![]() |
Dej
care sunteti din dej...ati vrea sa facem si aici un club? :-)
|
Re: Dej
ziceti mah...careva cine ii din dej
|
baga ceva poze first
|
3 Attachment(s)
pentru prima data niste poze....
|
coupe la vazut de cateva zile ...cred k la luat cineva in leasing...
|
2 Attachment(s)
pozele astea exista si pe satu mare numai ca masina si pozele sunt facute in dej...cei din dej cunosc si locu si masina...
|
haideti mai cu curaj ca snopi de abia asteapta =))
|
cei putini din dej ...daca sunt ii rog sa mai posteze si aici
|
Cred ca ai avea mai mare succes daca te-ai alatura sectiunii CLUJ
|
nu zic ca nu as vrea sa ma alatur sectiunii din cluj,numai ca sunt din dej...o sa incerc;)
|
:)) eu-s din Dej
|
Quote:
|
bah tu ne faci de cacao aicea .. mai bine taci
|
dupa ce ai bagat dacia aia:rolleyes2 da poza cu supra nu pui:?:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
fosta mea masina :P:P:P
|
Quote:
|
nu aia cu LAM la nr
|
2 Attachment(s)
hai sa pun o poza si cu noua mea masina ;)
|
Quote:
|
macar bine la unii le place ideea de a vorbi pe acest forum,ms ca ati putu sa raspundeti la forum
|
aseara cand am venit din andreas,era parcat jos un leon cupraR cu nr B 68 SEL sau B 78 SEL,lam vazut de mai multe ori prin dej,cred ca a fost doar in trecere,nu stiti este din dej?
|
Salut!Si eu is din Dej...cred ca mai am ceva poze cu masini faine de pe la noi...mai era inainte de supra aia rosie una albastra...tot cu nr de austria parca...da akuma nu am mai vazut-o de ceva vreme...mai este un opel calibra superb...ce are la numar CJ 69 BZZ parca...sau oricum ceva cu BZZ ...sper sa gasesc pozele cu el!:D
|
supra rosie ii aia albatra,a vopsito,o poti vedea la iesire din dej spre cluj ,inaite de omv ,este ceva service chiar la intrare pe baza,ii ridicata pe rampa asteapta un telescop;)
la BZZ-u' ii penal eleronu cu alea 2 stopuri in el :x |
chiar n-am stiut ca supra aia ii vopsita...:oops:...si opelul ala cu flacari tot acolo la service l-am vazut...;)
|
Cred ca o primit si telescopul...cel putin de vreo 2 zile am vazut-o pe strada...
|
am vazuto si eu de 2 zile langa cdp,iar despre opel hm..ii facut frumos da mi se pare kitch eleronu ala din spate,iar toba hm..parca nu suna a racing mi se pare ca suna ca si cum ai taia un carton cu un fierastrau,pacat ca sia cam ''stricat'' aspectu cu chestiile astea doua,asa mi se pare mie.opelu il vad aproape in fiecare zi langa hortex
|
eleronu ii destul de dragutz da becurile alea... lasa de dorit:x macar de ar functiona...toba hai sa zic ca mai merge...fata de evacuarea stock:rolleyes2 cea mai tare toba din dej mi se pare aia de pe o toyota corolla alba cu numere straine...aia chiar suna bine8) ..cel putin mie imi place...masina am vazut-o pe deal...
|
apropo de corolla aia alba mi se pare din punc de vedere al ''suntelui'' bestiala...sa va spun o intamplare:treceam pe langa ina fashion si corolla oprise la trecere,dupa ce au trecut oamenii ia dat talpa...sa vezi cum sa sunat toba ca au inceput sa sune alarmele la masinile de langa priimarie:)) fainuta masina...tuning decent zic yo
|
Quote:
|
Quote:
|
mai snopy mai bine zine si noua ce masina ai, ca sa te ginesc :D prin oras sa stiu cine esti ;)
|
hm...deocamdata is numai junior...:D
|
masina ii un golf III hatcback mov metal cu jante de 15 originale vw cu BDC..dar se pare ca acum numai o ''ingrijesc''de la anu nu cred co sa mai fac asta 8)
|
snoppy...ce nr ai la masina ca poate o stiu...:D
|
tipu cu Seatu Leon Cupra-R cu nr SEL .. e din dej .. dar numa prin weekend il vedeti...
BZZ-u .. eleronu ala n-are nici o treaba cu masina .. de stopuri nu mai zic nimic ca ma umfla rasu da .. gusturile nu se discuta dar cand e vorba de kitch tuning ... nu mai e vorba de gusturi... "tuningu din piata" e foarte raspandit in dej la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D |
la tobe .. nush ce sa zic ... nu am vazut corolla
dar probabil nu ati auzit un FOX .. sau un SRX :D[/QUOTE] Daca la CJ 60 FOX,Daewoo Nubira II te referi-a lui Mihutz... aia da toba...am uitat de ea...nush ce sa zic fata de corola...suna bine amandoua ;)... da de SRX-ul tau nu stiu nimik...poate ne zici niste detalii cu masina...si daca ai niste poze cu masina si le pui ar fi super:D |
mie mi se pare ca nubira are ceva sticker,totusi nu mi se pare ca suna ca lumea(gusturile nu se discuta)...din ce am auzit/vazut prin dej mi se pare ca cel mai bine suna corolla alba desi inca astept sa aud cupra-R sau sal vad in actiune:D
@ ovyVW vezi ca am scris mai sus |
poze cu SRX-u nu am numa cand era stock
... mai am cu ea in lucru .. da nu le pun .. las sa fie surpriza :D o sa pun poze cu rezultatu final :) |
de ce nu v-a grupati cu clujul.... vb cu ei ca sa aveti sectiunea DEJ in comunitatea Cluj si v-ar fi mult mai usor. vb si voi cu un moderator de la ei ... asa nu stiu daca aveti sanse.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning