vopsea dupa care se baga intr-o baie pentru a fixa vopseaua pe suport.
Daca e adevarat zvonul, probabil ca la SIAB o sa vedem ceva.

ro_jamess 20-08-07 23:18

da au raspuns la tel.din pacate piesa nu a putut fi cromata fiindca prea tarziu si-au dat seama ca piesa este din antimoniu si acesta ,spuneau ei,nu este un bun conductor electric.sa incercat cromarea piesei prin electroliza dar stratul de crom nu a aderat bine la piesa rezultand exfolierea.
cei de la firma respectiva mi-au spus sa mai am rabdare cu piesa ca le vin lor nu stiu ce lucrari si vor baga si piesa mea in baie de crom cu celelalte piese.
din pacate pt toti vad ca nici aici nu ne putem face treaba cum trebuie.

NT33EXE 21-08-07 13:40

http://www.tcpbv.ro/
TOPCHROMEPAINT
asta e o firma din brasov. site-ul e in constructie dar puteti lua legatura acolo.
am vazut intr-o revista la un service un material de prezentare si arata bine de tot.

silebmw 09-08-08 21:19

cromari bucuresti 0722350100 0751853772 0723951035

Yackone 10-08-08 00:47

in curand in brasov se va deschide "chrome shop"...cam intr-o luna putem incepe sa preluam comenzi;)

mishualex 27-08-08 13:30

Quote:

Originally Posted by canny (Post 798225)
Fratilor, vreau sa va intreb care stie pe unde se poate croma in tara asta ?
Ma refer sa te duci si sati cromeze nu ma refer la diverse fabrici care cromeaza clante si daca mergi la ei probabil iti rad in fata
In general e vorba de componente de dimensiuni relativ mici (nu ma refer la genti)
Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva !!

IN PLOIESTI STIU EU PE CINEVA. CROMEAZA ORICE .
POTI SA INTRI PE http://www.crom-system.ro/

mishualex 27-08-08 13:34

Quote:

Originally Posted by B73BOS (Post 1014573)
a cromat cineva pana la urma sa ne zica si noua unde si preturi, poze ceva :D

Eu mi-am cromat jantele si ceva accesorii in Ploiesti .
Poti sa intri pe http://www.crom-system.ro/.
Au acolo si nr de telefon pentru mai multe relatii.

Puya123123 28-08-08 03:31

e autosoft pe la dristor in bucuresti,am inteles ca si ei cromeaza sau te pot trimite la cineva care sa te ajute

PH 33 RNR 03-09-08 13:37

e undeva in ploiesti dar nu am idee unde.......unde ducea lumea obiecte undeva intrun sat...

mishualex 15-09-08 15:59

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 1730329)
e undeva in ploiesti dar nu am idee unde.......unde ducea lumea obiecte undeva intrun sat...

In Ploiesti e undeva pe langa Podul Inalt. Daca vrei sa vezi mai multe intra pe site http://www.crom-system.ro/
Au acolo si nr de telefon.:D

junior07c 15-09-08 21:16

Quote:

Originally Posted by mishualex (Post 1717923)
Eu mi-am cromat jantele si ceva accesorii in Ploiesti .
Poti sa intri pe http://www.crom-system.ro/.
Au acolo si nr de telefon pentru mai multe relatii.

un pret la cat te-a costat sa le cromezi ne poti spune?
macar informativ sa ne facem shi noi o parere..ms

mishualex 29-09-08 18:54

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1755718)
un pret la cat te-a costat sa le cromezi ne poti spune?
macar informativ sa ne facem shi noi o parere..ms

depinde de jante.
Pentru ce masina te intereseaza?
pe mine m-au costat in jur de 240Eur setul

nxtaz 29-09-08 21:32

Intra pe sectiunea Old School Cars la sectiunea"Recomandari - Firme specializate in restaurari si alte servicii auto" si vei gasi acolo firme specializate in asa ceva

junior07c 30-09-08 22:23

pentru un e30
mersi oricum

kevi 23-10-10 16:26

1 Attachment(s)
CROMARI JANTE AUTO,ELEMENTE DE CAROSERIE SI AUTOTURISME INTREGI

ARAD

0756-351.066
0786-828.634

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning