![]() |
Transilvania Tuning Show - Cluj - Martie 2007
Expo Transilvania in colaborare cu Publisys si Spider Tuning
invita pe toata lumea intre 21-25 Martie la Transilvania Tuning Show. Evenimentul va avea loc la Expo Transilvania Cluj in cadrul Salonului Auto 2007. Transilvania Tuning Show se va desfasura pe o suprafata de 600 mp acoperiti si 200 mp outdoor cu acces direct din Salonul Auto. Ce puteti vedea: - automobile personalizate - automobile de competitie - motociclete - firme de specialitate - multe noutati si premiere din domeniul tuningului auto si nu numai Va avea loc o tombola iar marele premiu va fi un ATV oferit de Expo Transilvania Se preconizeaza un numar de 15 - 20.000 de vizitatori. Pretul uni bilet de intrare este de 2 RON. |
Re: Transilvania Tuning Show - Cluj - Martie 2007
wow....pakat ca voi "rata" evenimentul ..in 21-25 martie voi fi la Romexpo<cu firma> din pakate....:cry: ..asteptam poze si nu numai......after the event...
|
frumos eveniment.... dar din pacate nu pot ajunge....
am nunta...:D .. nu a mea...;) si in plus... multe pregatiri pentru bucuresti... si fondurile se apropie de 0 bafta cu organizarea............. |
Si noi cred ca marea majoritate o sa ratam evenimentu' ...fiecare din diferite motive... ne partam pt un 4tuning day mai pe la noi :) Oradea,Tm, Arad, Cluj....sau poate la Hunedoara :)
|
18 Attachment(s)
Pt cei care nu au venit la CJ, o sa mai fac poze si in urmatoarele zile. Nu cred ca se merita drumul din HD pana in CJ pt cateva masini care se vad pe strada
|
Multumim pt. poze, si ai dreptate nu merita osteneala...au fost ceva demonstratii de forta, drifting, liniute..chesti de genul asta sau doar expozitie de ride-uri???
Imi place mult evacuarea la Vectra aceea :) |
Mersi RaceDr1v3r !!!
chiar ca slabutza treaba pe acolo...da oricum decat sa stai acasa mai bine acolo ;) ..mai asteptam poze ..mie imi place mai mult seatu galben(cu mici exceptzii) mai asteptam poze |
Nu au fost demonstratii, e doar expozitie, de sapt viitoare se poate face test drive la subaru :D
|
Cam slabutza miscare.
Merci pt. poze. Mie imi place Renault-ul ala si sesarul.8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
25 Attachment(s)
Si poze de azi
|
RS4 ala ii cu dedicatie pt mine, asa-i ?! :D :D :D
|
Normal... la tine m-am gandit cand l-am pozat. Am cam ramas impresionat de el
|
Quote:
|
Quote:
Si motocicleta:-) |
Quote:
Mi-ar placea sa o am in dreapta intr-un RS4 .. :D |
58 Attachment(s)
Poze de la KO Racing Cluj 21-04-2007
|
Misto pozele!!!Multumim!!!
Am vazut niste golanuri acolo, a lui Ilie nu era in poze...oare nu a fost??? Oricum sunt ceva masini tari acolo in poze :) |
Nu a fost dar in parcare am vazut VPS`ul, in rest nu a fost cine stie ce, a fost 20 lei intrarea si de banii astia era de asteptat ceva mai calumea
|
Asa a fost tot timpul dar daca stai sa te gandesti nici acasa nu-i fain. Noi am avut ce vedea la raliu
|
Quote:
|
Quote:
Or fost ceva masini pe acolo, Ursuletele destul de fumoase si Calibra aia reusita la fel si cateva Loganuri8) |
Quote:
Cel mai mult mi-a placut ursul alb cu perla albastra, in trecut a fost al unui prieten din brad care a avut accident acum e readus la viata :D felicitari proprietarului |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning