![]() |
Machete in lucru - MultiMrFlorin
6 Attachment(s)
Salutare, azi am hotarat si eu sa imi prezint "bijuteria" de :twisted: Dacie :twisted: scara 1/43 !
I-am schimbat : -Jante camber mai mare -Barile date jos I-am adaugat : - Capota Black N White - Portbagaj + roata de rezerva - Stickers - Fina sport :rolleyes2 Urneaza sa ii pun buza fata Mk1 confectionata manual :rolleyes2 , stickers Rat Style ! Imi pute-ti da` sugesti pt Dacioara ! :lol: Atasez si niste poze cu ea ! :D |
re: Machete in lucru - MultiMrFlorin
1 Attachment(s)
Frumoasa mititica !
Nu incerci si niste dungi ca alea de se pun pe Dacia 1300 ? |
Quote:
|
15 Attachment(s)
Dupa 2 ore de munca ... :lol: Priviti ce am realizat !
-Stickers "lateral" Rat Style :twisted: -"Cruce" Rat Style capota fata -Proiector galben fata - spate -Sticker portbagaj "Rat" Am atasat si o poza cu resursele care le-am avut pt. stichere , proiectoare etc . :rolleyes2 |
Din rat-style ai dat in kitch... scapa te rog de cartoanele alea scrise cu picul ca arata groaznic... si nici ideea cu rechinul nu imi surade dar daca iti place tie e ok...
|
Re: Machete in lucru - MultiMrFlorin
Vad ca ai si un Matiz Rat:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Se adauga la topic si un :twisted: Matiz tot Rat Style :twisted: ! La matiz nu s-a schimbat nimic decat sa adugat : - Stickers luneta spate - Proiector spate (sub spoiler) Galben-Rat - Stikers lateral Rat Style As vrea sa o fac LOW :shock: dar nu reusesc se vede in poza aceea cand este masina "intoarsa" , poate imi pute-ti da voi sugesti cum o fac Low ! Mai imi pute-ti da' pareri ce sa ii mai fac ... ! :rolleyes2 |
Te rog sa arunci un ochi atent pe regulamentul sectiunii si sa il respecti ca sa nu ne suparam.
|
Quote:
|
pana acum eu sunt de parere ca ai stricat dacioara, cred ca mai bine ii scoti toate abtibildele alea si faci capota macar culoarea ruginei, sau poti scoate la imprimanta pattern-ul ruginei RUST PATTERN pe hartie cu lipici (etichete) si ii faci gen rat style, daca vrei genu asta.
Eu asta as face la RAT Style: 1. Capota ruginita 2. Barile montate dar stramb 3. Daca nu montezi barile stramb, pui numerele de inmatriculare stramb 4. As pune jantele de le avea Dacia 5. As incerca sa cobor garda la sol :D 6. Din 3-4 agrafe pentru hartie as incerca sa fac un portbagaj Spor la treaba daca ti-am dat idei ;) |
Quote:
|
Daca te gandesti sa renunti la stilul Rat ideea mea e sa le cobori mai jos si geamurile fumurii..spor la treaba
|
Quote:
Multumesc mult' Reme am sa incerc Capota ruginita la primavara (tee rog sa atasezi o poza cu rugina daca ai ) barile am sa le montez stramb ... :rolleyes2 dar sa ma mai gandesc ! :rolleyes2 |
Iti place asa tare stilul rat? :lol: Ai putea sa incerci si altceva..
|
1 Attachment(s)
uite un pattern de rugina, despre care zic eu ca ar da bine
|
Quote:
|
Quote:
Dar poti folosi vopsele speciale de la Revell/Italeri/Tamiya...etc... si apoi poti "sigila" cu lac :D. |
Quote:
|
Sa ne explici si noua cum se obtine oxid de fier (adica rugina aia rosie, specifica) dintr-un aliaj care nu contine fier.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning