Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4, 1,9 TDI kombi (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/356343-golf-4-1-9-tdi-kombi.html)

Mirel1919 24-01-13 17:07

Golf 4, 1,9 TDI kombi

Salutare, revin iar cu o masina, tot un Golf 4, 1,9 TDI kombi. Masina am luat-o la pretul de 1800e, putin lovita in fata, necesita schimbat termoflotu, bara fata, capota si intaritura bara. Masina a avut un singur proprietar in Olanda, de cand a iesit pe portile fabricii, 01.2002 si cu toate reviziile facute la zi + carte service ( originala nu de aia cu 20 euro) si masina se prezinta intr-o stare excelenta, fara urme de uzura, decat foarte putine. Am cumparat piesele care le necesita schimbate, am cumparat radiator de apa nou, antigel + schimbul de ulei si filtre.
Dotari: 4 geamuri
Pilot automat
Computer bord
Climatronic
Trapa electrica

Planuri: Momentan vreau sa termin de reparat ce e lovit la ea si dupa aceea sa o inmatriculez, an 01/2002, euro 3 sper ca taxa sa nu sara de 1200 euro. Dupa ce o inmatriculez primul lucru va fi o suspensie sport reglabila, jante cum am avut pe A3, folie rosie pe stopuri, folie pe geamuri, faruri R32 + multe la care ma voi gandi pe parcurs. Poze nu am, revin cu poze maine.

Felix_Arad 24-01-13 17:28

Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi

Sa o folosesti sanatos. De cati cai e? Ca daca e de 90 din cate stiu, nu dau euro 3 astia, iar taxa e destul de mare, prea mare. Bafta cu ea si pune ceva poze :D

Mirel1919 24-01-13 17:31

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 5332650)
Sa o folosesti sanatos. De cati cai e? Ca daca e de 90 din cate stiu, nu dau euro 3 astia, iar taxa e destul de mare, prea mare. Bafta cu ea si pune ceva poze :D

Mersi frumos. Masina este de 90 CP, ALH si tipul asta de motor nu este fabricat decat Euro 3. Daca gresesc, corectati-ma sau ziceti daca am dreptate, sa nu ma tot gandesc pana ma duc la finante.

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:38

Ce sa zic... spor la vanzare!

Mirel1919 24-01-13 17:43

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332662)
Ce sa zic... spor la vanzare!

Mersi mersi, eram sigur ca apare si unu de-asta pe aici

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:46

Da ce am gresit cu ceva?

spor la treaba mai samsar pasionat ce esti!

Mirel1919 24-01-13 17:47

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332673)
Da ce am gresit cu ceva?

spor la treaba mai samsar pasionat ce esti!

Topic closed, pe colegu Geo se pare ca l-a prins doctoru doar de 2 ori si l-a aruncat de 3.

B777TLB 24-01-13 17:49

Bine ai revenit Mirel si sa o stapanesti sanatos....hai repede cu pozele sa vedem si noi frumusetea

Cat despre motoarele de 1.9 diesel din cate stiam eu toate sunt euro 3 pe golf 4 nu cred ca au fost mai mari sau mai mici...si taxa din cate am calculat eu ceva pe internet e undeva la 1000 si putin de euro...nu fii descurajat de cei care iti ureaza "spor la vanzare" ...astia sunt pesimisti mereu...schimba boturile la masini nu fac altceva special

Hai cu pozeeleeeeee si spor la facut bani pentru modificari

Devu 24-01-13 17:49

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5332675)
Topic closed, pe colegu Geo se pare ca l-a prins doctoru doar de 2 ori si l-a aruncat de 3.

N-ar trebui sa te ataci asa...are dreptate. N-ai reusit sa continui cu nici o masina.

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:50

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5332675)

A treia oara a fost cu noroc! =)) dar si asa tot pot sa fac diferenta intre aria de vanzari si aria Masina mea! Succesuri!

Mirel1919 24-01-13 17:51

Quote:

Originally Posted by B777TLB (Post 5332677)
Bine ai revenit Mirel si sa o stapanesti sanatos....hai repede cu pozele sa vedem si noi frumusetea

Cat despre motoarele de 1.9 diesel din cate stiam eu toate sunt euro 3 pe golf 4 nu cred ca au fost mai mari sau mai mici...si taxa din cate am calculat eu ceva pe internet e undeva la 1000 si putin de euro...nu fii descurajat de cei care iti ureaza "spor la vanzare" ...astia sunt pesimisti mereu...schimba boturile la masini nu fac altceva special

Mersi frumos, nu-s descurajat, doar ca eu vad topicurile astea facute mai mult pentru posesor, ca si o amintire, problema mea daca ma descurc si invart multe ca sa imi permit sa imi schimb masina cand vrea basca mea, te deranjeaza, nu posta, decat sa vi cu ironii ieftine.

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:52

Quote:

Originally Posted by B777TLB (Post 5332677)

Lasa ma specialule ca esti tu mai deosebit cand postezi ca iti speli masina in curte si te mandresti cu tablele de iarna, cine isi mai permite atatea jante pe praful asta!? Tu ce ai facut pana acum la dricul ala?

Mirel1919 24-01-13 17:55

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332685)
Lasa ma specialule ca esti tu mai deosebit cand postezi ca iti speli masina in curte si te mandresti cu tablele de iarna, cine isi mai permite atatea jante pe praful asta!? Tu ce ai facut pana acum la dricul ala?

L-a vopsit cu travaletul in 2 culori si a pus faruri cu engel ais

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:55

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5332683)
Mersi frumos, nu-s descurajat, doar ca eu vad topicurile astea facute mai mult pentru posesor, ca si o amintire, problema mea daca ma descurc si invart multe ca sa imi permit sa imi schimb masina cand vrea basca mea, te deranjeaza, nu posta, decat sa vi cu ironii ieftine.

Daca erai baiat destept faceai un singur topic pe vw si era o buna amintire fiind toate la un loc, se vedea mai bine de unde ai inceput si unde ai ajuns! Era mai bine zic eu decat sa faci atatea topicuri! Parerea mea! Daca am gresit poti sa arunci cu pietre.n mine!

geo_gee2005_xxx 24-01-13 17:57

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5332691)
L-a vopsit cu travaletul in 2 culori si a pus faruri cu engel ais

Macar am facut ceva! engel ais de ala de la ciorogarla de la tine sa stii ca n-am!

Mirel1919 24-01-13 17:58

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332692)
Daca erai baiat destept faceai un singur topic pe vw si era o buna amintire fiind toate la un loc, se vedea mai bine de unde ai inceput si unde ai ajuns! Era mai bine zic eu decat sa faci atatea topicuri! Parerea mea! Daca am gresit poti sa arunci cu pietre.n mine!

La asta nu m-am gandit si chiar as vrea daca se poate sa se uneasca toate topicurile, dar nu cred ca este posibil. Nu arunc cu pietre, doar ca nu inteleg, daca te deranjeaza ca vand masinile des, atunci nu mai posta si lasa-ma sa vorbesc singur pe topic si gata..sigur o sa mai apara si altii care o sa ma ieie la misto

B777TLB 24-01-13 18:30

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332685)

=))) prietene am niste vopsea verde mi-a ramas de la renovare te intereseaza??
Cat despre jantele mele de iarna adunate cu cele de vara fac cam cat toata masina ta cu boturile schimbate din una in alta....hai sa lasam ironiile astea si sa vedem daca scapam de codul asta galben poate sare lacu de pe carcasa aia...

App nu te.ai gandit sa schimbi si spatele?? nu stiu poate sa pui ceva "diferit" asa:>

On : hai mirele cu pozele lasa tunnerii

geo_gee2005_xxx 24-01-13 19:02

Quote:

Originally Posted by B777TLB (Post 5332783)
=))) prietene am niste vopsea verde mi-a ramas de la renovare te intereseaza??
Cat despre jantele mele de iarna adunate cu cele de vara fac cam cat toata masina ta cu boturile schimbate din una in alta....hai sa lasam ironiile astea si sa vedem daca scapam de codul asta galben poate sare lacu de pe carcasa aia...

App nu te.ai gandit sa schimbi si spatele?? nu stiu poate sa pui ceva "diferit" asa:>

On : hai mirele cu pozele lasa tunnerii

E ciudat, ca daca vand si eu jantele de vara imi iau de la germania dric ca al tau!
Hai roaga-te sa treaca iarna ca ti-a inghetat apa pe furtun si n-ai cu ce spala bolidu ala funerar!

B777TLB 24-01-13 19:15

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332847)
E ciudat, ca daca vand si eu jantele de vara imi iau de la germania dric ca al tau!
Hai roaga-te sa treaca iarna ca ti-a inghetat apa pe furtun si n-ai cu ce spala bolidu ala funerar!

nu stau sa iti dau tie explicatii atata timp cat nici nu sti sa scri o fraza coerenta
iar masina mea este un golf 4 hatchback ....nu e deloc combi ( cu toate ca nu m-ar fi deranjat aproape deloc )

Bafta tie cu reactorul ala.....eu o sa am grija cu furtunele sa nu inghete

P.S. : Cunosc o profesoara de romana...in cazul in care ai putin timp liber...pe viitor sa ne putem intelege si noi vorbind aceeasi limba....stima

geo_gee2005_xxx 24-01-13 19:22

Quote:

Originally Posted by B777TLB (Post 5332858)
nu stau sa iti dau tie explicatii atata timp cat nici nu sti sa scri o fraza coerenta
iar masina mea este un golf 4 hatchback ....nu e deloc combi ( cu toate ca nu m-ar fi deranjat aproape deloc )

Bafta tie cu reactorul ala.....eu o sa am grija cu furtunele sa nu inghete

P.S. : Cunosc o profesoara de romana...in cazul in care ai putin timp liber...pe viitor sa ne putem intelege si noi vorbind aceeasi limba....stima

Uitati-va dragi colegi forumisti la prostul asta si spuneti si voi cine are nevoie de o profesoara de romana! Ba lesinatule nici la varsta asta nu ai invatat sa scrii corect cu un i si doi de i si imi spui mie ca nu stiu sa scriu?!! Esti jalnic si te si faci de ras! In locul tau taceam dracului din gura! si daca mai ai ceva de comentat da-te pe topicul meu ca i-am dat stres destul baiatului asta! Sa ne scuzi mirel dar astia suntem!

goshy 24-01-13 20:24

fara suparare Mirel, cam are dreptate... niciuna din cele care le-ai avut nu a ajuns la un punct mai frumos... vrei sa gasesti masina buna second? n-ai sa vezi, la fiecare ai sa gasesti cate ceva care sa nu fie la locul ei... A3ul ce era ceva de capul lui, arata bine, dar in rest fac dreg si hop vanzare, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti spun spor la vanzare si cu asta :-)

Detman 24-01-13 23:38

spor la vanzare !

B777TLB 25-01-13 09:51

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5332872)
Uitati-va dragi colegi forumisti la prostul asta si spuneti si voi cine are nevoie de o profesoara de romana! Ba lesinatule nici la varsta asta nu ai invatat sa scrii corect cu un i si doi de i si imi spui mie ca nu stiu sa scriu?!! Esti jalnic si te si faci de ras! In locul tau taceam dracului din gura! si daca mai ai ceva de comentat da-te pe topicul meu ca i-am dat stres destul baiatului asta! Sa ne scuzi mirel dar astia suntem!

pune tu mai multi "i" acolo unde zici ca e cazul....sa vada si oamenii astia cat de analfabeta poate fi o singura persoana....Te rog fa-ma de ras :))

Mirel1919 25-01-13 14:45

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 5333303)
spor la vanzare !

Mersi domnu cu 20 sec pe 400m

geo_gee2005_xxx 25-01-13 17:33

Quote:

Originally Posted by B777TLB (Post 5333585)
pune tu mai multi "i" acolo unde zici ca e cazul....sa vada si oamenii astia cat de analfabeta poate fi o singura persoana....Te rog fa-ma de ras :))

Esti cea mai analfabeta persoana poftim! Mai inscrie-te inca o data in clasa a cincea poate te mai educi si tu un pic!

Exemplu: "nu stau sa iti dau tie explicatii atata timp cat nici nu sti sa scri o fraza coerenta"

Detman 25-01-13 18:45

ma scuzati ca v-am deranjat , dar macar pune o poze cu masina.

p.s. esti familiar cu fenomenul Limp Mode si de ce se manifesta acesta si cum se manifesta?

Mirel1919 25-01-13 22:06

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 5334281)
ma scuzati ca v-am deranjat , dar macar pune o poze cu masina.

p.s. esti familiar cu fenomenul Limp Mode si de ce se manifesta acesta si cum se manifesta?

O sa pun si poze, momentan inlocuiesc ce trebuie schimbat si o sa ii fac poze cand o sa fie curata.

mareo 26-01-13 07:40

Numai pasionati pe aici ...

Mirel1919 15-02-13 11:26

Masina a fost inmatriculata pe numele meu, am platit taxa de 5919 lei, luni urmeaza sa imi ajunga numerele preferentiale si restul de acte. Dupa refacerea bugetului voi incepe sa o fac pe placul meu.

byJoKeR 15-02-13 11:49

Pune si tu 2-3 poze sa nu vorbim cu lumina stinsa

retro_renault 15-02-13 12:53

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 5333303)
spor la vanzare !

Sa stii ca are putina dreptate Detman, si nu doar el, am urmarit un topic de al tau, 2, 3.... dar nu vad sa duci la sfarsit vreun proiect, sau sa evoluezi cu el...Sper sa ne surprinzi si cu acest mk4 sa ne arati ca gresim.

@B777TLB: Daca ai urmari cu atentie topic-ul lui geo, ai vedea ca nu e vorba doar de schimbat "fata" masinii, sunt acolo cate elemente OEM+ mai rare, niste jante, e un stil de a modifica masina specific VAG mai deosebit...

Telescu 15-02-13 13:23

Re: Golf 4, 2.0 kombi

Salut! Am si eu niste intrebari despre un Golf 4 cu motor de 2.0(BI FUEL)+instalatie gaz pentru Romania,an 2005,km undeva la 170.000,am tot auzit ca ar avea ceva probleme motorul din cauza GPL-ului,nu face bine ca e prea uscat ca va pica in timp,nu stiu ce sa mai cred,imi puteti spune daca lucruriile acestea sunt adevarate sau daca ar exista alte cauze,as dorii pareri despre masina si motorizare in general. Multumesc!!

Mirel1919 15-02-13 18:42

4 Attachment(s)
Poze nu am, decat 3-4 foarte slabe..de cand e la mine a primit aparatorile de noroi oem, schimburile de ulei si filtre si cam atat.

goshy 15-02-13 19:24

aparatorile de noroi le vreau eu :lol: vreau sa "harjai" cu ele pe jos 8)

Mirel1919 15-02-13 20:17

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5364175)
aparatorile de noroi le vreau eu :lol: vreau sa "harjai" cu ele pe jos 8)

De aia mi-a fost si mie cand le-am cumparat, acum o sa vad .. iarna mai mult ca sigur o sa se rupa ..

Mirel1919 21-02-13 13:55

Au venit marti numerele, CJ94MRL si acum, momentan doar ma bucur de ea facand KM la greu in ultima saptamana ( Am terminat 3 sferturi de rezervor). Trebuie sa-i schimb volanta + kit-ul etc si astept cu nerabdare o suspensie :D

sorin gti power 21-02-13 14:07

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5372086)
Au venit marti numerele, CJ94MRL si acum, momentan doar ma bucur de ea facand KM la greu in ultima saptamana ( Am terminat 3 sferturi de rezervor). Trebuie sa-i schimb volanta + kit-ul etc si astept cu nerabdare o suspensie :D

n-am nimik cu tine dar ..... la fiecare masina ai spus ca iei suspensie ca pui ca faci si nimik , ai schimbat 2 leduri , si vopsit nust ce si masina a plecat , nu intelege gresit dar asta e realitatea si sunt sigur ca si tu esti constient , si nu ai progresat cu nimik ca ai vandut masinile care le-ai avut si ai luat masina asta chiar ai cazut

si 1800e masina + taxa app 1500e + piese manopera etc+ volanta sincer cumparai masina nu gluma

B-99-SAA 21-02-13 14:52

D-aia a si costat masina putin, ca era "tipla", volanta o schimbi mai mereu....! :shock: Vorba lu colegu, luai o masina mai in firea ei de banii aia. In fine.

Mirel1919 21-02-13 15:18

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5372094)
n-am nimik cu tine dar ..... la fiecare masina ai spus ca iei suspensie ca pui ca faci si nimik , ai schimbat 2 leduri , si vopsit nust ce si masina a plecat , nu intelege gresit dar asta e realitatea si sunt sigur ca si tu esti constient , si nu ai progresat cu nimik ca ai vandut masinile care le-ai avut si ai luat masina asta chiar ai cazut

si 1800e masina + taxa app 1500e + piese manopera etc+ volanta sincer cumparai masina nu gluma

Am iesit cu masina la 3800, 4000e, zimi tu ce masini imi luam tipla? Sa stiu ca sunt al 2lea proprietar al masinii si ca are KM reali? Si ce vorbesti tu acolo ca nu am facut nimic la nici o masina? A3-u a fost revopsit complet, stopuri, chip, jante, suspensie, folii si multe altele, asta e nimic? La golfu ala 4, am facut putine pt ca si timpul a fost putin, am apucat doar o suspensie sa-i pun si sa-i fac reviziile
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5372146)
D-aia a si costat masina putin, ca era "tipla", volanta o schimbi mai mereu....! :shock: Vorba lu colegu, luai o masina mai in firea ei de banii aia. In fine.

Ca sa sti si tu, 250000 KM este numarul de KM la care se cam duce volanta la ALH, aici depinde de cum se merge cu masina. Sincer, ma ocup cu masini si stiu cat de des intalnesti masini cu KM reali ce vedeti voi pe net sunt doar masini cu KM dati inapoi, ca si de altfel 90% din masinile de pe piata din Romania.

sorin gti power 21-02-13 16:02

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5372178)
Am iesit cu masina la 3800, 4000e, zimi tu ce masini imi luam tipla? Sa stiu ca sunt al 2lea proprietar al masinii si ca are KM reali? Si ce vorbesti tu acolo ca nu am facut nimic la nici o masina? A3-u a fost revopsit complet, stopuri, chip, jante, suspensie, folii si multe altele, asta e nimic? La golfu ala 4, am facut putine pt ca si timpul a fost putin, am apucat doar o suspensie sa-i pun si sa-i fac reviziile

Ca sa sti si tu, 250000 KM este numarul de KM la care se cam duce volanta la ALH, aici depinde de cum se merge cu masina. Sincer, ma ocup cu masini si stiu cat de des intalnesti masini cu KM reali ce vedeti voi pe net sunt doar masini cu KM dati inapoi, ca si de altfel 90% din masinile de pe piata din Romania.

in primul rand km reali nu exista la noi in ro ( stiu golf 5 gti din 2009 cu 400.000km si totusi gti) ! si la masina noua care o cumperi are minim 10 km :)))) , masina ta e si break si cu carlig remorca e posibil sa fii carat rulota dupa ea mult timp sau altceva ca in olanda se practica .....daca tu crezi toate astea nu mai am nimik de obiectat , si ti-ai raspuns singur

si crede-ma la 4000-4500e iei masian si da chiar tzipla , vezi k e un mk4 gti la valcea cu santa monica , impecabila 2500e + taxa 600e si nu exista comparatie garantat

bafta pe mai departe

All times are GMT +2. The time now is 22:01.

- Copyright 2026 4Tuning