![]() |
Daewoo Cielo IS 03 PWL
2 Attachment(s)
De cca o saptamana m-am ales cu una bucata Daewoo Cielo 1.5 16v din 1998,cu cca 199.980 km, ceva probleme ,pe ici pe colo...mi-a placut de la inceput faptul ca motorul e in mintile lui,nu scoate gram de fum,nu prea are rugina,si e ff nervoasa...si e si incaltata de iarna
Attachment 2663315 Attachment 2663316 |
Re: Daewoo Cielo IS 03 PWL
Frumos Cielo !
Ceva modificari pe viitor ?? :D |
modificari vor fi multe :twisted: !prin vara o vopsea rosu aprins, set de jante albe ,o suspensie sport...
momentan mai am ceva de furca pe ici pe colo,prin punctele esentiale.. primele lucruri inlocuite ar fi blocu de lumini,platoul electric la o tripla,inlocuirea becurilor cu Osram pe fata ,si o sacosa de becuri pe spate....urmeaza la inceputul lu februarie o verificare cap-coada a tuturor articulatiilor,si un kit bixenon ...sunt in cautare de macarale electrice ,si alte nebunii...nu-mi place frana cum tine si va suferi si ea ceva verificari....asta in mare...8) stie cineva daca oglinzile astea patratoase is la fel cu cele rotunjite?cumpar oglinzi model rotunjite pe grena daca are careva ...:twisted: |
Sa-l stapanesti sanatos, ai facut o alegere foarte buna deoarece este o masina fiabila si foarte ieftina de intretinut.
Oglinzile le poti inlocui fara probleme, au aceeasi prindere! Pune si tu mai multe poze! |
3 Attachment(s)
multumesc pentru raspunsul promt . am facut deja rost de proiectoare pt tanketa ...urmeaza sa vad cu instalatia cum fac...cu ajutorul unui bun prieten am deja si avarii functionale, si butonu pentru proiectoare in bord...next cel de temporizare pt stergatoare...urmeaza problemele: pozele sunt facute cu tel deocamdata scuze pt calitate...
Attachment 2663878 Attachment 2663879 Attachment 2663880 |
Lasa nenea Dan ca ii facem maine poze cand trec pe la tine sa reparam instalatia aia de gpl ca azi nu ai mai avut curaj sa treci pe la mine ca te musc :)) Nu iti face griji nu sunt turbat decat daca sunt muscat de altcineva mai turbat ca mine :))
|
4 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
poze partea a-2-a :rolleyes2
Attachment 2665189 Attachment 2665190 Attachment 2665191 Attachment 2665192 Attachment 2665193 astept pareri,idei,critici ;) |
Da jos pragurile de fibra, s-ar putea sa gasesti "surprize" si pune-i aparatorile de noroi la toate cele 4 roti ca vad ca lipsesc cu desavarsire. Asta asa la prima vedere, asteptam poze mult mai bunesi cu masina curata! Bafta in continuare!
|
la praguri sincer ma gandeam si eu ...la presurile de noroi nu ma gandisem...:-) dar e bun sfatu...
urmeaza sa rezolv cu bateria( e putin descarcata ) apoi cred ca pragurile alea de fibra vor zbura...surprize sper sa nu am...stiu ca e indoit un prag,acu ramane de vazut ce si cum... poze promit sa-i fac ziua in curand :-)8):-) |
avea dreptate cineva cu surprizele la praguri,bine ca nu-s prea grave...:-)...urmeaza ceva imbunatatiri la interior,alte oglinzi si poze cand va fi prezentabila...;)
|
Frumoasa masinuta uite cateva idei..care probabil le aveai in plan..:P
Idei de modificari la exterior suport numar de matiz e vreo 15 lei nou gasesti pe la magazinele de piese daewoo suspensie sport coborata 4 cm farurile smoked si grila vopsita negru+plasa toba sport bara fata/spate clean..daca tot zici ca urmeaza sa fie vopsita.. un lac cu putin pigment negru pe stopuri jante de aliaj sau jantele originale negre cu inele din alea ca la golf daca stii si un badboy :D Bafta ! |
Stai linistit barile clean le va avea si portierele la fel ,Masca fata o va avea clean fara plasa ca nu ne place la niciunul asa(uitate la topicul meu cu is 05 pye si vezi cam care vor fi modificarile pe viitor ale masinii asteia puse in practica pe a mea .
|
capota cu badboy look suna bine,iar suportul nr de matiz banui ca e pt fata ...suna interesant...suspensie sport inca nu stiu ce sa zic...coborata -4 nu zic nu,dar la ce santier e in iasi acuma,e cam greu cu suspensia sport...aia rupe tot in tine a avut un amic pe golf 4 ...la gropi era prapad...:lol:,
farurile vor fi bixenon cred,joey mode cred ca se numesc..:-) idei is multe,dar e si masina mea zilnica,asa ca tre sa imbin utilu cu placutu...ma gandesc la o plasma ceva pt bord,neaparat ceasuri cu turometru(momentan n-am)...deocamdata a primit asta seara oglinzi de executive,maine daca permite vremea le si montez...deci am scapat de cele patrate...obligat va fi si ceva muzica,un tun o statie,ceva boxe,si neaparat jante !!!urmeaza macarale electrice...cu rabdare si tiutiun toate se rezolva ,zicea un prieten...:twisted: ps: am zis si va fi si vopsita dar la vara cand va fi cald,oricine stie ca la temperaturile de afara nu se prea prinde vopseaua de tabla ;) |
2 Attachment(s)
Am o idee pt badboy :D
Chiar daca este virtual , se poate realiza... |
arata interesant !!!spatele aduce putin a mercedes dar aspectu frontal e ff interesant :twisted: ms de idee...cu realizarea ma descurc eu cumva :-)...ideea e faina !chiar imi place wild 8) !ms mult :twisted:
|
4 Attachment(s)
azi a primit cadouri :
Attachment 2691787 Attachment 2691788 Attachment 2691789 Attachment 2691790 am o nelamurire..la piesa aia care tiuie cand pui contactu sau uiti centura,eu am doua la fel dar una cu 3 papuci,una cu doi papuci pe al doilea rand...la cea cu 2 apare martoru de centura in bord dar nu zice ninic,la cea(originala a masinii) cu 3 nimic... la fel e si claxonul...am inlocuit partea de pe volan ,dar pauza...stiu ca am 2 fire libere linga radiator,dar alea sunt pt proiectoare... exista releu pt claxon,si daca da care e ala?;) |
update...de vreo 2 saptamani are si geamuri electrice 8)....cautam meserias pt montaj...
ps:cine imi zice si mie dc nu am pedala de ambreiaj?am inlocuit pompa...si conductele...ambreiaju meu e sublim,dar lipseste cu desavarsire...trebuie aierisita instalatia?am deschis ventilu dar abia de a facut 2 bule...:rolleyes2 |
Poate iti completezi si locatia corecta la profil... nu doar "nowhere city". In primul rand e obligatoriu, in al 2lea rand cu locatia asta vei primi ajutor pe masura... in nowhere city...
Scrie corect in limba romana, nu in mirc viteza... DE CE, nu DC. AmbreiajuL... nu ambreiaju. Daca vrei sfaturi, respecta in primul rand regulile elementare de mai sus, si in al 2lea rand da detalii mai multe despre eventuala problema si despre ce ai facut tu acolo. |
scuze am corectat deja locatia...am o tastatura uzata ...de scris corect nu e problema,dar calculatorul de acasa,ma cam faulteaza :lol:
cu ambreiajul e auirea ...am luat o teapa la o pompa de ambreiaj(aviz amatorilor de piese sh)...o saptamana m-a tinut pe dreapta...:sad: in final,cu ajutorul unui bun prieten ,am facut masina in 10 min ... am reconditionat vechea pompa... nu pricepeam cum se face aerisirea ,si de ce nu functioneaza deloc ambreiajul...vinovatu era pompa...din cauza ei am inlocuit teava,conducta si rezervorul de lichid degeaba....:shock:...cate odata mai luam si teapa...doar traim in romania...:-) |
In concluzie ai rezolvat? Aerisirea se face ca la frana... se fac pedale si se desface aerisitorul de pe cutie, cu atentie sa nu se goleasca vasul.
|
da multumesc am rezolvat cu ambreiajul...urmeaza sa ma apuc de praguri...precum a intuit cineva sub fibra erau surprize...;),nu grave,dar trebuie rezolvate..
mi-au atras atentia niste faruri cu lupa...am inteles ca nu se prea gasesc de cumparat...merita studiata problema...:-)... apropo ce jante vin fara modificari pe cielo 14/15?eu in talon am 13 da stiu ca la executive sunt de 14. |
Nu ai nevoie de aripile fata si un kit de ambreaj? :lol::lol::lol::lol:
|
momentan nu,dar pe viitor cine stie...oricum ms pt piese... :-)
|
cumpar ceasuri cielo cu turometru (functionale),fete de usi fata pentru geamuri electrice,butoane geamuri electrice(cu tot cu mufe)...eventual ceasuri modificate...:-)8):-) astept oferte PM
|
De cate ori sa mai explic ca vanzarile/cumpararile se fac pe sectiunea dedicata, cu titlu sugestiv, clar, date de contact...???
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo.html |
de cca o saptamana tot lucram la tanketa...acum are geamuri electrice,alarma,jante pe 14 aliaj ,inchidere centralizata...de azi si o alta baterie,bosh-ul vechi a dat in primire cum a dat de frig...:lol:
dupa inlocuirea a 2-a oara a bujiilor,la relanti motoru aproape nu se aude...:-)...intre timp s-a inlocuit motorasu de la usita benzina(era ars),carapacea de la volan,urmeaza un pic de tinichigerie ,daca vremea ne da voie...si tot vreau sa dau jos volanu,dar fara succes...pana acum...:???: poze cum gasesc un prieten cu aparat foto...:-) |
dupa lupte seculare de cca 2 saptamani,am gasit si fetele de usi fata cu butoane si mufe...mare minune...:lol:,in sfarsit putem termina partea electrica...urmeaza lucruri interesante...:-)
|
Nu ar strtica sa mai urci si 2/3 poze cu starea actuala si ce ai mai lucrat la ea :)
|
2 Attachment(s)
Attachment 2750357
Attachment 2750358 poze astept si eu de la un prieten.....am ceva poze de cca 2 saptamani....scuzati imaginile...:-) acum sa trecem la update-uri: dupa cca 2-3 modificari,am ajuns la faza finala cu geamurile electrice,inchiderea centralizata ,si cam juma de alarma montata(zeci de fire si firisoare peste tot )... in ceea ce priveste masina am dat jos capacele alea groaznice de opel,ulterior am achizitionat jante de aliaj,ceva gume de vara si iata rezultatul finit : am ajuns la 12 gume de iarna si vreo 8 de vara ...:lol: saptamana trecuta am achizitionat inca o juma de cielo sau 2/3 cum zice un amic...:-),printre multe altele am AC complet,2 scaune fata intregi in sfarsit ,un bord complet,sine pt cupola,o pompa de frana koreea,un alt torpedou,triple koreea ,mult doritele fete de portiere fata :twisted:,toate butoanele geamuri electrice cu tot cu mufe originale,un panou complet de sigurante,tot soiu de mochete,ceasuri cu turometru( in sfarsit o sa aflu si eu ce turatie are motorisca mea),plastice cat incape,zeci de maruntisuri... deoarece nu prea am stare 8),am hotarat sa mai modific pe ici pe colo prin partile esentiale...momentan studiez niste faruri cu lupa ...si cochetez cu o servodirectie....pe langa astea urmeaza un badboy ,ceva muzica,si mai vedem...primesc orice fel de idei sugestii,critici :-) azi am inlocuit filtrul de aer,cel vechi era prins in holsuruburi,si izolat cu silicon rosu :shock:,am reparat o macara pe spate,...urmeaza pompa de frana sa fie inlocuita,triple koreea, ceva tinichigerie....astept doar vreme buna si multe cafele !!!prieteni stiu de ce...;) |
Asteptam si badboy-ul :twisted:
|
1 Attachment(s)
in ultimele zile am inlocuit triplele,am descoperit cu stupoare ca aveam adevarate acvarii :lol: in cele vechi,am inlocuit cateva becuri(acu merg toate :rolleyes2)am desfacut in cele din urma grila fata,am claxon functional,am inlocuit elementul filtrant de aer,totul datorita ajutorului unor buni prieteni :-)...
cu badboy-ul si eu abia astept dar mai dureaza putin,nu de alta dar se apropie Pastele...:-) alti bani alta distractie... momentan am iesit la firu ierbii...cu cativa prieteni buni,posesori de cielo...:twisted: |
5 Attachment(s)
astazi am turometizat-o :lol: ,am inlocuit consola dintre scaune si rama la schimbator...am toate ceasurile functionale :-) ,si in sfarsit ceva lumina in masina...urmeaza leduri cred..:rolleyes2
Attachment 2755113 Attachment 2755114 Attachment 2755115 Attachment 2755116 Attachment 2755122 |
husa de pe volan e de mare efect ;)
|
am volan de nexia ,dar nu reusesc sa-l scot pe asta afara am tras de el 2 oameni si degeaba...:sad:...
in final am amanat idea sa-mi fac claxonu pe volan,l-am pus pe buton,si caut piesa aia de extras volanu...husa va zbura ,si curand... acu studiez in amanunt o servodirectie...sunt multe lucruri de facut ,dar putina cumpatare nu strica....si eu vreau 7 lucruri odata vorba unui amic...:twisted:,dar nu cred ca e un lucru rau...am mochete ,plastice,cam inca juma de masina piese... cu timpu stau mai prost...masina mea e si depozit :twisted:,si functionala...ca nu arata stas,e clar,dar va fi...instalatia de AC imi ocupa juma de portbagaj...de exemplu...restu pieselor bancheta spate a masini...am piese pana si pe sifonier in casa...:rolleyes2 asta e n-am nici garaj,nici boxa da ma descurc cum pot...slava domnului ca exista prieteni...8) |
S-au potrivit la fix ceasurile? In sensul ca indicatoarele de apa si combustibil sa indice corect, si turometrul daca ii trebuie ceva in plus, vreun fir ceva.... :D
|
Ceasurile au venit la fix...sunt de un korean din 97,a mea e din 98...doar am desfacut cele 2 mufe si cablul de km,am scos ceasurile vechi(atentie!cablul de kilometraj are o siguranta,de care nimeni nu pomeneste nicaieri!!),am verificat toate becurile,..la desfacut a fost usor :-)...in schimb la montat a fost cu cantec rau...:twisted:...
Cu ocazia asta am inlocuit si ceva becuri la butoanele de pe rama ceasurilor...acu merg cam toate...:twisted::lol::twisted: Diferente sunt in felu urmator : 1. nu se poate demonta turometrul sa-l montez pe ceasurile mele vechi in locu temperaturi apei(difera prinderile,adica nr si pozitia suruburilor) 2.difera la ceasurile de coreea pozitiile mufelor ...ma refer la cele 2 mufe care alimenteaza ceasurile... Se vad bine mai sus in pagina cele care le am in brate Poong Sung(koreea)cele de alaturi is cele originale ale masini mele(fara turometru) Problema principala,este faptul ca dupa ce pui mufele inapoi,si pozitionezi corect ceasurile,trebuie atasat cablul de kilometraj...aici e mare problema....mi-a luat cam juma de zi pana am izbutit ...nu ai loc nici cum iar cablul e ff fix...nu-l poti trage aproape deloc ...:shock: Pentru cine are de gand sa se apuce il sfatui sa se inarmeze cu mulllllllllllllllllllllta rabdare...In final am desfacut scoica volanului si pe jos ,cu mana caus am reusit sa ajung la cablu de kilometraj.... Am inteles ca dupa 99 ar fi ceva probleme si nu se potrivesc,ceasurile,mai exact la cielo cu modelu nou de bobina...trebuie tras un fir in pinul 12 al mufei...altfel nu poti avea semnal ,si turometrul nu merge....nu sunt mecanic sau electrician asa ca nu stiu sigur ,dar se pot afla multe pe net...la mine a mers simplu,doar prin inlocuire... Pe langa asta am inlocuit consola dintre scaune,rama la schimbator,am inlocuit becu la scrumiera,si am descoperit o problema la bricheta.. Pana acum merg toate indicatoarele(benzina,apa,turometru,km) fara vreun delay, fara probleme...urmeaza leduri sau plasme..sau si si...;) |
Azi am adus PWL-ul la mine la atelier si de maine ne apucam serios de el.
Sa mai adus si un cielo Radiat donator pentru :Portiere,praguri,capote si alte acareturi inclusiv AC. Mai multe detalii si pozne maine cand ma apuc de ea . |
Poate sant eu maniac insa nu ma pot abtine.Nu sant absurd sau carcotas,in a critica ca nu faci oaresce "tuning"costisitor,insa nici chiar asa.
Nu te incurca firele alea de pe jos? Husa aia de pe volan,imi sta pe creier,as azvarli-o fara resentimente. O rama consola e 10 lei,monteaz-o ca e pacat.Bidoane si spraiuri pe sub scaune sau picioare pasageri,fata de usa lipsa,mai faci si poze....Iar comanda de geamuri electrice montata in bord e bomboana de pe coliva,de ce nu ai montat-o ca la Exe,intre scaune macar,daca tot nu ai facut un efort sa montezi de GLE? Inca odata nu vreau sa deranjez,doar sa-ti deschid ochii ca e pacat de masina. Spor si nu mi-o lua in nume de rau. |
20 Attachment(s)
Sa lucrat de zor azi pentru un singur om (recte eu) si anume
Sa demontat interiorul si am gasit ceva surprize neplacute la cielo lui dan(edyson) Sa demontat interiorul de la cielo donator. Am demontat aripile ,bara fata de la ambele cielo. Am inceput sa pregatesc aripile pentru stilul clean si le-am curatat de toata rugina,pe urma am aplicat un strat de bisulfura de molibden si chit fibra . Am curatat aripile pe interior de orice strat de rugina si le-am dat cu bisulfura de molibden si urmeaza maine sa le dau cu antifon ca edyson sa nu mai aiba treaba la masina muuult timp. Am inceput pe seara sa desfac partea mecanica de pe cielo donator ca sa pot sa ma apuc sa o montez pe a lui edyson. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning