![]() |
TM-Galagios
4 Attachment(s)
Eu unul credeam ca TM este un oras linistit!!! Hay sa vedeti ce a filmat nepotum meu . cand a fos la TM.. langa Stadionul de la POLI TM!!! Hay Noroc
|
Re: TM-Galagios
Niste copii prosti care strica buna-starea sportului cu motor in TM !
Nu e nimic de apreciat aici,si nici tu nu esti mai bun cu nimic ca faci filmele astea publice ! Hai sa ni se urce politia in cap,doar stam prea linistiti,nu ? P.S. Ce poate fi mai penibil decat un dobitoc aruncand masina de ici-colo haotic si fara sens in cautare de aprecieri (considerandu-se un maestru) din partea unui public lipsit de creier (ce ar putea sa il opreasca din galagia penibila ce o creeaza inutil) !? |
vai... dar ce masini... LOLOZAUR
|
ce tare frate! inca unu care a descoperit frana de mana si in loc sa mearga sa-si scoata cariile face praf la stadion, ca doar atat face!
|
Cornele e invidios ca nu stie sa faca si el la fel cu csara cu neoane.
|
uuuu... cornele... astia se iau de tine... :D
arata-le ce poate "roscata"... |
Mama ce praf e p-acolo!!!! cine e responsabil cu curatenia la stadion??? dati-l afaraaaaa ...super dust drifting :D
|
Dar degeaba,daca nu stit sa mergeti pe plafon nu aveti nici o treaba cu cursele auto =))
|
mah..io cre' k ala se credea la raliu..de si-a pus si numar in geam :lol:
lolobricolozaur sau cum e? |
Quote:
|
si azi aceeasi oameni plini de viata...frane de mana, tentative de drift & shit...
|
Mah..tu...de ce zici tot? :lol: :lol: :oops:
|
ba se pare ca voi va luati de toata lumea ma ....deci exact ! ISTETZII de pe net BRAVO cei mai tari ... va apreciez :D asta numiti voi conversatie despre tuning...? loolooloool nu-i bagati in seama se incoarda si ei cu ce au ADIK prostia !!! bafta baieti hai luati-va iar de tobele mele :D :lol:
|
mai ce (bip, bip) proasta esti..noi ne cunoastem toti de pe acest topic..in afara de Bogdan_ozzy si fast_racer_sonik de care vad k nu s-a luat nimeni,
iar OltcitPower mi-e prieten...HUOOOO :lol: :lol: offf...offf cum se baga unii in seama..fara sa cunoasca faptele..:oops: |
scuzee off iar am stricat-o
|
:):)
prieten ca prieten...o singura data ne-am vazut:):):), dar a fost suficient, caci dragostea fata de masini ne-a unit atat sufleteste cat si trupeste, si am devenit parca aceeasi persoana eterna, efemera, ingandurata, vesnic preocupata de masini cat mai vechi, cat mai rable, mereu cu idei tembele care starnesc simpatie celor apropiati:):)as putea sa mai continui fraza, dar ma dor degetele mai bine hai sa ne intalnim victore...poate se lasa cu frane de mana:):) noroc ca am frana de mana pe fatza:) |
mama...ce dus esti :lol:
dk ma ajuti sa strang cablu la Audi..voi avea si eu frana de mana..8) |
...cum vine "drum in GOL"?...dai gol in poarta sau mergi prin aer?:P:P:P:))
|
pssst, vezi k de cativa ani se propaga ..prin aer..chestia aia..numita..stupidity :oops:
|
florine ce agresiv ai devenit!..
|
V8-rile astea..sunt agresive ...m-au corupt :lol:
|
ce unde cum cand v8?la cine???
|
Quote:
|
aiai cheia ;)
|
ba nu stricati topicul oamenilo!
|
Quote:
totusi un singur indiciu...dupa coxangeala(care este..:oops: )..pe dreapta...la prima localitate in curtea unui mecanic, se pragateste a fi pus pe un oldie8) 8) |
Quote:
|
Bah Pool eu abia aseara am aflat k esti jumate sarb :))
|
Sarbeste vorbesc cam aiurea si nu imi gasesc usor cuvintele dar is roman toata ziua:P
|
Tre sa incercam o convertsatie:))
|
puşi curaţ :o
|
:)))))))....flo, ti-am ziso ..preteneste:))....don-t eat me:Prazumes?(nista ne razumes)..si hai c-o dau in off topic
|
pai u crezi k nu stiu ce-ai zis???
ti-as raspunde...da deja prea multi sarbi p'aci :twisted: asa k... "dute-n Bula meeee" :lol: :lol: si continuarea cu cangurii o stii doar tu :oops: |
Quote:
|
:)) go poll !!!
|
Mi-a placut cum a intrat loganu in cadru super tare
|
Se simte rau lipsa zapezii din iarna...
|
cum au zis si alti. au descoperit frana de mana si au inceput sa invarta puradelu ala de masina de ziceai ca ii o camera de tractor pe bega. in fine fiecare cu ce ii place dar la uni le plac numa prostiile.
|
sir_sanjei?? scuza-ma ca te intreb... ,dar tu crezi ca toti s-au nascut priceputi... trebuie sa incepi cumva .. sau ce vrei din prima sa faci totul ca la carte???
|
nu cred ca este cineva care sa urcat in masina si stia sa o conduca ca alonso sau montoya dar astfel de lucruri ar trebuii sa le faci cat mai ferit de ochii lumii mai ales daca nu te pricepi, si cred ca si tu sti la fel de bine ca alti ca multi se duc la stadion se invart putin cu masina si pleaca, vine politia si cine sio s*ge ala care isi rupea cauciucurile sau ala care sta acolo si se poarta civilizat. mai cand vrei sa inveti nu invata in locuri ft publice si in nici un caz la stadion ca uneori curg amenzile mai rau ca berea vara. si cu astea cred ca mam facut inteles.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning