Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia sport 24mig (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35633-dacia-sport-24mig.html)

24mig 12-03-07 17:15

dacia sport 24mig

salut baieti am pus si eu masina sa va aud ceva pareri de la voi si ce credeti ca ar trebui sa-i mai fac.

24mig 12-03-07 17:20

Re: dacia sport 24mig

9 Attachment(s)
masina nu este gata, dar sper sa va placa.

Luigyy 12-03-07 17:39

in prima poza pe care ai pus-o uita-te shy u putin la spoilere shy praguri , nu au nici o legatura , pune-i jante , spoilerele parerea mea nu prea se potrivesc pe masina da dak tie iti plac e ok , da vezi sa nu dai in kitch . BAFTA

24mig 12-03-07 17:42

da ma dar spoilerele nici macar nu sunt prinse in suruburi....si pe fata inca trebuie sa ajunga la inaltimea ei, deci masina nu e gata si nu sunt asezate de tot pe ea, mai urmeaza modoficari.

giubau_v8 12-03-07 17:43

la interior ai inceput bine...chiar daca nu are nici o legatura cu culoarea masinii.....exterior....o sa-mi dau cu parerea la sfarsit....deocamdata nu imi place ;)

MOUZE 12-03-07 19:17

Quote:

Originally Posted by Luigyy (Post 794235)
da vezi sa nu dai in kitch . BAFTA

deja a dat-o....

24mig 12-03-07 19:42

ma daca si masina asta mai este kitch, eu imi tai p..a, pai de alea cu flacari si eleroane prostesti ce sa mai zic, bine ms oricum.

cata_tm 12-03-07 19:55

ce-ai vrea sa-ti zica?

jos spoilerele, pui bare, sau nu mai pui nimic... un prag mai dragutel, eventual, daca chiar te arde la inima, si ai terminat...

pana atunci, nu cred ca exista om care sa intre pe threadu tau si sa aiba alta parere...

mikkai 12-03-07 19:59

hahahahahahahahah.E bataie de joc masina ce sa mai vb.Cica nu e kitch dar de fapt e.De fapt e doar urata.Pacat de vopsea si de interioru ala frumos.As fi zis ca daca nu puteti sa faceti ceva de bun gust macar sa copiati unele din masinile baza de pe aici.Din curiozitate culoarea e rosu imperial?

topser 12-03-07 20:10

ai vopsit-o cu trafaletu , ???macar puteai sa dai jos geamurile si chederele si toate cele.. bataie de joc cine ti-a vopsit-o.de restu no comment

alex_ggk 12-03-07 20:20

vezi mai este cineva( night devil ) cu o dacie sport numa k e alta culoare vezi poate iti faci o idee de la el

morcov_ssl 12-03-07 21:42

din ce se vede in poze interioru e acceptabil da o sa iti para rau mai tarziu d el.... iar la ext .................................................. ................

Luigyy 12-03-07 21:50

masina nu e kitch ca inca nu are flacari de bazar , abtibilduri cu RO , semne cu nike shy alea alea , dar nu o lua pe un drum gresit . EU astept sa vad ce o sa fie la sfarsit , oricum parerea mea e ca spoilerele alea nu prea merg !!!! Bafta shy sa vedem ce o sa iasa

bobby_gsi2 12-03-07 22:33

Din cate observ eu...cel putin pe partea dreapta masina e linie.....dar pozele sunt poze..realitatea poate sa fie alta. Personal imi place bara fata...si dupa cum au spus multi....daca nu ii pui jante....o dai in kitch. Vei vedea cum jantele ii schimba radical infatisarea. la interior no comment...doar ca trebuia sa alegi ceva in ton cu masina. bafta in continuare

Teroarea 12-03-07 22:47

io vad ca spoilerele sunt prinse...sunt fixate destul de bine .. oricum nu arata prea bine nici exterior nici interios albu ala o sa l muradaresti rpd mai bine faceai rosu in loc de negru si negru in loc de alb..

24mig 13-03-07 08:33

in primul rand barele nu sunt fixate, cum cred unii, masina nu este gata ca sa spuneti ca e kitch, si daca vroiam gordini style, ma gandeam de la inceput asa ca o sa ramane cu spoilere, ca pragurile nu le mai pot da jos, bara fata trebuie ridicata ca sta aiurea tare, este rosu imperial, si geamurile am uitat de ele, si sa stii ca se si curata, asa ca nu-mi fac probleme pentru un geam mazgalit.
nu am sa mai pun poze decat cand o sa fie gata , si nu o s-o mai cunoasteti o sa vedeti.bafta.

Outta Control 13-03-07 13:27

10+ pt interior. Iar la exterior barele sunt cam huge pt masina, parca nu curg liniile masinii asa cum ar trebui.

24mig 14-03-07 07:25

poate sterge sineva acest tpic. daca da chiar va rog frumos.

fastbiker 14-03-07 10:37

Quote:

Originally Posted by 24mig (Post 797133)
poate sterge sineva acest tpic. daca da chiar va rog frumos.

nu te supara mestere dar asa este aici,daca arunca unul cu noroi
se ingramadesc repede toti..masina arata bine,interiorul este super si sper sa iasa ce vrei si la ext.continua ce ai in poiect si nu te lua dupa ce spun altii sa faci ..k la noi la nimenea(in romania ma refer)in alte comunitati nu se dau atitea "sfaturi" fiecare isi modifica masina cum simte si cum ai place asa ies unicatele nu sa ne copiem unii p altii si k se tot vorbeste de kich..de fapt ce este chiciul prost gust...extravaganta nimeni nu stie..de fapt este o forma de arta p care nu o inteleg toti..bafata si sa iasa cum iti place tie

mikkai 14-03-07 11:38

pai si la noi e plin de unicate.Sunt cu bari de cielo de octavia,clio.D-astea "sport".Mai sunt si alea cu bari supersport de M.Ce nu intelegeti voi e ca Renault 12/Dacia 1300 si derivatele sunt masini cu designul anilor '70 care cam difera foarte mult de cel al masinilor autohtone.Deci nu se potrivesc spoilerele pe ele.Incercati sa luati orice masina de oriunde din anii 70 si sa o faceti cu spoilere ca sa va convingeti.Eu sper ca te-am lamurit de ce se ia toata lumea de tine.Vrei spoilere da-te pe orice alt tip de masina care nu s-a fabricat timp de 30 de ani.

24mig 14-03-07 11:53

@FASTBIKER:ai dreptate, si multumesc ptr incurajare, si eu cred ca mai sunt si invidiosi pe langa altii care dau cu parerea si nici macar masina nu au si nu stiu cat de mult se muceste la o masina, si MIKKAi am sa-ti arat ca o sa se potriveasca foarte bine barele de fibra pe ea dar am spus ca nu sunt puse corect, o sa mai vb cand o termin si o sa o arat sa vedeti ce o sa iasa.bafta in continuare la "tunarit" baieti :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mikkai 14-03-07 14:38

sa inteleg ca te refereai la mine cand ai zis ca unii nu au nici masina?

cata_tm 14-03-07 16:15

lasa-l ma in pace... atata poate, atata il lasam... arata ca dracu, si o sa isi dea si el seama dupa ceva vreme... lasa-l ca numa ne facem nervi cu el

ICE-M@N 14-03-07 19:30

no offence da incearca sa scapi de gti-ul ala de pe praguri si asteptam sa o vedem cand o sa fie gata bafta

24mig 15-03-07 09:35

crezi ca nu am vrut sa scap de el????il urasca dar cand l-am slefit am facut gaura in prag, si l-am reparat si a ramasa asa.

ICE-M@N 16-03-07 16:27

atunci asta e

Sarris 16-03-07 20:55

Felicitari pentru interior imi place ff mult, respectul meu pentru culoare stiu eu de ce, dar parca spoilerele nu se prea potrivesc cu masina, la fel si pragurile, tu stii mai bine.
Multa bafta la tunarit, sper ca va ramane asa curata fara inscrisuri sau alte alea, nu-i asa???

za_kar 18-03-07 11:57

curaj tinere,toate au un inceput,dar vb unui tovaras de mai sus,incearca sa cauti un model de sport pe aci,ca mai sunt cateva care arata bine si nu te supara pt criticile aspre,doar de aia ai postat masina,sa o vada si ceilalti nu?sa`si dea si ei o parere,daca pui asa suflet la ce se zice nu mai trebuia sa o postezi!sa ai spor!scuze de off topic

ICE-M@N 18-03-07 17:25

lasa mah ca o scoti tu la capat cu ea asa usor te mai inspiri si de la ceilalti cu daciile sport si at o sa iasa ceva frumos din ea bafta

24mig 19-03-07 07:59

3 Attachment(s)
stiti ce ma oftica cel mai tare??? ca masina nu este gata si nu vad ce parere sa dai asa deodata, am ceva poze cu bordul dar nici asta nu e gata, vreau sa-l fac crem, normal nu??? si apoi am sa apuc de o consola centrala sa pleca de sub bord pana in bancheta din spate, dar la sfarsit o sa vedeti voi, si am ridicat bara din fata, am pus ochelarii la misto ca tre sa-i duc la vopsit.bafta baieti.

gabitu2007 19-03-07 08:32

un inceput bun tineo tot asa ca o iasa ceva frumos :)

Luigyy 19-03-07 13:35

da ce e drept arata mai bine !!!! bafta

B_12_JOY 19-03-07 18:22

fai negri nu roshi ca mie mi se pare cam nashpa > ochelarii

weedboy 19-03-07 22:54

interiorul arata super bene(parerea mea)......abia ast sa o vad cu exteriorul terminat.....

bafta in continuare

vazilro 26-03-07 22:05

La varsta ta altii nu stiu de care parte se tine ciocanul in mana. Tu te-ai apucat de "tunat" o masina.Si ai facut o treaba destul de buna. Felicitari! Fa-o cum iti place tie si incearca sa nu o complici prea tare.
2 sfaturi : vopseste si ochelarii in rosu sa fie in ton cu restul masinii si pune-i un alt volan.
Bafta!

24mig 27-03-07 08:35

multumesc pentru sfaturi, si ochelarii am spus ca-i vopsesc, deci asa o sa ramana si la volan am o problema, nu-l pot scoate, e bagat fortat si nu vrea sa iasa, am pus bordul si sistemul pe masina weekendul asta dar mi-am uiatat cablul de date acasa sa vedeti cum a iesit, dar sper sa fac rost sapt asta de la cineva:D.bafta

JUST-DO-IT 27-03-07 12:23

sal Mig-ule! cum mere treaba?vad ca ai parte de ceva sfaturi... ma uitam la pozele tale ,apoi m-am dus si m-am uitat la sportiva mea..... ma cam doare inima cand o vad asa,dar in curand vine si vremea ei....poate prin toamna o sa fie gata si a mea sper yo....oricum bafta la tuning si ai grija cu spoilerele de fibra stii ce am patit yo.....spor la treaba si bafta!!!!

canny 27-03-07 15:49

oameni interioru nu are nici o legatura cu exterioru depinde doar de la proprietar la proprietar daca vrea sa se asorteze una cu alta sau nu ,
Interiorul e frumos dar culoarea care ai aleso ma gandesc ca teai gandit mult pana ce ai ramas la ea... e foarte pretentioasa
Despre detalile de executie se poate baga de vina dar daca continui sa faci treaba o sa ajungi sa detii o masina care va arata mai bine decat foarte multe dacii din romania
Bafta la lucru !!!

ro.maniak 27-03-07 20:48

Mie nu imi plac pragurile, nu se potrivesc de loc pe masina.

MihaiS 27-03-07 23:27

3 Attachment(s)
la asa ceva ma asteptam.una din cele mai frumoase spartive cred eu.poate te inspiri de-aici.bafta:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 10:14.

- Copyright 2026 4Tuning