![]() |
HolySoul vs TheSinner
Te provoc la o cursa de indemanare , viteza , sprint sau orice vrei tu .
daca tot am vazut ca te iei de masina mea probabil ar fi mai bine sa-mi demonstrezi in realitate cum sta treaba .. cum imi dai tu FUMU ala gros de cielo in ochi .. P.S. vii cu masina ta nu ca a altuia .. pune-ti ce vrei pe ea .. eu stock o las ca oricum n-ai sanse sa-ti vad eu fumu tau ... doar sa o am parcata . |
Cu parere de rau proprietarul Ecotec sa se pregateasca sa guste fum de coreean, oricum, nu e prea innecacios, are gust dulce, cel putin asa mi-au zis proprietarii de Dacii cand i-am executat cu Tico. :lol:
|
Quote:
Forta coreea! Voi nu stiti ce masini pot face coreeni astia! :lol: |
ba stim! dalea cu radiocomanda am si io una acasa!!! :lol:
|
deocamdata nu o raspuns provocarii ...
... simt oleaca de frica ? sau ce ? |
eu pariez pt HolySoul ;)
|
Re:
Quote:
cand ai venit la intalnirile noastre spuneai ca nici nu stii sa conduci masina si acuma vad ca provoci lumea la liniutze ... chestia asta este imbucuratoare dar tot odata suparatoare .... ok s-a mai luat cineva de tine si se pare ca i-ai raspuns foarte urat .. s-a simtit lipsa fair-playului ........ se pare ca asha se joaca prin Vaslui pe acolo de unde esti tu .. pacat ca te vedeam om de treaba ... si acum lasand offtopicul la oparte din cate stiu eu tu ai 100 de CP si Cielo d-nului TheSinner are in jurul lui 80 .... nu crezi ca beneficiezi de un avantaj ?? ce ar fi sa te iei de cineva de masura masinii tale ...... prin sfarsit de februarie sau inceput de martie cand sper eu zapada se va sfarsi va fi intalnire auto in iasi .... sper sa fii de fata si sa-ti masori puterile ... sau daca nu la sfarstiul primaverii cand vor fi curse la iasi si vei putea concura LEGAL la curse si vom putea vedea de ceea ce esti in stare ;) |
noroc de Epox ca mi-a aratat topicul asta...
== sufletel... vaca mea din coreea .. montata pe la craiova .. are 85 Cp si duce suta in 11.5 ... vb lui Epox.. ne vedem la legale in primavara.. pana atunci... iti doresc numai bine :wink: == ps: vb lu bogdan... cate ture duce masina ta pana se balbaie? |
yeap .. do it LEGAL !!!!!!!
parca asta incearca lumea sa zica ..... cand vor fi cursele de la Iasi .. va promit ca voi fi primul care va va anunta si poate va dau eu startul .. pana atunci .... drum fara evenimente si atentie la vremea de afara ... un sofer fara experienta poate pati multe ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. Chiar aseara am mers de la Iasi la Vaslui cu HolySoul si am intrat in derapaj pe cand aveam aprox. 120 km/h. Nu a durat mult, am scapat cu bine. O sa punem mai tarziu si filmuletele de aseara (din pacate, n-am prins derapajul.. dar o sa punem ca sa vezi si tu cum era drumul, cu ce viteza mergeam si cat de \"neexperimentat\" e HolySoul ;) ).. asa ca.. 8) |
HolySoul va castiga sigur
tie , epox HolySoul iti va da fum nu tu lui epox nu are rost sa sti , asta datorita masini pe care o are HolySoul si indemanarea lui da oricum va puteti distra putin , ai dreptul la incercare :lol: eu zic ca nu are nimic daca el e mai modest si nu se increde cu ce stie el HolySoul mergi mai departe nu ii baga in seama pe cei care vor sa te descurajeze :evil: si sa iti puna bete in roate :evil: |
Re:
Quote:
mai nene voi sunteti mai manelisti decat mine .... numai dushmani si bete-n roate aveti ca sa nu zic in alta parte .... oricum ati auzit raspunsul lui the sinner : DO IT LEGAL !!!! ;) |
care voua ma ? :evil:
sper ca nu tea-i referit la ce ma gandesc eu :x |
eu stiu la ce dracu te gandesti tu ?
nu-s mama homida ca sa ghicesc in ghioc .... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
loool ma faci sa rad ma .... nu stiam ca voi la intalnirile auto din Iasi mai faceti si curse ilegale de masini (ca vad ca tot o dai pe partea legala) ... deci ce sa inteleg ? la prima intalnire auto din Iasi ma intalnesc cu Sinner si facem cerculete ? ka nu ma prind ... si apropo de legale . .. pana or sa se faca in Iasi iar o sa mai dureze mult timp ... deci propun in timpul ramas sa nu se mai arunce lumea asa la mine ca-mi \"da fum dulce de cielo\" sau cum o fi spus TheSinner ... deci eu am reactionat asa numai ca urmare a faptului ca TheSinnet m-a atacat pe topicul \"masina mea\" si se da mare zmeu pe acolo ... acum vad ca-i iei apararea si zici ca el are cielo eu am opel ... daca nu stii despre ce era vorba atunci la ce vorbesti Bog pe dinafara ? .... Si inainte sa ma critici pe mine la felul cum conduc sau ce am spus la Iasi (da , admit .. nu-s un sofer bun ) propun intai sa te vad si pe tine macar cu permisu luat apoi sa manci sarmale pe forum ... si nu ma mai fa pe mine in fel si chip .... ca ne stim face2face si am discutat si personal ... faze de astea nu se fac ... daca vrei sa devii asha agresiv vin in Iasi si iei echipa ta de copii si-mi dati in cap .. sau crezi ca devii vedeta daca ma ataci pe forum ? Ori ca ma bati , ori ca ma ataci fara sa stii ... tot acelasi IS 18 BOG ai sa ramai ... adika un Numar de Masina ... VIRTUAL .... nu ai si nici n-ai sa ai daca in loc sa-ti iei permisu te apuci sa vorbesti ca sa te aflii in treaba ... |
B-34-SGM ... hai sa te lamuresc eu cum o fost treaba cu mersul ... deci ... nu mai stiu exact ziua ca am fost cam ocupat in ultimu timp .. in orice caz vremea era super proasta si am plecat la Iasi si a trebuit sa ma intorc si inapoi ,... viscolea foarte tare si se depunea zapada pe asfalt si m-am grabit sa ma intorc acasa inainte sa nu raman inzapezit ca la noi asa este mai ales pe Vaslui-Iasi cand viscoleste se depune zapada foarte groasa in anumite zone ... deci nu mergeam repede sa ma dau zmeu ... am mers repede pe anumite portiuni de drum uscat si linie dreapta ca sa ajung acasa ... :)
Si derapajul ... oricui probabil i s-a intamplat sa-i fuga macar o data masina iarna ... mergi pe asfalt apoi dai de o portiune de numai gheatza .... sa mai fie si curba ... n-apuci sa vezi ce e dupa curba ... derapezi ... daca derapezi nu inseamna ca esti sofer ... de acord cu tine mai mult rezulta inconstienta ... e important ca am redresat masina si am ajuns acasa ... 1: Nu-s mare sofer is incepator . 2: Am facut numai 50.000 de km .... 3: 10.000 i-am facut pe masina asta si inca nu stiu exact limitele ei.... mai am de invatat . Daca am suparat pe cineva imi cer scuze ... (BOG tie nu ) |
Re:
mda .. in caz de nu stiai am permis de mai bine de jumatate de an (sa-ti zic si lista de masini conduse ? ).... cat despre masina .. hai sa nu ne grabim ... hmmm ai trecut pe modul agresiv ......
dc zici de bataie ?? ma cunosti fiind chiar asha de agresiv ??? loool mda .... deja se ajunge la lucruri deja foarte fabuloase,eu nu iau apararea nimanui dar ce ar fi daca ti-ar zice unu cu o masina de vreo 150 de cai sa te dai cu el .. cum ai reactiona ??? Mai baiete noi suntem satui de artisti care se rup in figuri , suntem satui pana peste cap nu ne mai trebuie unul din asta. Crede-ma ca in domeniul asta am mai multa experienta decat tine .. am vazut si am trait multe alaturi de baietii din Iasi .... cat despre curse ... CE ILEGALE ?? sinnere am facut noi ilegale ?? NU AM FACUT !!!!! ..... cat despre LEGALE afla ca in iasi noi cei din amc(adik cei care i-ai vazut la palat cand ai venit si tu) am ajutat la promovarea acestor curse ....... Mai baiete hai sa iti propun ceva .. fara suparare .. vezi-ti de treaba ta acolo si lasa-ne pe noi in pace .. vezi-ti de orashul tau cu 2 semafoare si 3 treceri de pietoni .... in fata PC-ului toti ii fac pe toti ...... ofofmai mai .. si cu acest post ma retrag din acest topic ... ptr ca deja se ajunge mult prea tare ... mai bine numeai topicul HOLYSOUL vs. AMC ca vad ca ai ajuns la 4 membri cu care te-ai ciondanit. hai bafta ...... |
Re:
Quote:
loool OFF TOPIC stai sa ma prezint: BOGDAN, EPoX BOGDAN ..... ieap dau in james bond-ul shoselelor :) de curand si taicamiu o fost la Vaslui dar cu ARO ... si mi-a zis ca drumul este aproape impracticabil in anumite zone (asta ptr ARO ).. cum mama dracului sa dai 120 eu nu-mi imaginez ... dar na ... e ca in reclama cu acel pusti care povesteste ce a vazut la TV colegilor : \"si vruuum aaa hhhhrrrrrrrr r aaaaaa ........... vruuuuuuuuuummmmmmmmmm .... HolySoul mama trezestete e timpul sa mergi la scoala .....\" deci hai sa o lasam balta unde mama dracului dai tu 120 pe drumul ala ? si zapada nu are cum sa se depuna in straturi mari, numai in anumite locuri .. da ce naiba au stat astia cu umbrele sa nu ninga ca treci tu pe acolo ?? |
arena ?
epox vs HolySoul ? asta ca sa nu se supere gratzian :roll: |
bre BOG hai k te-ai luat cam tare, las-o mai ushor moshule
1. playurile legale vor fi in martie 2. ma bag si eu cu HolySoul :D sa facem o liniutza, btw in cartea mea tehnica scrie k face suta in 11 sec, oricum s-ar putea sa mi-o iau dar makar o sa fie fun :P 3. Epox sau Bog are carnet si conduce ff bine mashina In concluzie, mai putine vorbe si mai multe fapte, asha k in martie la playuri va ashteptam cu drag sa vedem ce pot face mashinile voastre Bafta |
Epox ai dreptate ! daca HolySoul vine la curse in martie eu pariez pe Sinner !!! tot respectul ca doar ii iesean de`al nostru ce mama draq :peace:
PS: de raduztu nici nu mai zic...mie mi`o dat fum mare :oops: |
BOG daca ai sa-ti mai permiti o singura data sa ma faci \"mai baiete\" vin in Iasi si-ti rup capul . Vezi-ti de anii tai ca esti mai mic ca mine si mai rupt in fund de foame ca mine de 10 ori . Daca nu te modereaza cine ar trebui aici am sa te moderez eu personal ... deci mai putine jigniri ok ? Nu de alta da bataia doare .
|
Re:
Quote:
cat despre masurarea puterilor financiare ai fi avand tu toate cele problema ta, din cate observ te preocupa ce pun eu in gura .. sau mai bine zis pe \"fund\" vezi-ti de portofelul tau sau de a lu' mama si a lu' tata si lasa-ma pe mine in pace .... cand ai sa-ti faci banul tau din propria ta munca atunci sa mai vorbim pana atunci ai grija de alea a tale .... si inca ceva NE VEDEM LA LEGALE IN IASI !!! sa ai parte de ce-i mai frumos din lume ... |
mda.. rog un admin sa inchida sau sa stearga topicul asta.
== ps: sufletzel... imi cer scuze ca ti-am acordat atentie pana acum si ca am raspuns la posturile tale... chiar nu are sens. numai bine :wink: |
Bog de aia si vorbesc ! Ca nu-mi da mama si tata bani .. ca eu mi-i castig , tocmai de aia , ca eu mi-am luat masina din banii mei si cand ai sa-ti iei si tu masina din banii tai si au sa intre niste copii de bani gata sa-ti spuna \"mai baiete\" vezi ca masina ta are cel mai prost motor din lume creca ai lua si tu foc ... nu ? Logic . Cat despre masurile care ziceai sa le iei n-ai decat ...
oricum eu ti-am dat un sfat prietenesc si te-am pus in tema numai .... incearca sa ne respectam reciproc .. daca nu esti in stare atunci rezolvam ... ti-am zis eu cum ... TheSinner sa inteleg ca de fapt nu accepti provocarea? sa dau un quote la ce mi-ai scris pe rubrica \"Masina Mea\" cu fumul care mi-l dai ? P.S. Aci e HolySoul vs TheSinner nu inteleg pe cei care se baga in seama aiurea .. .. BOG .... daca ai ceva sa-mi arati provoaca-ma tata la o cursa ... nu asa e mai frumos ? ce tot te zbati atat sa dai telefoane sa intre astia sa ma atace ? Crezi ca-mi pasa? In fata mea cei care ma ataca sunt un MARE ... 0. |
Re:
Quote:
|
pana la alta interventie de-a mea.. nu risc sa gresesc, nu?
aratati-mi va rog unde hollysoul a inceput vre-o disputa cu the shinner sau is18 bog? |
Re:
Quote:
eu am purtat o discutie intradevar mai agresiva .... cat despre ultimul tau mesaj imi place ca ai coborat din agresivitatea mesajului de mai sus ... dak e sa te provoc la o cursa te-as provoca la una LEGALA ..... chestia e ca tre' sa meriti sa participi la o asemenea cursa ...... cat despre numele topicului ... nu mi s-a parut corecta confruntarea fiind o diferenta de 20 de catari .... Gratziane ... propun inchiderea topicului ..... P.S. ce tzava suna \"sufletzel .. \" cand ies la agatat am sa folosesc acest cuvintzel ca merge :) |
Re:
Quote:
|
propun stergerea topicului ... rog un moderator sa-l stearga
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning