![]() |
Vand Chitibusuri pentru E36
Vand :
Senzor ABS - 30 Ron bucata Camblaj instalatie incalzire ( 2 mufe pentru butoane si 4 mufe pentru scaune ) - 40 Ron Pistonas frana ( tambur )- 25 Ron 3 rame pentru geam electric - 10 Ron Buc 1 mufa geam electric ( mufa mica , verde ) - 10 Ron 2 rame fata usa - 15 Ron 1 tampon cric - 5 Ron 2 lumini pentru numar + rama - 20 Ron Butuc portbagaj + cheie - 40 Ron Buton ASC - 25 Ron Buton intensitate lumini bord - 10 Ron Consola centrala cu magazie casete si 2 scrumiere - 40 Ron motoras de reglare faruri - 30 Ron Cui remorcare 40 Ron Garnitura culbutori ( noua ) se potriveste pe E30 -316i,318i E36 -316i,318i E34 -815I 25 Ron Vand OBC MIC E36 ( nu am mufa ) - 30 Ron |
Re: Vand Chitibusuri pentru E36
Scuze am uitat sa las numaru de telefon
0749 05 20 15 |
Quote:
|
Quote:
vandut :Buton ASC si Camblaj instalatie incalzire Restul valabile |
care este tamponul ptr. cric?...poti pune o poza?...si cu lampile de numar daca poti...ms frumos
|
10 Attachment(s)
poze...
|
7 Attachment(s)
Se mai adauga : capace proiectoare 50 Ron
saboti frana ( frana tambur) 40 Ron plastice pentru prinderea suportilor de proiectoare 15 Ron manere gri 5 Ron buc pistonas blocare usita rezervor 10 Ron oglinda dreapta electrica 30 Ron calculator abs 40 Ron |
2 rame fete usi-15 ron te referi de la ramele interioare de la manerul de deschidere a usilor din interior. Daca da am nevoie de cea din dreapta fata.
|
si pentru usa dreapta spate daca ai o rama,dar sa aiba toate urechile de prindere,ca asa fara urechi si eu le am da imi tot cad.
|
Salut obc mic cu 7 butoane este ? are pixeli morti ? in ce stare este ?
|
dah ma refer la cele de la manere . ma uit sa vad daca am 2 de dreapta
obc-ul nu are nici un pixel mort . |
pai ma abonez eu la obc daca e cu 7 butoane de e36 si nu are pixeli morti cum pot intra in possesia lui sunt din resita daca e si prin curier e ok il iau e prea ieftin poti sai faci si o poza intre timp ? daca esti de acord prin curier dami un semn sa iti trimit datele si nr meu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut ti am dat 2 pmuri le ai primit?
|
valabil
Senzor ABS - 30 Ron bucata Pistonas frana ( tambur )- 25 Ron 3 rame buton pentru geam electric - 10 Ron Buc 1 mufa geam electric ( mufa mica , verde ) - 10 Ron 2 rame fata usa - 15 Ron 2 lumini pentru numar + rama - 20 Ron Butuc portbagaj + cheie - 40 Ron Buton intensitate lumini bord - 10 Ron Consola centrala cu magazie casete si 2 scrumiere - 40 Ron motoras de reglare faruri - 30 Ron Cui remorcare 40 Ron Garnitura culbutori ( noua ) se potriveste pe E30 -316i,318i E36 -316i,318i E34 -815I 25 Ron capace proiectoare 50 Ron saboti frana ( frana tambur) 40 Ron plastice pentru prinderea suportilor de proiectoare 15 Ron manere gri 5 Ron buc pistonas blocare usita rezervor 10 Ron oglinda dreapta electrica 30 Ron calculator abs 40 Ron Sau schimb cu diferite piese pentru E39 |
Recomand foarte serios baiatu 10+ e singuru care sunt foarte multumit de el pana acuma de pe forum am luat obc de la el.
@apropo poti sa faci poza si la astea ? Consola centrala cu magazie casete si 2 scrumiere - 40 Ron ...sunt negre ? daca is ok le vreau si pe alea cred :) |
am vb de vreo saptamana,ai zis ca te uiti daca ai ramele din interior de unde deschizi usile pt fata spate dreapta,daca nu ai pe spate ,o iau pe cea din fata partea dreapta.Mersi.
|
1 Attachment(s)
FantOma - acm atasez o poza
BaiatBun - imi pare rau , am avut de pus multe colete si de acea rama am uitat,am doar 1 dreapta si 1 stanga . |
ok,pt plasticul ala te ia la posta maxim 3 lei,fa-mi un pret cu tot cu posta pt rama de la usa dreapta,daca are toate urechile intregi te rog.
|
Quote:
|
am primit coletul.multumesc frumos.
|
Quote:
|
Am primit si al 2 lea colet ms fain super incantat peste asteptari inca o recomandare de la mine pastram legatura pentru piese e36.
|
1 Attachment(s)
poza la cerere
|
valabil
Senzor ABS - 30 Ron Pistonas frana ( tambur )- 25 Ron 3 rame buton pentru geam electric - 10 Ron Buc 1 mufa geam electric ( mufa mica , verde ) - 10 Ron 2 rame fata usa - 15 Ron Butuc portbagaj + cheie - 40 Ron Buton intensitate lumini bord - 10 Ron motoras de reglare faruri - 30 Ron Cui tractare- 40 Ron Garnitura culbutori ( noua ) se potriveste pe E30 -316i,318i E36 -316i,318i E34 -815I 25 Ron capace proiectoare 50 Ron saboti frana ( frana tambur) 40 Ron plastice pentru prinderea suportilor de proiectoare 15 Ron manere gri 5 Ron buc pistonas blocare usita rezervor 10 Ron oglinda dreapta electrica 30 Ron calculator abs 40 Ron |
si eu am luat senzor ABS si a fost totul ok, l-am montat si merge perfect...recomand ++++
|
Quote:
Multumesc. Mare DOMN :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning