![]() |
Cumpar e36 / e46
BMW e36
Motorizari: 318, 320, 325 (doar benzinare) Transmisie: Manuala Caroserie: Coupe, Cabrio KM: 200.000 maxim AN: 1995+ BMW e46 Motorizari: 318, 320, 325 Transmisie: Manuala, Automata Caroserie: Coupe, Cabrio, Sedan KM: 180.000 maxim AN: 2002+ ATENTIE! Caut o masina ingrijita fara probleme mecanice, optice sau electrice. De preferat ca masina sa nu fi fost revopsita. Ca si dotari nu ma prea intereseaza atat timp cat masina este "tipla". Va rog sa nu veniti cu preturi aberante! Apreciez o masina ingrijita, curata care este in toate mintile ei si pot sa ofer usor peste pretul pietei. Multumesc! |
Re: Cumpar e36 / e46
|
salut, te intereseaza https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...318i-95-a.html
|
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
BMW 318is(coupe) packet M-INDIVIDUAL,inmatriculata RO,motor M44b19,impecabila,km REALI,trapa electrica(2 pozitii),jante pe 17(M3) cu 225/45/17 zr17.Servo directie.Faruri originale ZKV cu angel eyes SMD si xenon faza scurta.Toata partea mecanica este adusa la zero,schimbate toate consumabilile.Franele spate sunt upgradate cu discuri ventilate.Sunt primul proprietar.
AN FABRICATIE 1996 MODEL INDIVIDUAL GEAMURI ELECTRICE FATA -SPATE ABS TRAPA ELECTRICA CU MODUL CONFORT SERVO DIRECTIE FARURI ZKW CU LUPA SI ANGEL EYES SMD PROIECTOARE INCHIDERE CENTRALIZATA INCHIDTERE DIN TELECOMANDA ///M PAKET ORIGINAL DE FABRICA VOLAN M3 CU AIRBAG BARA FATA ///M BARA SPATE ///M PRAGURI ///M BANDOURI ///M STOPURI ORIGINALE DIN FABRICA PLAFON INTERIOR NEGRU SCAUNE RECARO ( SEMIPIELE DE FABRICA CU COTIERA DE PIELE IN SPATE) MANER FRANA DE MANA DIN PIELE GEAMURI FUMURII OMOLOGATE PACHET LUMINI INTERIOR Totul este original de fabrica. PRET: 4490 euro.Pretul este negociabil. |
[QUOTE=bomber;5315488]BMW e36
Salut , daca iti place si vrei sa afli mai multe detalii 0724052401 , are acte pana in decembrie anul asta si merge absolut tot la ea nu a fost niciodata lovita si nici o piesa vopsita la masina poti verifica la orice service https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...e36-1-8is.html |
Cumpar si BMW e30 !
|
astea doua de mai sus chiar arata bine,plus ar mai fi ala a lu miky,dar cred ca defapt nu vrei sa cumperi nimic :)))
|
Quote:
2.Caut ceva gen https://www.youtube.com/watch?v=yO23dor5lTI care a si fost la vanzare... 3.Care este problema ta? Vezi-ti de topicurile tale prietenas ca nu te f... pe tine pe ce dau eu banii, da? |
Quote:
|
Quote:
|
te int e 36-le meu???? am postat ceva mai sus.
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Salut! Te intereseaza un 318is din 94?
|
Quote:
Quote:
KM? Probleme mecanice,electrice,optice? Pret? |
2 Attachment(s)
daca iti place pretul e mult mai mic decat 318is INDIVIDUAL cum era cu mai 5000e..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic sa nu va mai agitati cu el,e al 10-lea thread deschis unde "CUMPARA E36/E46" si in final nu cumpara nimic. cauta si el atentie
|
Quote:
2.Nu este nimeni obligat sa vina si sa isi posteze aici oferta. 3.Cu ce te-am deranjat eu ca sa imi faci tu mie o imagine proasta? Este o tara libera in care fiecare are un cuvant de spus, nu esti in masura tu sa ma cenzurezi... 4.Cred ca esti o persoana frustrata care nu isi poate vinde cazanul... HATERS GONNA HATE! |
Quote:
Cauti si tu atentie,cu siguranta nu vei cumpara nici o masina...Daca erai interesat cu adevarat...iti cautai tu singura masina..nu faceai pe aici post-uri in fiecare luna. :sad: |
Quote:
Asadar pe viitor ii rog pe cei care nu au legatura cu subiectul topicului sa se abtina, personal nu v-am derajat cu nimic pe niciunul dintre voi asa ca va rog sa nu ma deranjati nici voi pe mine! Rog un moderator sa stearga toate comentariile off-topic. Multumesc! |
Quote:
Cred ca nu stiu ce fel de masina doresti,ba la mine nu-ti place culoarea,ba la nu stiu cine nu are nu stiu ce.......s.a.m.d.Am impresia ca baiatul cauta BMW-ul perfect drept scuza ca,cumpara masina. |
Quote:
In primul rand nu mi-ai dat un minimum de informatii despre istoria masini cum ar fi al catelea proprietar, probleme pe care le-a avut ( imi este greu sa cred ca la o asemenea masina dupa atatia ani sa nu fi aparut ceva.. ). In al doilea rand pozele deoarece mi-ai oferit doar 3 poze toate facut pe partea drepta a masini de parca ai avea ceva de ascuns frontal, lateral stanga, spate si mai lipsesc si pozele la interior in care as fi dorit sa vad si eu o tapiterie, bordul si multe altele.. Deci pana la urma imi cumpar ce imi place, nu ce vreti voi.. |
Si hai sa iti zic de ce consider unele masini cazane. Pentru ca uni oameni cand isi cumpara o masina nu se gandesc si la costurile de apoi cum ar fi:
-ingrijire estetica: 2x polish/an, 4x ceruit/an, 2x interior/tapiterie/an, Nx spalari/degresari/an -mecanica: 1x revizie/an + probleme imprevizibile -acte: asigurare,impozit,alte taxe -necesarul: benzina/motorina (de preferat de cea mai buna calitate) + 2x aditivi curatare/an + multe alte solutii cum ar fi spray-ul pentru dezghetare, WD-40 pentru orice.. etc. Iar majoritate nici macar jumatate din ce am scris mai sus nu aplica... si se mai mira de ce le zice lumea ca au cazane... |
Orice e36 ai cumpara sigur dar sigur are nevoie de ceva investitie ,masinile bune au pret de 4500+ care la randul lor au nevoie de una alta (ma refer la e 36 ) sa nu uitam ca au 20 de ani
|
Quote:
Asa ca pana la urma nu ai dreptate in privinta asta. |
Quote:
|
Quote:
ce visezi tu revizii an de an,sprayuri,polishuri pai toate costa 1000 de euro de an.daca aveam toti atatia bani de aruncat pe ingrijit masina nu mai detineam e36,toti o ardeam in 5 ar dupa 2007. Este e36 le de la Arad la 5500 de euro,pai nu domle....ala e prea scump,iti iei passat din 2004 la banii aia. Toti visati e36 bun si ieftin,sa nu fie nici ruginit,nici revopsit,nici o aripa atinsa. Nu te supara,dar ai fwtut numa virgine pana acum ? Du te la reprezentanta si ia ti de acolo masina cu besinile astea. |
Quote:
Uitete la B 23 RWD si NT 01 RZT, deci exista si masini ingrijite. ;) |
Se poate inchide, multumesc!
|
si de ce nu le cumperi atunci?
pentru un pret bun orice e de vanzare. vrajeala ieftina... |
Deci un E36 din 1995 accepti.dar un E46 din 2001 nu accepti..vrei 2002 MINIM. Doamne ce oameni prosti. :))))) au vandut si ei porcul de craciun si vor sa isi cumpere masina.:rolleyes2
PS: NT 01 RZT : E E36 M3,nu o sa ai bani niciodata de unul..+ ca daca faci rost de bani.....nu iti convine culoarea,jantele..CONSUMUL..etc. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning