![]() |
dezmembrez astra f si G - normale & GSI
19 Attachment(s)
dezmembez astra F si G , benzina si diesel, din 1992--> 2004
orice piesa - caroserii 3usi, 4usi, 5usi, brek si cabrio motoare benzina: 1.2i, 1.4i, 1.4i 16v, 1.6i, 1.6 16v, 1.8i, 1.8i 16v, 2.0i, 2.0i 16v, 2.2i 16v diesel: 1.7D, 1.7td isuzu, 1.7td GM, 1.7td isuzu astra G, 2.0DTI 82cp si 101cp preturi la telefon 0726906050 |
Re: dezmembrez astra f si G - normale & GSI
Salut in ce stare estre bucsa de teflon impreuna cu inelul de la masinile astra f? m-ar interesa sa nu aiba joc uite aici: https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ml#post5345470, cateva detalii cam ce mi-ar trebui, astept un reply sau un pm cu pretul eventual .
Ms Spor la vanzare |
scaunele fata de gsi au si perechi !!!
|
4 Attachment(s)
astra f x16sz, motoru merge perfect, toata masina a fost ingrijita
jante tabla 14 cu 175/65/14 continental iarna, doua 5.5mm si doua 7.1mm 400ron |
bara fata opel astra g bertone gasesc la tine?
|
Salut,iti pot oferi 200 ron pe scaunele albastre pentru ca trebuiesc retapitate,mai ales cel de la sofer.
|
AnTonyoo
bara fata opel astra g bertone nu mai am BlueAngel scaunele albastre nu trebuiesc tapitate, se vand la 350ron amandoua, nu le dau pe 200ron multumesc de oferta |
4 boxe si 4 tweetere ptr astra g?
|
bara astra g ...pret...
|
Zizuu si ddannyeld2
aveti PM |
Eu nu Am:P:D
|
Quote:
0767886353 un mesaj ceva daca ai maine vin si o cumpar am drum in zona |
Salut. Un pret pentru 2 arcuri spate de Astra G?
|
Quote:
Quote:
arcuri spate de G hatchback 140ron amandoua sau 75ron bucata, si G brek 200ron amandoua - doar in pereche se vand |
15 Attachment(s)
se mai adauga doua astra G 1.8 16v (x18xe si z18xe), una este euro 2 si alta euro 4
toba sport 150ron interior piele alb+negru original de fabrica 350ron jante tabla 15 350ron jante aliaj 15 700ron parbriz 150ron CDplayer car500 200ron |
salut , un pret pentru
-intercooler 1.7td isuzu -radiator apa cu electroventilator (complet) ca eu il am lipsa :lol: (fara cel de ac ca nu e principal acum) tot 1.7td Masina este o vectra B din 96.. dar cred ca e acelasi motor ca si la astra f 1.7td isuzu Si o intrebare , usa de la sofer a fost data peste cap si sunt ceva urme de sudura inauntru la usa unde vine acea tija... ca sa nu mai "caraie" cand o deschid , ca e tare enervant.. aud si vecinii cand deschid usa , merge sa schimb acea tija? sau are vreun ansamblu in interiorul usii? (vectra b) |
motoru da se potriveste insa radiatoarele si ventilatoarele NU, iti merg doar de vectra B 17td si de nimic altceva, eu momentan nu mai am pentru modelul asta
pentru usa de la sofer este un limitatot de usa care este in usa , il schimbi si rezolvi problema, 20ron costa respectiva piesa |
Quote:
Ca idee , vad ca dezmembrezi asa ceva , cam pe la ce pret s-ar ajunge ce ti-am cerut eu mai sus? cu aproximatie sa-mi fac o idee...daca se poate bineinteles :) |
salut...imi spui si mie un pret pentru un motor 2.0 16v SFI complect.mersi
|
400euro absolut complet si include TOT ce este sub capota (inclusiv etrieri+jambe+planetare), mentionez ca nu mai este alternatoru care s-a vandut
se poate proba inca |
vreo grila de capota fara insemne ai !??..
proiector dreapta,grila din bara de diesel(cea de jos)+ buzele din plastic+un prag de plastic stanga(pt hatchback 4usi)..+ nuca schimbator pt 2.00dti..pe negru(a mea e maro/mahon)..+ diuze spalator far+siguranta de prindere de sub bara..+ teu... |
de la Astra F ai arcuri sport?
|
3 Attachment(s)
jhonycvz
dedus ca pentru astra G iti trebuie piesele: - grila de capota fara insemne 50ron (vezi poza) - proiector dreapta nu mai am (e super ieftin si nou) - grila din bara de diesel(cea de jos)+ buzele din plastic+un prag de plastic stanga(pt hatchback 4usi) 130ron FIX (vezi poza) - nuca schimbator pt 2.00dti..pe negru nu mai am - diuze spalator far+siguranta de prindere de sub bara..+ teu... e raritate ce vrei tu si nu am PetricaCBD Astra F arcuri sport? verzi 250ron setul de 4 coboara -60 toba sport marca devil cu sunet foarte frumos, se monteaza fara adaptari pe astra g sau cu adaptari pe ori masina - 150ron fix ( vezi pozele) |
Bari de Opel Astra f GSI mai ai? Pret?
|
bara spate la 300ron cu tot cu capac remorcare
toba sport de pe astra g s-a vandut |
5 Attachment(s)
UPPPPPP
se mai adauga o lista de masini: - corsa B 99' x10xe 3usi albastra - astra G 00' brek x20dtl 82cp gri cod pompa 002 - astra G 00' 3usi x20dtl 82cp gri cod pompa 002 - astra F 93' 17td isuzu brek visinie 82cp - astra G 04' 1.7cdti 3usi 80cp verde - astra G 99' x16szr brek 75cp - astra F 97' 1.7td isuzu brek 82cp verde - astra F 92' c16nz 75cp 5usi neagra 0726906050 - piese opel ploiesti |
Am un Astra G Caravan 1.6 8v din 2001
pret si poze pentru -airbag cu butoanele de claxon intregi -ansamblu stergator spate modelul break - jante in 4 prezoane originale mersi |
7 Attachment(s)
[QUOTE=torvalds;5645598]Am un Astra G Caravan 1.6 8v din 2001
pret si poze pentru - airbag cu butoanele de claxon intregi (3 in poze si inca 6 bucati nepozate) 150ron/bucata - motoras stergator spate 50ron & brat stergator spate 50ron - jante in 4 prezoane originale ai mai multe poze cu preturi desenate in ele ***** preturile sunt FIXE 0726906050 - piese opel ploiesti |
2 Attachment(s)
se adauga un motor SFI (c20xe m25), in stare buna de functionare, fara batai sau fum
--- chiuloasa coscast --- pret 450euro pentru transplant COMPLET pe alt opel 0726906050 - piese opel ploiesti |
nu se mai adauga nici o masina, doar cateva piese pentru GSI
- capota + capitonaj 300ron - eleron gsi original 250ron, sau hayonul cu tot cu plasticul dintre stopuri la 350ron - MID + maneta 200ron - scaune recaro originale gsi in stare buna 250ron - stopuri gsi foarte bune 150ron - caseta directie ZF stare foarte buna 200ron 0726906050 - piese opel ploiesti |
10 Attachment(s)
se mai adauga:
**** vectra A2 1994 c18nz 5usi dotari putine **** vectra B1 1997 x16xel 4usi dotari medii **** vectra B2 2002 z18xe 5usi dotari medii **** vectra B1 1998 x20xev 5usi dotari multe **** tigra 1998 x14xe 3usi dotari medii **** astra g 2002 brek 1.7DTI dotari medii **** astra F bertone 1996 x18xe dotari multe + PIELE .... si altele care nu le mai tin minte 0726906050 - piese opel ploiesti |
4 Attachment(s)
poze cu panza antivant si prelata care acopera acoperisul pliat ELECTRIC
|
Macara Electrica Spate Astra G? Multumesc
|
sincer n-am avut pana acuma astra G cu geamuri electrice pe spate
|
Salut !
Aripa stanga fata Astra G ai ? Daca da ce culoare (codul) si pret |
aripa fata de G este 70 indiferent de culoare, argintiu z147->151 nu mai am pe stock
|
2 Attachment(s)
se mai adauga astra F brek, albe, 1997 amandoua. una este diesel motor 17td opel 68cp si una benzina 1.6i 8valve 75cp
|
se mai adauga:
*** cateva vectra B 1.6i si 1.8i *** cateva astra F diverse motoare si caroserii *** cateva corse B cu diverse motoare si caroserii *** doua TIGRA ambele 1.4 16v - nu mai am faruri ! *** o astra G brek 1999 17td.GM masina e tipla si dotari medii 0726906050 - piese opel ploiesti |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning