![]() |
Golf 4, 1,9 TDI kombi
Salutare, revin iar cu o masina, tot un Golf 4, 1,9 TDI kombi. Masina am luat-o la pretul de 1800e, putin lovita in fata, necesita schimbat termoflotu, bara fata, capota si intaritura bara. Masina a avut un singur proprietar in Olanda, de cand a iesit pe portile fabricii, 01.2002 si cu toate reviziile facute la zi + carte service ( originala nu de aia cu 20 euro) si masina se prezinta intr-o stare excelenta, fara urme de uzura, decat foarte putine. Am cumparat piesele care le necesita schimbate, am cumparat radiator de apa nou, antigel + schimbul de ulei si filtre.
Dotari: 4 geamuri Pilot automat Computer bord Climatronic Trapa electrica Planuri: Momentan vreau sa termin de reparat ce e lovit la ea si dupa aceea sa o inmatriculez, an 01/2002, euro 3 sper ca taxa sa nu sara de 1200 euro. Dupa ce o inmatriculez primul lucru va fi o suspensie sport reglabila, jante cum am avut pe A3, folie rosie pe stopuri, folie pe geamuri, faruri R32 + multe la care ma voi gandi pe parcurs. Poze nu am, revin cu poze maine. |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Sa o folosesti sanatos. De cati cai e? Ca daca e de 90 din cate stiu, nu dau euro 3 astia, iar taxa e destul de mare, prea mare. Bafta cu ea si pune ceva poze :D
|
Quote:
|
Ce sa zic... spor la vanzare!
|
Quote:
|
Da ce am gresit cu ceva?
spor la treaba mai samsar pasionat ce esti! |
Quote:
|
Bine ai revenit Mirel si sa o stapanesti sanatos....hai repede cu pozele sa vedem si noi frumusetea
Cat despre motoarele de 1.9 diesel din cate stiam eu toate sunt euro 3 pe golf 4 nu cred ca au fost mai mari sau mai mici...si taxa din cate am calculat eu ceva pe internet e undeva la 1000 si putin de euro...nu fii descurajat de cei care iti ureaza "spor la vanzare" ...astia sunt pesimisti mereu...schimba boturile la masini nu fac altceva special Hai cu pozeeleeeeee si spor la facut bani pentru modificari |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre jantele mele de iarna adunate cu cele de vara fac cam cat toata masina ta cu boturile schimbate din una in alta....hai sa lasam ironiile astea si sa vedem daca scapam de codul asta galben poate sare lacu de pe carcasa aia... App nu te.ai gandit sa schimbi si spatele?? nu stiu poate sa pui ceva "diferit" asa:> On : hai mirele cu pozele lasa tunnerii |
Quote:
Hai roaga-te sa treaca iarna ca ti-a inghetat apa pe furtun si n-ai cu ce spala bolidu ala funerar! |
Quote:
iar masina mea este un golf 4 hatchback ....nu e deloc combi ( cu toate ca nu m-ar fi deranjat aproape deloc ) Bafta tie cu reactorul ala.....eu o sa am grija cu furtunele sa nu inghete P.S. : Cunosc o profesoara de romana...in cazul in care ai putin timp liber...pe viitor sa ne putem intelege si noi vorbind aceeasi limba....stima |
Quote:
|
fara suparare Mirel, cam are dreptate... niciuna din cele care le-ai avut nu a ajuns la un punct mai frumos... vrei sa gasesti masina buna second? n-ai sa vezi, la fiecare ai sa gasesti cate ceva care sa nu fie la locul ei... A3ul ce era ceva de capul lui, arata bine, dar in rest fac dreg si hop vanzare, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti spun spor la vanzare si cu asta :-)
|
spor la vanzare !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Exemplu: "nu stau sa iti dau tie explicatii atata timp cat nici nu sti sa scri o fraza coerenta" |
ma scuzati ca v-am deranjat , dar macar pune o poze cu masina.
p.s. esti familiar cu fenomenul Limp Mode si de ce se manifesta acesta si cum se manifesta? |
Quote:
|
Numai pasionati pe aici ...
|
Masina a fost inmatriculata pe numele meu, am platit taxa de 5919 lei, luni urmeaza sa imi ajunga numerele preferentiale si restul de acte. Dupa refacerea bugetului voi incepe sa o fac pe placul meu.
|
Pune si tu 2-3 poze sa nu vorbim cu lumina stinsa
|
Quote:
@B777TLB: Daca ai urmari cu atentie topic-ul lui geo, ai vedea ca nu e vorba doar de schimbat "fata" masinii, sunt acolo cate elemente OEM+ mai rare, niste jante, e un stil de a modifica masina specific VAG mai deosebit... |
Re: Golf 4, 2.0 kombi
Salut! Am si eu niste intrebari despre un Golf 4 cu motor de 2.0(BI FUEL)+instalatie gaz pentru Romania,an 2005,km undeva la 170.000,am tot auzit ca ar avea ceva probleme motorul din cauza GPL-ului,nu face bine ca e prea uscat ca va pica in timp,nu stiu ce sa mai cred,imi puteti spune daca lucruriile acestea sunt adevarate sau daca ar exista alte cauze,as dorii pareri despre masina si motorizare in general. Multumesc!!
|
4 Attachment(s)
Poze nu am, decat 3-4 foarte slabe..de cand e la mine a primit aparatorile de noroi oem, schimburile de ulei si filtre si cam atat.
|
aparatorile de noroi le vreau eu :lol: vreau sa "harjai" cu ele pe jos 8)
|
Quote:
|
Au venit marti numerele, CJ94MRL si acum, momentan doar ma bucur de ea facand KM la greu in ultima saptamana ( Am terminat 3 sferturi de rezervor). Trebuie sa-i schimb volanta + kit-ul etc si astept cu nerabdare o suspensie :D
|
Quote:
si 1800e masina + taxa app 1500e + piese manopera etc+ volanta sincer cumparai masina nu gluma |
D-aia a si costat masina putin, ca era "tipla", volanta o schimbi mai mereu....! :shock: Vorba lu colegu, luai o masina mai in firea ei de banii aia. In fine.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
si crede-ma la 4000-4500e iei masian si da chiar tzipla , vezi k e un mk4 gti la valcea cu santa monica , impecabila 2500e + taxa 600e si nu exista comparatie garantat bafta pe mai departe |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning