![]() |
NISSAN MEET 2013
Propun o intalnire a pasionatiilor de nissan pentru anul acesta.
Astept pareri pro si contra de asemena sugesti despre pe ce data se va desfasura. Locatie pentru desfasurarea evenimentului eu as alage brasovul(sa mai tinut odata si a iesit foarte bine) Multumesc |
Re: NISSAN MEET 2013
Brasov suna bine. Este cam la mijloc,toata lumea poate ajunge usor. Plus ca drumul pana acolo este ok. Problema se pune cand? Ar fi frumos in primavara,gen martie-aprilie.
Cine este pentru? |
Salut !Hop si eu la NISSAN MEET cu mare placere
|
Destul de subtire activitatea pe sectiunile nissan,am urmarit si topicurile trecute despre intalnirile pasionatilor de nissan si mi s-au parut foarte interesante si un bun prilej de a mai invata cateceva din experienta celorlalti.
Sper ca se vor gasi ceva doritori. |
poate reusesc sa ajung si eu , depinde , cu cat e mai tarziu cu atat sunt sansele mai mari sa ajung .
|
data nui batut in cuie, de aceea astept propuneri pentru data,
|
pentru mine singurul impediment ar fi ca aceasta intalnire sa aiba loc in timpul saptamanii,in rest nu conteaza cand se organizeaza,am sa bifez prezent.
|
pai...cine ar putea sa vina in cursul saptamanii ? 2-3-4 ....in rest ...cam toti muncim si ...eu unu imi iau destul de greu liber ;
in legatura cu data ...stai sa mai vedem daca se mai anunta si altii ...sa vedem cand pot veni si ei. |
la fel ca si anii trecuti intalnirea o sa se tina intr-un weekend pe durata a 2 zile
|
Quote:
este logic ce spui ,dar am zis sa precizez ca nu strica ... |
prezent
si va ajut cu tot ce pot |
A mai fost o intalnire tot la brasov, si din toti cei ce s-au anuntat, nu stiu daca au venit cativa. Eu sunt pt Poiana Brasov. Gasim si loc pt show-uri , daca e....
|
in august aduc Almera in tara:Dpoate am noroc si ne intalnim
|
trebuie ca intalnirea sa aiba loc in perioada de primavara ,pt ca vara pleaca omu in concediu si il prinzi mai greu la intalnire,si primavara la 20 grade e perfect sa chinui putin masina.
acum asta e parerea mea ,sa nu imi sariti in cap. |
nu lasati thread-ul sa moara ...hai la cat mai multe masini!
|
propunere data:
BRASOV 15-16 iunie (odata cu gtt drag event) sau BRASOV 28-30 iunie (odata cu gtt rd4 si king of europe drift) |
parerea mea ar fii sa nu o face odata cu alte evenimente fiindca fiecare isi pierde interesul de la intalnire, ca si in primul an am fost doar noi si ne-am simtit bine impreuna
|
Vin si eu :) Mergem tot la Rasnov?
|
Da 88RED ai dreptate
Dj_SlasH posibil dar sunt si alte locatii superbe cum ar fi in darste la camping (cu posibilitate si de cazare si gratar parcare auto etc.) |
Vineri 19 Aprilie cum suna ? Ca locatie sunt de acord cu reshizzo_s13 :))
|
e o foarte buna idee pt data, si eu as fii deacord, sper si altii
|
Quote:
|
Sunteti de acord sa propunem niste variante ( 2-3 date fixe ) si in functie de ce voteaza lumea aici sa se ramana acea data valabila?
|
daca o sa fi prezent cu s14-le tau atunci pot alege orice data vrei :)))))
da sunt de parerea-ta. eu zic o data in luna MAI pentru ca in aprilie in brasov este inca rece |
Quote:
Sunt 2 variante,in cazul in care vin singur merg cu Silvia. Daca o lungesc si-mi iau si fetele cu mine poate venim cu Maxima. Cred totusi ca vin cu Silvica.... Eu am votat deja in sondaj.Imi convine sa combin aceasta intalnire cu cu alte evenimente auto dc tot fac un drum mi se pare f buna initiativa ta. Sunt tare curios cine mai vine,deocamdata suntem o mana de oameni. |
Quote:
http://www.campingdirste.ro/ro_files/localizare.html |
Eu vin .......
|
Quote:
|
deci pana acuma suntem asa prezenti cu siguranta:
1. reshizzo 2. Liviu 3. 300zx 4. ocs82 5. 88red sorin 6. dj slash 7. ... sa mai alegem si data intalnirii sa propunem fiecare data intalnirii cand doreste sa se tine aceasta intalnire apoi vedem cum si care este mai apropiat .. alegem 2 variante si vedem pe parcurs care se mai alatura de noi si stabilim una dintre cele 2 date. locatia va ramane cred DARSTE si programul zilei il stabilim impreuna astept update-uri |
vin si eu sigur sigur (in cel mai rau caz vin cu fordu` dar de venit tot vin)
|
Quote:
Quote:
|
aaaaaaa +1
|
Quote:
In stilul asta parca vad ca vin 4-5 oameni iar restul spun ca ahhhhhhh,nu am stiut etc etc.. |
parerea mea ca o data apropiata de 1 mai ar fii f buna 27-28 april sau 4-5 mai
|
Quote:
+1 de la mine |
1. reshizzo
2. Liviu 3. 300zx 4. ocs82 5. ocs82 prieten 6. 88red sorin 7. dj slash 8. tony 9. fugitiv |
eu sunt din brasov si va pot ajuta cu orice doar sa veniti cu idei
eu zic ca 4-5 mai ar fi the best |
4-5 Mai, e super, am timp sa termin si al doi-lea 300zx vin cu doua. Vine si Nihal cu 2 - 3 :P
|
Quote:
|
eu n`am masina gata ..si nu cred ca o termin pana in mai ,dar dupa cum am zis de venit tot vin (cu altceva) ,in threadul cu voturi eu unu am votat dupa 30 iunie (sunt destul de sigur ca atunci am sx-ul ok) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning