![]() |
Donkervoort D8 GT
15 Attachment(s)
Donkervoort D8 GT Donkervoort D8 GT si-a facut debutul cu ocazia Geneva Motor Show 2007. |
Re: Donkervoort D8 GT
nush ce sa zic , CIUDATA
|
criminala....ma gandesc la raportul kg/cp......trage grav....e o masina exclusivista...merita:D
|
spatele si portierele aduc a gilette vertigo
|
Masina e pur si simplu criminala...e beeeeton...
|
Ma intreb ce viteza poate prinde? Cat despre aspect ........arata original
|
parca ar fi naveta spatiala......dar miar place macar sa o vad dak nu chiar sa o conduc....:)
|
Quote:
dak ai bani shi vrei distractzie maxima itzi iei o mashina in genul asta...e o mashina exclusivista ...ptr seferii pasionatzi de condus..pe circuit...shi cum noi nu avem... |
ce sa zic?...stra, stra(am ajuns la Caterham), stra , stra(sunt la Kaipan) stra, stra,(acum la Hauser), stra, stra(sa nu uitam de Rush) stra nepotul lui Lotus Seven...parerea mea :peace:
|
Quote:
|
oricum masina e cam wierd !!!!
|
interesant daca te uiti asa de departe...dar urat cu spume....
|
Frumoasa in stilul ei, dar mie nu-mi place acest gen de mashinutze...
|
star wars+lord of the ring
|
sal
ciudata masina dar cred ca fuge f bine!ca raport kg/cp sta f bine
|
saraca masina o fi frumoasa in felu ei da noi ori nu santem obisnuiti cu astfel de dizain ori e chiar ciudata
|
Ii faina numa ca cum se zicea mai sus noi nu suntem obisnuiti cu tipul asta de masini !!! :D
|
o masina adevarata pentru maniaci..se preteaza perfect celor ce vor cu adevarat sa iasa din anonimat.super design
|
urata rau....sau cel putin ciudata, pt gustul meu e prea....nush ciudata
|
E ceea ce ar fi trebuit sa fie Prowler-ul de la Chrysler si n-a fost :)
~Nautilus |
pentru Romania este o porcarie de masina...n-ai ce sa faci cu ea decat dak ai bani de aruncat pe lucruri nefolositoare. n rest masina e tare...dar repet...doar pt. o clientela de-a dreptul excentrica
|
parca ii prowleru
|
O uratenie de masina. Parerea mea :-)
|
arata prea ***urist pt un donkervoort ... cand te gandesti k la inceput era aproape un super7
|
Ugly motherfuker!!
Freeeeeaaak |
super frumoasa masina.. m-as da in spectacol cu ea pe strazile Bucurestiului
|
270 cp la 650 kg....ii mai lipseste ceva?:))...nu prea au treaba jantele cu masina da ma rog
|
frumoasa, cu un raport putere/greutate de invidiat, dar pana nu o conduc :D nu ma las comvins de calitatile (carcoteala); oricum superba ca design dar cu mici posibilitati de imbunatatire, vezi jantele
|
Quote:
Nu nu e pt. Romania, nu ai cum sa cari un sac de cartofi. Nefolositoare sunt posturile tale. Ma rog masina este relativ ieftina iar performantele sunt echivalente cu multe supercar-uri. |
Asta da masina sa iesi in evidenta :)
|
Zici ca e constipata masina asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning