![]() |
Tuning optic vs. tuning dedicat performantelor de raliu
Subiectul tuningului este des ( :lol: ) dezbatut pe site, dar ce parere aveti despre masina de raliu?!
Preferati masina de raliu, sau ceva stilizat, dupa gusturile proprii ? PS: raliu la mine inseamna rally, macadam, asfalt, zapada, etc. |
...
|
pai una de Raliu speciala numai pt raliu si una tunata pt strada......
dar daca ar fii doar 1 masina si sa aleg.....as alege un hibrid.....masina cu muzica si putina estettica si cu performante de masini de raliu(sau cat mai aproape) :lol: |
performante la mecanica de raliu cel mai inalt nivel,exterior dinamic,agresiv,aerodinamic,dar foarte placut la vedere,interior sport si confortabil,un sistem audio bun!
|
2 Attachment(s)
Eu as alege astea 2 masini...
|
prima da,dar cu totul alta culoare,a doua,ma mai gandesc!
|
TNos: astea 2 sunt masinile mele preferate. Ele 2 + Oltcitu' din avatar. Mie-mi plac la nebunie, da' asta nu inseamna ca tre' sa placa la toata lumea :P
|
eu doar mi-am exprimat opinia si nimic altceva!nu mai intelege gresit! fiecare face ce vrea ca e viata lui,numai sa nu regrete dupa aia!
|
SI SI
MErg si eu cu un low rider la raliu la anu |
:twisted: eu sincer sa fiu as prefera una de strada ... cu performante mari ... adica cand ii dai in gura sa se duca sa nu iti stea nimeni in fata ... da frate ... sa arate sa moara lumea dupa ea! altfel nu ma simt bine in ea! :)
|
Daca Arata de moare lumea cine o mai vede daca au murit toti????
|
TNos: n-am interpretat aiurea. Tu ti-ai spus parerea ta, eu am spus-o pe-a mea :P
Ce-as prefera eu... As vrea o masina cu look complet de raliu ( caroserie umflata - cel putin aripile - dar fara stickerele aferente ) si performante tot de raliu. Deci... cum spuneau baietii de la Mafia: \"un Golf III, carosat, umflat, vibrand\", cu toate ca ei vorbeau despre tuning. Ma intelegeti voi, nu? :lol: |
pt mine prepararea unei masini pt raliu tot tuning este,numai ca mult mai scump si greu!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu ramin la parerea ca avin asa ceva, nu prea te faci de cal maro in nici una din situatiile date mai sus....
|
Can I have one dady>>????
|
Sure you can, son! But, first of all, daddy has to get bored of them, then you can have them both! :mrgreen:
P.S.: Am avut o Delta Integrale HF Turbo - Martini Racing, exact ca aia din poza da' alba. Am dat pe ea 250 de franci elvetieni (caroseria si interiorul erau excelente, motorul avea apa in cilindrii iar cutia de viteze era cam blocata) si am luat pe ea (dupa doua luni in care am tot zis ca ma apuc de ea) 400 de franci de la un sirb care o incolacise pe a lui dupa un stilp. Habar n-am cum se conduce masina aia, stiu doar ca eu am impins la ea cca. 2 kilometri (de la garajul de unde am cumparat-o si pina in curtea firmei, unde planuiam sa ma apuc de ea) :? |
dar de ce nu te-ai mai apucat de ea marty?era mult de munca si bani de bagat dar ar fi meritat!daca te cunoasteam atunci nu te-as fi lasat sa o dai!
|
Do you want me to cry!!!
|
TNos, nu eram in tara. BAnii n-ar fi fost o problema, timpul nici atit, in schimb vremea (masina am cumparat-o in Octombrie si am scapat de ea prin Decembrie) si lenea au jucat un rol covarsitor in decizia mea. Pe linga asta, mai era o treaba: ca sa fac masina aia ma costa cca. 5 mii de euro (pistoane forjate, vilbrochen de nustiu care, camasi de nu mai stiu care, o cutie de viteze la mina a doua + kit de reparatie, suspensii calumea, etc.) si eu nu o puteam inmatricula in Romania. Asa ca am preferat s-o dau decit sa-mi maninc ficatii pe aici cu ea. Asa am facut si cu R 21 Williams, l-am adus si zace de 2 ani in garaj pentru ca nu-l pot recarosa desi am 95% din acte in buna regula....
|
:idea: Cand nu te ajuta nimik te ajuta cillit!!!
Se poate pune baza pe politie!!! Da dar la udriste mai bine incercati cu acid!!!! |
pai chiar nu poti sa faci nimic cu renault-ul ala ca e pacat de el!
|
Mie imi plac 2 masini de raliu f mult:
Subaru Impreza si Mitsubishi Lancer Evolution. Voi ce ati alege dintre aste 2 ? |
Citroen Xsara :D
Dintre Impreza si EVO as alege categoric Impreza. E mult mai rezistent, mai fiabil si, condus de unu' care stie ce face ( vezi 2003 World Champ Peter Solberg ), masina e monstru. |
dar si evo a avut o perioada tare de tot!
|
Si dupa perioada aia ai lua tot impreza
|
EVO a avut perioada de glorie ( din cate stiu eu ) cand Makkinen conducea EVO 5 sau 6, nu stiu exact. Apoi, a decazut, in favoarea 206-lui, Focusului si acum a Imprezei.
|
Nu stiu dupa parerea mea Impreza are un super raport pret/performanta/calitate!!!!
|
si eu zic ca nu iti trebuie 2 masini ajunge sa ai un evo de raliu cu ezterior agresiv de street tuning sau un impreza si eu sunt un mare fan al acestor 2 supermasini :evil:
|
:lol: daca ar fi sa aleg as alege tuning pt ca vrea sami fac msina cum vreau eu si daca vrea ceva de camp :lol: adica raliu :lol: exista doar una buna si tare pt mine mitsubishi evo7 :lol: :wink:
|
Da' evo VIII versiune Mitsubishi Racing ce are?
:D |
EVO VIII de strada arata super tare. La cel de raliu nu-mi place deloc eleronu'. Inteleg ca poate ( sigur ) are importanta in aerodinamica, etc, da' e nasol rau de tot + pozitionarea de ***.
|
da gabi aidreptate eleronul ii naspa la evo8 mie mai mult imi place evo7 adica cel mai mult oare este vreunul la noi in tara?? :) si aici sunt rare pana acuma am vazut doar 2...si de serie si aratau frumos de tot.. :)
|
evo 8????sa radeti de mine,dar eu nici macar habar nu am avut ca a iesit pe piata!acum fug sa mai cumpar niste reviste ca vad ca trece viata pe langa mine!
|
Cata: nu cred ca EVO VII street car exista in Romania. De raliu a avut Alex Pitigoi ( tac-so face afaceri cu Ion Tiriac ) si o sa vina Titi Aur la cateva etape de national ( pe langa cele de mondial ) cu unu'.
TNos: a aparut de anu' trecut din toamna. L-au lansat initial ca masina de raliu ( ca inlocuitor pentru EVO VII ) si apoi ca street car. |
da super masina EVO VIII dar parca tot mai mult ma atrage evo VII, nu stiu de ce....oricum pt mine evoVII a fost \"love at first sight\"... :oops:
|
:lol: :lol: :lol: evo7 ii masina perfecta.. mie imi place mult de tot, in germaina sunt foarte putine.. nu stiu de ce ..am un video fain cu evo7 :lol: :lol: :lol:
|
nu fi egoist :lol: sa il vedem si noi
|
gabi,eu sunt membru la fanclub titi aur si la omv rally team si pot sa iti spun ca titi va participa si la wrc la grupa n(3-5etape) si la cnr (la noi ) tot
campionatul.acestea sunt ultimele stiri in raliuri |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning