![]() |
Discutii libere
aici puteti discuta despre orice legat de acest domeniul auto,puteti intreba,puteti raspunde,etc!!!
|
Re: Discutii libere
Bafta si bine ati venit.
Ne puteti spune si noua de unde ideea de club si ce planuri aveti in viitorul apropiat? |
Quote:
Membrii clubului se cunosc toti intre ei de mult timp, suntem prieteni cu totii, ne intalnim mereu in serile de vara, asa ca acest club nu avea nevoie decat de o idee, aceea de a fi creat:-) In viitorul apropiat ne dorim sa avem o prima etapa in calendar si sa iasa totul cum trebuie, ca lumea sa fie atrasa sa revina iar si iar cu placere. |
In sfarsit vad si eu un club cu dorinte pe plan de dezvoltare a motorsportului din Romania.
Pole Position Racers va ureaza bun venit in aceasta lume:) |
Quote:
|
Cu cea mai mare placere,noi sprijinim tot ce inseamna motorsportul romanesc.
Bafta si spor la treaba. |
Cateva date estimative cu calendarul DRE pe 2013!
modificari la S8,S9 si AP2 la profi - combinezon si casca obligatoriu 18/19 mai 8/9 iunie 29/30 iunie 20/21 iulie 31/1 sept 21/22 sept 12/13 oct |
Destul de ok, desi tarziu 19 mai.
|
Quote:
intradevar 19 mai este cam tz dar....poate facem noi in aprilie daca avem "ditati":!::!: vom vedea,nu pot spune nimic. |
Muhaha :evil:, vedem ce se intampla avo, poate o surpriza placuta.
Multumim de sustinere PPR :) |
Salut Tulcea va avea si anul asta vreo cursa de acceleratie
|
Quote:
|
speram ca anul acesta sa avem si noi citeva curse la braila (ianca):!:
|
nimeni nu mai spune nimic,toata lumea doarme?ce a-ti mai facut,ce noutati mai aveti?!o intilnire ceva cind facem si noi,macar la o bere si o discutie libera;)
|
Quote:
|
Pai..in weekend daca e, la o coffe :) .Vine si baiatu care se va ocupa de partea de design, vorbi(ti)m cu el si picam de comun acord. Am vorbit cu el, i-am explicat, acum asteptam primavara.
Avo, a disparut ursu :), te apuci de el ? |
Quote:
daca termin renault-ul "cred" ca ma voi apuca de el.asta numai daca nu se hotaraste nimeni sa il ia. voi vedea pina atunci,mult nu mai este si nici la el nu prea am mult de facut.daca ma apuc de el eu zic ca in max 2 sapt sa il termin(tinichigerie+vopsitorie).problema actuala sunt banutii.am zis ca fac renaultul rpd si doar o vopsea si vad ca m-am intins mult mai mult,dar va iesi frumos,zic eu. apoi sa caut un motor pt urs si gata si ala. voi vedea,voi cugeta ce voi face cu el!!! |
gata baieti,oficial clubul nostru este cu toate actele in regula!!!
|
Foarte bine, acum urmeaza ceea ce cred eu ? Mergem sa vedem cum se prezinta Ianca ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Propun o intalnire pt weekendul asta, stabilim cva?
|
Quote:
|
Sambata 19:00 la capitol ?
|
Quote:
vedeti voi samabata si duminica vine lumea la restaurant si nush daca ai convine baiatului sa ne tina pe noi acolo. o alta locatie propuneti!!! |
In cursul saptamanii viitoare la jmy ?
|
Succes cu clubul baieti...stickere ati facut??...daca da dati'mi un PM cu detalii...Anu asta vrem curse la Braila :twisted:
|
Quote:
curse la braila speram sa organizam cit de curind.suntem inca in tratative |
Inteleg...eu vreau sa le lipesc pe un Kart
|
felicitari baieti...ma bucur k s misca cva la br k la gl e liniste si pace
mult succes si poate n vdm p strazi 8) |
Propun o intalnire pt weekendul asta 9-10 03.
|
Dragi colegi de club,
SAMBATA, 16.03.2013, la ora 18.00 , la Service pe Buzaului(la Catalin) avem sedinta de club. O sa primiti fiecare si cate un SMS cu aceste informatii, dar nu ar fi rau sa va si anuntati intre voi;) IMPORTANT:!:...se vor strange banii pe luna Februarie si eventualele restante:idea: Va multumesc si va astept pe toti. |
+ pe martie domnu secretar:!:
|
Quote:
Ma iertati, va rog, domn' presedinte..:lol: |
Cand dam o fuga pana la Ianca sa vedem aeroportu si sa vedem cum sta treaba cu "pista'
|
intr-adevar tb sa ajung la aeroport.am tot incercat dar nu poate persoana cu care tb sa merg acolo.
voi face tot posibilul sa ajung cit de curind sa vad starea pistei si atunci vom decide daca se merita sau nu. |
Sorry ca nu m-am putut prezenta la sedinta.
Mai e de lucrat, ce face plictiseala din om. https://www.youtube.com/watch?v=pTMWm...ature=youtu.be |
Quote:
|
Sa rezolvat ceva cu aeroportu de la Ianca ? :>
|
Quote:
sper sapt asta sa pot ajunge acolo sa vad starea pistei. vedeti voi tb asta nu tine numai de mine.sunt multe obstacole care ne tin pe loc,dar sper sa ajungem sapt asta. ca sa poti intra acolo iti tb tot aprobare de la consiliul judetean,deci..... poate unii nu inteleg si cred ca eu stau degeaba dar cind "anumite pers iti spun la tel,ne auzim zilele astea"nu poti stresa omul in fiecare zi ca nu ne are numai pe noi. in fine,inchei prin a spune ca vreau si eu sa ajung la pista cit de curind sa vad daca se merita sa mergem sau nu mai departe cu "interventiile". p.s. radule sa stapinesti sanatos masina;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning