![]() |
SE VREA ASA CEVA LA NOI???
|
Re: SE VREA ASA CEVA LA NOI???
eu zic ca se poate daca suntm uniti!
|
Sunt pentru!
|
Normal ca se vrea intreba mai bine daca e cineva impotriva :))))))))))))))
Baga mare si ocupa-te cum sti tu mai bine. |
Asa ceva nu o sa vezi niciodata la noi din cauza ca la noi nu ai cu cine sa nu mai zic ca aia au fonduri platesc cotizatii anuale si etc...
|
si eu sunt tot pentru !
|
nici nu mai e nevoie sa zici :))) ... deja ma vad acolo la un gratarel cu pretenasu meu SoBi :oops: bineinteles servind un Jack cu gheatza 8) :drunk:
|
Facem facem...
Ar trebui sa incepem sa ne organizam putin. |
Quote:
|
Quote:
:))) ce orgolii fratie ? nu am nimic cu nimeni , doar zic ,,,,ceva de genul ala fara organizare profesionala si muuuuulti bani nu faci , nu vreau sa spulber visele celor care deja se vad cu jack si gheata :)) Inainte sa se inceapa cu visatul trebuie luat in calcul : filmare profi , sunet , un program ce sa cuprinda anumite activitati ,calculat timp,,,,,oricum nu cred ca este cineva sa se poata compara cu cei din bmw syndikat .... |
Imi ofer serviciile de video...
https://vimeo.com/spitalul2bad/videos/page:10/sort:date Cine are rabdare, se uita si cauta cele cu masini 100%. |
cred ca in legatura cu filmatul si cu sunetul nu s-ar pune problema daca ne-am organiza putin si am ajunge u totii la o intelegere.
Propun ca anul asta sa stabilim o cotizatie si noi care sa ajute la organizarea cat mai "profi" a evenimentului. ca vb aia fara bani nu mai faci nimic in ziua de azi |
Quote:
apoi restul |
Quote:
o sa fie cotizatie de la fiecare masina care participa. daca se vrea genu ala de meeting trebuie organizare foto video si multe altele. trebuie facute din timp. |
se vrea, se vrea:))!
|
Evident că se vrea, dar fără cel puțin 100 lei de mașină nu facem nimic. :sad:
|
Quote:
|
e genu de intalnire unde intra masina care corespunde cerintelor,nu duzina....ceva gen iti intra adidasu intre aripa si roata,stai afar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Iar!!!!.. iar vise iar iluziii ...
ma baieti , eu zic ca vb degeaba aici ... ar fi mai ok daca ati face o preselectie folositi fb-ul :) acolo unde v a stiti prietenii si stiti ca ar fi in stare sa faca anumite sacrificii pt a iesi ceva frumos ... este doar o parere pt ca am fost la ceva meetinguri si am vazut cum a iesi :)) |
Quote:
|
@bobocel nici slapu nu trebuie sa intre !ori facem stance event ori car meeting....
@nfs-trebuie facut selectie,2-3 persoane care cunosc fenomenu sa selecteze masinile,cel mai corect. |
Quote:
legat de taxa eu zic ca ajunge o cotizatie de 1 milion de masina pt a face un eveniment frumos. Quote:
prima data sa vedem daca se vrea cu adevarat asa ceva. |
Quote:
e bine venita o parere din partea la toti. |
topicu asta trebuie pus undeva unde sa vada toata lumea,vw audi seat opel etc :Dca peste tot sunt masini care corespund criterilor
|
Quote:
e bmw meeting in video postat de mine. |
pai ce vorbim ba motzule??zicem una facem alta :))) numa bmw ai in cap:))
|
Quote:
|
se vrea ma,parca ne doare gura...sa nu fie entuziazmu ala tipic tomanesc! Acum cu o postare am rezolvat-o ,se vreeea,dar incepe cate un gica contra sa viseze ca lui nu'i convine una,aia'lalta si iar se duce dracu tot...plm,noi suntem romani si ne manifestam ca atare! Bafta,eu sunt pentru! Se vreeeeaaaaa... :))))))
|
Quote:
celalalt despre care am vb noi i facem topic separat i faci tu topic separat :) |
Quote:
|
Quote:
a tradat urat de tot!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
da pai nu am fost atent ca eu am vb cu mutzu asta altceva,bmw meeting?nu uita bobocel ce expresie ai avut cand a venit baiatu cu bora de la vl si cred k am zis tot :))))))plus bsk-ul eu ma refer la stance de aia va paresesc de pe topicul asta ca sunt off-topic,imi dau ban singur :)))
|
Quote:
Si eu sunt pentru un meeting la care pot participa toate mărcile. Și cum spunea cineva mai sus degeaba vorbim aici, trebuie făcut un event pe fb doar cu cei interesați în proporție de cel puțin 80% fără 'aplaudici'. p.s : ce expersie am avut ?! |
sunt de acord cu laurentiu tim
sa fie stance meeting/event...toate marcile, DAR masini frumoase! |
Ma bag si eu daca se face un STANCE EVENT.. nu doar BMW meeting.
Si pot ajuta si eu pe partea foto.. sa scapam de o cheltuiala. Macar in primu an sa facem voluntariat, sa iasa ceva ok. Pe viitor poate o sa fim vazuti si de altii mai mari, si poate pe viitor prindem si ceva sponsorizari mari. Bani mai multi, show mai frumos, vizitatori mai multi. Foto: https://www.facebook.com/CRM.Design |
Quote:
multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning