![]() |
Cine poate sa-mi faca o bara tuning?
Poate sa-mi faca cineva asa ceva sau sa ma ajute cu un sfat unde sa merg?
Cunoaste cineva cat ar costa asa ceva? https://img410.imageshack.us/img410/3...afavmq5.th.jpg |
Re: Cine poate sa-mi faca o bara tuning?
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc...
Ceva detalii despre proprietar? stie cineva unde as putea sa comand si eu asa ceva? E din fibra sau din plastic? Imi convine foarte mult acest model pentru ca bara nu e prea joasa sa matur tot cu ea sau s-o sparg in prima groapa :D |
alte pareri ? :D
|
Prin provincie am tot vazut meshteri care lucreaza in fibra la comanda la preturi decente... In Bucuresti chiar nu lucreaza nimeni la comanda?
|
cauta la oferte extinse pe forum
|
Am cautat dar tot ce am gasit sunt de prin Oradea, Targu-Jiu, Craiova... din Bucuresti nu... ai vazut tu vreun bucurestean? daca DA, da-mi si mie un link...
|
deci... nici un bucurestean?
|
nimeni din Bucuresti?
|
In drumul taberei sunt unii de lucreaza in fibra. pe linia lu' 41 intre plazza mall si tip top ... pe la jumatatea drumului.
|
Ti-am trimis pm
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca ti-o face cum mi-a facut-o mie... stai linistit si caut pe cineva cu experienta, nu amatori penibili...
|
am gasit frate acum cateva ore un baietas smecher rau omul, lucreaza cu fibra si carbon, si mi-am comandat 2 bari de m3 e46 si imi ia 300 de euro pa amndoua plus montaj,ca sa nu fie probleme de lufturi strambe sau distantate prea mult.face dupa catalog de la rieger.e tare rau
|
Quote:
Nu vrea sa te dezamagesc, dar incearca safii precaut... de laudat se lauda multi, dar de lucru sunt si mai multi incepatori... te rogsama tii si pe mine la curent cu ceea ce-ti va face... |
este din buc.am vazut lucrari facute de el si sunt foarte foarte reusite.pe bune.deci nu este incepator.este aparut si prin reviste omu' .o sa iti arat poze dupa ce inchei lucrarea.
|
merci de raspuns... astept si poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning