![]() |
Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark
5 Attachment(s)
Va rog sa va exprimati parerea legat strict doar de tuningul exterior al masini!!!
|
5 Attachment(s)
Mondeo
|
5 Attachment(s)
Nubira
|
Sa mor de vad vreo legatura intre modelele astea... :roll:
|
Nu stiu exact de ce,dar ma atrage nubira,cred ca partea din spate mai mult.
|
Eu am zis sa va exprimati parerea despre kitul exterior de tuning!!!
|
CC-ul pleoapele-s pea mari..jantele standard..si eleronul de alfa 156
mondeo - bara fata prea umflata, eleronu parca-i de dacie...si priza pe capota prea mare..n-0are suspensie sport nubira - eleronul spate, bara spate nu-i prea originala , si eleronul mic..si prea sus..mai trebe coborata |
CC- spoilerele nu se potrivesc deloc ,nici unul cu altul ,nici ku linia masinii... eleronul la fel... esec la tuning...putea sa iasa o masina foarte frumoasa dintrun 307cc
mondeo... zici k e masina directorului de la ratb,pt k eleronul ala o face sa arate k un troleu ... no comment...asta strica toata masina, indiferent de ce ar mai avea pe ea ;) nubira... spoilerul fata o face sa para prea incarcata... si ar arata mai bine ku alte jante, eventual mai mari... dar este cea mai reusita dintre astea 3 masini |
Re:
Quote:
|
De fapt a fost o \"disputa\", si am zis sa rezolvam asa!!!
|
Re:
Quote:
Nu te supara, imi trimiti si mie o poza cu tuningul tau la linie, de pe masina ?.. |
nu inteleg de ce te ataci asa ... ati cerut o parere si oamenii si-au exprimat propriile pareri ... nu contesta nimeni ca ati bagat o carca de abni in masinile voastre dar asta nu inseamna ca cantitatea de bani e direct proportionala cu rezultatee ... cel putin mondeo park ar fi tramvai usor cu eleronu ala :)
|
Ceva nu-i bine. Tipul cu Fordul a zis ca nu mai are eleronul ala deci nu il depunctatzi pentru eleron! Iar cc-ul este \"work in progress\", cu jante si evacuare va arata mult mai bine. Iar decapotata :shock:
Respect pentru totzi 3! |
Parerea mea ca acest topic .. nu prea are rost (no offense!). Styling faci cu gustul tau si fiecare are differit. Multi o sa spuna ca le plac alti ca nu ...
Si masina faci pentru tine, nu pentru alti ca sa zice ca arata bine ... |
am votat nubira pt ca mi se pare ce-a mai dragutza...
307-ele are spoiler spate luat dupe hamman shi nu se putea face oare ceva personalizat? iar mondeo-ul acela l-am vazut asta vara in mamai shi are eleronul acela imens daka ar shimba eleronul ar fii o mashina dragutza... |
pei din punctu meu din vedere toate 3 merita laude ... eu le pozitzionez astfel mondeo (avand in vedere de explicatziile de pe un forum anterior) - nubira (deoarece se vede ca so lucrat la ea ) - 307cc ( masjina ii ok da ar mai necesita mici retusuri zic eu si inafara de asta ii masjina noua deci tuning prea extrem nu se poate face doar cu bani multzi ... :P ) ma rog gusturile nu se discuta :D
|
Macar pe 307 CC s-ar fi putut pune ceva original.Bara fata e copie dupa una de Mattig (de Opel Astra daca nu ma insel).
|
Mihnea, pe 307, este kitul complet oferit de KID TUNING Arad.
Deci asta era kitul care se potrivea masinii... |
toate sunt frumoase
de votat am votat mondeo :roll: |
Chiar ca numai critici aiurea pe aici. Trebuie sa zici care si cu asta basta. Eu as lua pe d-l Mondeo. L-am si votat. :lol:
|
Oricum masinile o sa le vedeti in realitate, la primul tuning show, binenteles care aveti posibilitatea.
|
poate s-a mai spus, dar cind faci tuning adevarat la exterior, NU PUI SPOILERE ELEROANE ETC DE LA ALTE MASINI...
sa zicem ca 307 e mai fain decit celelalte, numai ca nu-i vine bine eleronul ala de alfa... |
307CC fara sa stau o secunda pe ganduri!
|
sincer..parca imi pare rau de mondeo...mie unu nu-mi plae.eleronu alah e kam taranesc(parerea mea),aerisirea dp kaopta kam aiurea..shi le-am vazut shi pe solenza aia roshie.ave nr ceva cu a shi x parca.spoileru fatza...nu mai zic nimic shi e cam inalt.sper sa nu deranjez pe nimeni.mi-am expus doar parearea.
|
Am votat Nubira... mie unu imi place cel mai mult cum e modificata dintre cele 3...
In skimb despre avionu ala s-a vorbit si pe la kitch-tuning... pacat de masina... |
Re:
Quote:
Si de la ce firma importa KID Tuning?Ce daca e oferit de KID Tuning?Ei nu pot turna in fibra o bara...pana si la firme mai mari de tuning se practica...crede-ma lucrez in domeniu si stiu cine ce face. Tot la noi e facut kitul.Asa ca ei pot pune spoilere ca alea de Ferrari si pe Dacie...la noi se poate orice. |
307 CC :peace:
|
Re:
Quote:
|
oribil kitul de la 307 mai bine il lasa cum era el de la masa...
am mai vazut kitul asta pe 100 de masini prin bucuresti... toate kiturile tre sa fie la fel ? ce dracu... putina imaginatie nu aveti, putin bun gust... toate calibrele \"tunate\" au modelul ala pe capota, e oribil tot kitul ! toate supernovele au modelul ala de bara spate, zilnic il vad pe toate taxiurile. fara suparare ! |
MUTZU..asta este un FORUM in caz ca nu stii pe ce postezi si este normal sa nu te alegi numai cu laude.. sau cu o parere fixa..acuma faci si tu pe fizz ca ai investit 100k $ in masina aia si-ti strica lumea imaginea....ACCEPTA_TI CRITICILE...asa cum eleronu spate este de la alfa..aripioarele de pe bara fata sunt luate dupa kitul de la vectra irmscher (cred ca asa se scrie :oops: ) si si priza fata..adanciturile de pe capota stil F50 si bara spate gen BMW..asta e masina ta.poart-o cu barbatie..si accepta ca nu esti NO1
|
Le multumesc celor care m-au votat, si ceea ce vad, a fost un kit de incercare.
Anul acesta or sa vada altfel de kit, pentru ca am schimbat deja foarte mult la masina, ex(eleron, praguri, capota,etc) . O sa iasa una beton ceea ce-mi si doresc pentru ce un mondeo nu prea a fost preparat la noi pana acum. Pana atunci sa ne auzim cu bine si ne vedam la Tuning Show....atunci vedem care si cum sta treaba :peace: |
Pacat de masini..Oameni buni voi daca va luati un M5 nou va duceti sa va schimbati spoilerele si sa va puneti eleroane WRC pe el? :lol: In primul rand la toate 3 masinile eleronul strica 50% din masini.mai ales cel de pe 307 si mondeo ...2.Fantele pe capota :shock: fratilor aveti vre-un turbo p'acolo? :lol:eu fac pariu ca nu,dar deh arata mai agresiv masina..dar se potriveste ca nuca'n perete pe toate 3 masinile :wink: 3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv
In concluzie topul meu ar fii asa: 307 STOCK Mondeo STOCK Nubira STOCK Masinile \"tunate\" din pozele de mai sus nu intra decat in topul kitch tuning personal care este la fel ca si cel stock La revedere! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mutzule...amice...preturile variaza de la kit la kit...dar este vorba de o masina nu tocmai ieftina...merita si ea un kit adevarat...RIEGER... CARZONE SPECIALS...o sa vezi alte doua 307 (nu CC) si vei vedea diferenta intre tuning facut cum trebuie si tuning a la Romania.
|
Stiu, multe 307 tunate, am o gramada de poze.
Dar cand, s-a apucat de ea, n-am gasit pe nimeni care sa faca ce era in pozele alea.. Asa ca a ales kitul care i se potrivea cel mai bine. Oricum masina live arata de 2 ori mai bine, si mai trebuie puse flapsurile,neoanele,evacuarea,jantele pe 18\", deci.. Stai sa o termine .. |
Ai deja jantele?Te putem ajuta noi sa gasesti ceva frumos.
|
nu am citit nimic dar scriu cu riscul de a spune o parere care sa coincida!
imi place 307cc cel mai mult, MONDEO ala e stricat rau din cauza macaroanelor alea de la troleibuz, iar nubira aia chiar imi place foarte foarte mult, respect proprietarului ca a reusit sa faca din ea ceea ce a facut, dar din pacate ramane tot un DAEWOO, deci am votat cu 307 NO OFFENSE |
Re:
Quote:
Si daca tu zici ca nici 307CC care este masina sport nu este agresiva, ce mai pot sa zic!!!! :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning