Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Chrome Paint (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/35563-chrome-paint.html)

spanish 12-03-07 00:20

Chrome Paint

Vreau sa aflu cat mai multe despre aceasta vopsea... uite si un link cu niste poze cu un m3

http://www.southafrica.com/forums/ph...paint-job.html

in romania se poate face asa ceva? si un pret ceva?

tygi_one 12-03-07 13:26

Re: Chrome Paint

eu am alta intrebare am vazut sprayuri la 25 de lei , care cica reproduc chromul acum este adevarat a folosit cineva sprayurile acelea ?? daca da il rog sa puna niste poze

Bobby boss 12-03-07 13:41

aveam si eu o poza cu un audi de la arabi da ala era nichelat

turbojack 13-03-07 00:33

Quote:

Originally Posted by tygi_one (Post 793730)
eu am alta intrebare am vazut sprayuri la 25 de lei , care cica reproduc chromul acum este adevarat a folosit cineva sprayurile acelea ....

Nu se pot vopsi de calitate si durabil nici macar jante cu acel spray;este foarte sensibil la zgirieturi,praf,agenti chimici.
Se matuieste in doar citeva zile.
Am incercat sa-l protejez cu un strat de lac deasupra ,insa culoare crom devine argintiu,deci se pierde tot efectul oglinda.

Cosmin255 13-03-07 19:07

e legala culoarea asta?

Pastiluta 13-03-07 19:09

LOL da ce mah sunt culori interzise ?? :lol: Si dak da nu am mai auzit de asa ceva.

ESPinoza 13-03-07 19:17

eu din cate stiu de cand au aparut primele mashini mercedesurile alea cu chrom stiam ca e interzisa in mai multe tzari pt ca straluceau prea tare la soare si orbeau pe ceilaltzi soferi din trafic

Cosmin255 13-03-07 19:24

asa stiam si eu de asta intreb

spanish 14-03-07 02:24

am vazut si eu audiu ala, e frumos, eu nu am auzit nimic de ea, chiar nimeni de aici nu stie nimic despre aceasta vopsea?

Pastiluta 14-03-07 06:04

Akuma k suntem in UE poate ne lasa sa o dam pe masina.:D

andrei.badea 14-03-07 23:11

Nu vad dc ar interzice o asa vopsea, dar cu conditia sa nu aiba un efect de oglinda si sa reflecte puternic lumina pt ca atunci ar deranja foarte tare atat in zilele cu soare cat si noaptea. Daca e asa ca in poza, e ok. Nu reflecta lumina mai puternic decat o vopsea normala. Cel putin asa mi se pare din poze.

Pastiluta 15-03-07 18:18

Oricum suntem in Romania gasesc ei motiv sa interzica vopseaua.

sebaaa 15-03-07 18:40

Quote:

Originally Posted by tygi_one (Post 793730)
eu am alta intrebare am vazut sprayuri la 25 de lei , care cica reproduc chromul acum este adevarat a folosit cineva sprayurile acelea ?? daca da il rog sa puna niste poze

alea sunt folosite la graffitti mai mult ..cam asta ar fi principala lor utilizare si se numeste "chrome " culoarea respectiva si e un argintiu in esenta
cat despre vopseaua "crom" pt masina..arata demential dar masina trebuie sa nu aiba absolut nici un defect ,ca altfel se vede imediat si de asemenea este extrem de scumpa

Pastiluta 15-03-07 18:56

Pai si cam cat costa sa iti faci masina ?? Sa zicem un BMW M3 k la marime e potrivita.

ESPinoza 15-03-07 19:03

din cate stiu e 1000 de euro litru .. dar nu sunt sigur vorbesc si eu din auzite

Pastiluta 15-03-07 19:09

:poke: Da la 1000 de euro litru mi-as face masina dupa ce as stii k i-am fakut motoru sistemu audio i-as pune un kit de tuning la exterior si deabi dupa aia as da cu vopsea deasta

Alkatraz 15-03-07 19:26

Audi-le ala A8 pe care l-ati vazut in poze este facut in totalitate din Argint ... (mai putin piesele care nu se puteau construi din acest material...cum ar fi caucicurile, scaunele, etc.)

Despre acel BMW M3 nu pot sa spun decat ca e foarte fain ... :D A si parca la adresa cu pozele spune ca modificarea a costat 60.000 de $ dar nu se precizeaza daca toate componentele aduse ulterior(kitt-ul exterior si altele) sau doar vopseaua si manopera ... :D

RA_2fast4u 15-03-07 19:46

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 800122)
Audi-le ala A8 pe care l-ati vazut in poze este facut in totalitate din Argint ... (mai putin piesele care nu se puteau construi din acest material...cum ar fi caucicurile, scaunele, etc.)

no mai da-o drakului... poate suflat in argint.. da in totalitate din argint? that's 2 much... adica... dam... nici nu cred ca e realizabil asa ceva.. adica totusi cine crezi ca se apuca sa construiasca o replica dupa un a8 din argint..

a si din cunostintele mele stiu ca acest fel de paint este interzis in romania ca si de altfel in marea majoritate a statelor deoarece fiind chrome reflecta foarte multa lumina(ar fi ca o oglinda miscatoare) si va dati seama ca nu e chiar cel mai indicat lucru sa il gasesti pe strada :)

spanish 15-03-07 23:03

poate fi facut din argint.. nu ati vazut limuzina la nushtu` ce sheic ca suflase rollsu cu aur? :))

ESPinoza 16-03-07 00:42

Quote:

Originally Posted by spanish (Post 800669)
poate fi facut din argint.. nu ati vazut limuzina la nushtu` ce sheic ca suflase rollsu cu aur? :))

suflat e una facut in total de argint e alta

spanish 16-03-07 01:57

deci la noi inca nu e asa ceva :((

Pastiluta 17-03-07 21:38

Da eu tot o vopsesc asa mah dak ma bani si sa ma rpinda politia dak au cojones sa se tina dupa mine. :))

Treshure 26-03-07 12:09

Nu ar fi de mirare daca ar fi din argint.. la cati bani au arabii.. Era un documentar pe Descovery.. si spunea arabu' ca el nu are incredere in banci.. el ce bani ia, da fuga repede sa ii cheltuie pe te miri ce :))

GABBY_ 26-03-07 16:33

3 Attachment(s)
era vorba de arabi parca

lowryder 31-03-07 20:42

Mai erau niste masini cu vopsea cromata de ex. un C Klasse si un SL 55.

mae 03-04-07 14:17

dar si tu ca sofer dac ai sta in masinaia aia t-iar sari ochii din cap cand bate soarele pe capota de la motor

lowryder 03-04-07 15:03

da asa e... dar poate cine stie, or fi doar de show off. Oricum arata bine, pe strada iti sare in ochi :))

liwiu_evo 08-04-07 20:42

pai pe linkul pe care la pus spanish, am citi ca paint jobu costa 60000 da dolari ;) (shi citez: Nope not mine - Apparently the paintjob cost $60K) costa mai mult vopseaua decat masina???

spanish 27-04-07 00:50

am gasit la mine in Spania pe cinva care face asa ceva, dar la fel mi-a spus ca o sa ma coste o avere sa fac toata masina si plus de asta o sa am probleme cu politita ca nu e omologata vopseaua in Spania :((

Marius 27-04-07 01:48

Mi se pare o aberatie ca nu este omologata o vopsea...nu am auzit pana acum de asa ceva...dar daca la voi in Spania asa e....ok
Si cam cat ar fi averea aia???

spanish 28-04-07 16:52

Spaniolii astia sunt mai tampiti ei asa ,daca nu le place lor ceva nu o omologeaza, asta care a zis ca mi-o vopseste a zis ca ma cam duce pe la vreo 10 mii de euro, dar nu imi da nici un act ca e omologata vopseaua si mi-a zis ca nu trec ITV (RAR).

yo_tipu 12-05-07 18:27

audiu a fost slefuit(slefuirea a durat peste 1000 de ore) si acoperit cu x straturi de lac, iar vopseau sau slefuitul mashinii este interzis in US.

you_are_under_my_wheels 04-08-08 22:40

nujt' daka o fi intersiz sau nu....da eo demult aveam boala pe vopseaua asta...si am gasit asta..:-??...http://www.alsacorp.com/products/mir...irrachrome.htm ...sper sa va fie de folos..:)...si m-as da si peste kap ...numa sa imi vopsesc majina asa..:)

Blondy26 05-08-08 13:00

Mi se pare un pic cam prea shiny...Si eu am auzit la fel, ca nu ai voie cu vopsea din asta pt ca risti sa orbesti alti soferi daca se reflecta soarele pe masina sau chiar si faruri noaptea.

ionut_cluj 06-08-08 12:29

Nu scrie nimic referitor la culoarea masinii in Codul Rutier, deci n-are de ce sa fie interzis. Atata doar ca un paintjob de genul asta in Germania e vreo 40.000 de euro.

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning