Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Visele noastre in domeniul auto (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/35741-visele-noastre-domeniul-auto.html)

Cosmin255 13-03-07 19:01

Visele noastre in domeniul auto

La ce anume visati , ce v-ati dori sa aveti urmatoarea masina etc.
Eu personal mi-as dori un Mercedes clasa C modelul anterior nu cel care a iesit acum , Audi A3 sau Volvo C30 .

mikafly 13-03-07 19:09

Re: Visele noastre in domeniul auto

eu mi-as dori un mare Subaru Impreza STI........si un BMW urs........si un M5.
Si as pastra Nova.

Cosmin255 13-03-07 19:13

un urs mi-ar placea si mie aranjat un pic dar nu kitch , finutz , motor mare:) , de plimbari nocturne asa...dar momentan nu se pune problema

vlad_Mafiotu 13-03-07 19:44

apropo obrazNICK ai la semnatura .. in asteptarea noii jucarii .. despre ce jucarie e vorba ?

Eugen_TL 13-03-07 19:54

vis.. pfff F GREU de implinit dar nu imposibil: ceva rally (100%)+jeep jmeker(stiti voi roti mari suspensii alea alea)+un coupe(modificat tot)

dorinta in momentul de fata:un coupe mic gen tigra,alfa,fiat,corsa,

Cosmin255 13-03-07 20:15

RWD-ul e inca in stand by...dar o sa apara el , nu zic ce , dar nu ceva sport oricum:)...
am uitat sa spun , inca o masina pe care mi-as dori-o mult ar fi noul RAV4 in echipare executive 2.2Diesel.

raza 14-03-07 09:23

1 Attachment(s)
Visul oricaruia dintre noi. Vine la pachet cu un shofer predispus sa faca orice "manevra" ca sa satisfaca dorintzele shefului:lol:

KAB 14-03-07 17:26

Ma... Cum?? Nu vrea nimeni gallardo sau enzo??:)

Eugen_TL 14-03-07 17:42

ce draq sa faci cu ele ? :) doar exotice nik mai mult

vlad_Mafiotu 15-03-07 13:04

eu as vrea un q7 :( da las ca ma duc eu donez un rinichi un plaman si imi iau pe la 30 de ani :lol:

mishaRS 15-03-07 17:54

visul meu auto = 65 000 euro si inseamna fiat grande punto (10000)- pt oras, nissan patrol (30000)- pt la tara la ferma la mine si ford focus ST (25000) - pentru drum lung ... cam multe vreu si eu dar in timp ... nu se stie

Cosmin255 15-03-07 17:57

misto ST , am avut prilejul sa merg cu una de la Trans Atlantis Constanta cand am dus masina la revizie , fuge de sub tine masinuta

mishaRS 15-03-07 18:03

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 799908)
misto ST , am avut prilejul sa merg cu una de la Trans Atlantis Constanta cand am dus masina la revizie , fuge de sub tine masinuta

eu trebuie sa aleg intre octavia RS si focus ST (ambel benzina) dar ma gandesc deoarece pt mine sing aleg ST-ul dar ma gandesc la familie si aleg RS-ul (am totusi o varsta ... nu mai sunt pustan ca la 20 de ani). La focus puntea independenta pe spate face toti banii la stabilitate in curbe si in viraje fortate

Cosmin255 20-03-07 14:21

frate ai destul loc si in Focus , garantat asta...mai ales daca il iei in 5 usi ... Parca nu are asa mult farmec skoda ... focusul e mai sport...ai 25 de ani nu 40:)....think about it....
PS : si daca tot il iei , ia-l pe Electric Orange

Cand e programata investitia?:)

mishaRS 22-03-07 11:10

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 807999)
frate ai destul loc si in Focus , garantat asta...mai ales daca il iei in 5 usi ... Parca nu are asa mult farmec skoda ... focusul e mai sport...ai 25 de ani nu 40:)....think about it....
PS : si daca tot il iei , ia-l pe Electric Orange

Cand e programata investitia?:)

la inceput a fost skoda ... nu aparuse ST-ul ... acuma sunt in balanta dar pana la sfarsitul verii, cand e programata investitia, m-oi hotari eu :?:

Cosmin255 22-03-07 13:51

Eu unul sper sa iei ST-ul ... e altceva....

vlad_Mafiotu 22-03-07 17:10

ori ca iti vei lua ST ori ca iti vei lua RS eu cred ca ai sa faci senzatie pe strazile din tulcea mai ales daca iti iei ST cu culoarea aia portocalie ;)

Cosmin255 23-03-07 13:47

Mi-a atras atentia un Fiat Stilo galben...a inceput sa imi placa din nou masinutza asta...si nu are un pret foarte mare...10800 CIP 1.4 95 CP...cu dotari de bun simt + reducere de 7%....ce parerea aveti despre Stilo (varianta in 3 usi)

mikafly 23-03-07 20:31

Azi am fost la test drive Subaru......pot sa zic ca sunt indragostit de interiorul lui Tribeca....atat de primitor....si finutz...
Si Forester 2.5 turbo ma impresionat........dar nu atat de mult.......
Cum va spuneam.....Tribeca ....is my love.......ma refer strict la interior...

Cosmin255 24-03-07 09:20

da , e superb interiorul....genial....nu am vaz decat in poze insa chiar mi-a placut mult
Imi da si mie o parere cineva despre stilo? da nu veniti cu comentarii de genul ca mai pui nu stiu cat si iei nu stiu ce....

EMIL_PLETOSU 24-03-07 14:06

Un vis ar fi ca masina pe care o conduc de obicei sa manance 6litri diesel....
Cat despre tine cosmine in locu tau mi-as lua un 5ar 2003 full cu vreo 40k in bord la 19mii

Cosmin255 25-03-07 13:31

Nu BMW:)....oricum

mishaRS 27-03-07 18:00

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 814535)
Azi am fost la test drive Subaru......pot sa zic ca sunt indragostit de interiorul lui Tribeca....atat de primitor....si finutz...
Si Forester 2.5 turbo ma impresionat........dar nu atat de mult.......
Cum va spuneam.....Tribeca ....is my love.......ma refer strict la interior...

am fost si eu la test cu forester ... nu mi-a placut faptul ca la 160 km/h am crezut ca am vreo 80(vb foarte serios) si nici pielea bej (dat fiind faptul ca am mers off-road) ... dar masina fuge rau

mikafly 27-03-07 20:59

Quote:

Originally Posted by mishaRS (Post 820585)
am fost si eu la test cu forester ... nu mi-a placut faptul ca la 160 km/h am crezut ca am vreo 80(vb foarte serios) si nici pielea bej (dat fiind faptul ca am mers off-road) ... dar masina fuge rau

E hai ca nu fuge chiar asa de rau......e amplificata impresia de gabaritu masinii......nu e rea la performante......dar nu e uimitoare.Este o masina placuta la condus...orientata catre sport.

EMIL_PLETOSU 29-03-07 06:26

faceti cheta sa-mi luati o masina??? vreau un TVR TAMORA

mikafly 29-03-07 10:00

Quote:

Originally Posted by EMIL_PLETOSU (Post 823051)
faceti cheta sa-mi luati o masina??? vreau un TVR TAMORA

Facem cheta si iti luam un moped second hand.....ca vine vara...vant in plete..frumos.

EMIL_PLETOSU 29-03-07 16:47

:)) :)) :)) :)) l o l

flmoise 30-03-07 15:07

am vrut de o gramada de timp sa mi stilizez oltcitul iar asta e pe cale sa se intample(daca la vopsitorie nu ma tin mai mult de 2 saptamani desi trebuia sa fie gata de saptamana trecuta)
masina o s o recunoasteti imediat in oras....o sa fie unica in zona dobrogei!

DaViD TL 31-03-07 13:28

sa fie pana imi iau eu carnetu,tot oltcit posed,un club 11 R si sper sal intrec eu pe al tau ,oricum inca un an jumate pana incep lucrul la el !!!

flmoise 31-03-07 13:36

daca ai 65 hp la oltcitul tau mai vorbim!;-) eu am carnet din 2000

flmoise 31-03-07 13:37

aaa...si daca ai nevoie de ceva ajutor la proiect poate te pot ajuta! deja eu mi am facut apele pe problema asta.

DaViD TL 31-03-07 13:38

din pacate am 57,4 cp,asa scrie in cartea tehnica a masinii si viteza maxima 144km/h,oricum singurele lucruri care vreau sa le fac sunt modificarea motorului si sa-i fac un paint mai deosebit pe el,cam atata !!!

flmoise 31-03-07 23:23

e bine si asa ;) eu primul lucru care l am facut cand am avut bani a fost sa mi fac rost de o cutie in 5 trepte! asta schimba in mod deosebit problema cu motorul de 56 hp! eu am mers cu 160 pe autostrada si in mod normal merg cu 130-140 km\h desi aveam tot motor de 1100! cu vopsitul chiar trebuie sa iti gasesti un batran daca nu ai unul :P ca altfel o sa ai probleme la fel cum le am eu acum cu vopsitul! toata pregatirea pentru vopsit a durat 2 saptamani(cumparat bare, praguri , lampi, far ...ec) iar aproape de 2 sapt am masina in service si tot nu au vopsit 0

Cosmin255 01-04-07 12:14

rog moderatorul sa mute aceste posturi la "Masina mea" ca nu isi au locul aici

Eugen_TL 01-04-07 13:11

hai gata..am inteles visele tuturor pana aucm ! sa mai spuna si altii daca mai exista :)

Cosmin255 01-04-07 22:56

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 827610)
bah cosmine da tie nik nuti convine,la masina sa mute aici sa mute,e fff bn discutia noastra aici deoarece astea sunt visele noastre !!! eu asa cred,oricum cred ca asa am sa fac cu prima ocazie cand am bani ii pun o cutie in 5 viteze, si apoi cred ca ii pun motor de alfa 33 ,din cate am auzit se potriveste fff bine la oltcit,oricum prima data sa ma vad cu bani in mana si apoi vad eu ce o sai fac,oricum la vopsit vreau so fac in 2 culori,si deja stiu cam care ar fi si cum sa le imbin !!!

Ti-as sugera pentru inceput sa te uiti ce se vrea de la acest topic...si apoi sa inveti sa postezi pe un forum si abia apoi sa vezi ce imi convine mie si ce nu...primele doua sugestii ar trebui sa aiba intaietate;)

Cosmin255 02-04-07 19:15

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 796236)
La ce anume visati , ce v-ati dori sa aveti urmatoarea masina etc.
0 .

..*****ie clar acolo ca e vb despre urmatoarea masina ... ce ai deja poate fi trecut la "masina mea"

raza 02-04-07 21:14

1 Attachment(s)
Aseara am visat asha ceva...oare se va indeplini??:lol:

mishaRS 02-04-07 22:10

Quote:

Originally Posted by raza (Post 829908)
Aseara am visat asha ceva...oare se va indeplini??:lol:

ne cunoastem de undeva ??? "cand ai facut tu poze in sufrageria mea ???"

DaViD TL 02-04-07 23:13

kitchuri de masina raza,ce nu as da sa am asa un kitch:rolleyes2 !!!

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning